Седмичен хороскоп за 13-19 август

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 13-08-2016 - 09:00

Овен 21 март – 20 април

Символ на съботния ден е корона на хребета на планината. Може да постигнете важна цел, да се класирате в конкурси и състезания, да победите при преговори, да осъществите една добра идея и мечта. През настоящия период родените във втората декада ще водят тежки, но славни и успешни битки. Най-голямата победа ще се окаже победата над личните ви страхове и комплекси. В неделя обстановката коренно ще се промени за родените в първата декада, които ще попаднат в задържащи и стопиращи положения. В този ден не искайте много, направете едно добро дело или дарението, което може да си позволите. Преди деня на Богородица изчистете връзките и помислите си, дайте милостиня. На 15-и всичко при вас ще става по трудния начин. До вечерта колелото на съдбата ще се завърти, ще се появят на нов глас старите неразрешени от миналото проблеми, които е крайно време да уредите. Вероятни са загуби, неуредици с документи и професионални дела. На 16-и до обед подбирайте екипа си, а още по внимателно подбирайте думите си. Следобед ще направите силен ход, ще спечелите поръчки, предимства и пари. На 17-и апетитите са огромни, кой както може ще опита да захапе другия. Поставят се условия и ултиматуми. 18-и изисква равнопоставеност. Всичко да се дели по равно, включително и работата. На 19-и ще получите покани, пари, екстри и предложения, ще постигнете важна цел и ще почерпите.


Телец 21 април – 20 май

13-и е разчистващ сметките ден. Губят хората с комплекси, но при вас нещата ще тръгнат към подобряване. В неделя, преди да предприемете каквото и да било, направете едно добро дело, оставете милостиня в храм, не отминавайте хора с протегната за помощ ръка. Ден на сърцето, в който е възможно прозрение за важна ваша мисия, амбиция и цел в живота. В понеделник ще вземете правилното решение, ще постигнете максималното в създалата се ситуация и в професионален план ще се сдобиете с определени защити. Добре е за ново назначение и преназначение. До 16-и на обед водите в класациите за успех, постижения и придобивки. Добре е да защитите права и територии, да уредите документи и да не протакате водените дела. От особена важност е на 16-и да свикате професионалния или семейния съвет, да работите, мислите и действате екипно и да направите опит за окопаване в нова среда. На 17-и влизате в преразход на сили и средства, правите грешен ход. Още вечерта на 16-и обърквате конците. Действията ви на 17-и водят към раздели, които ще ви лишат от любов или така нужните ви протекции. Смирете апетитите. На 18-и ще успеете да разделите неделимото преди. На 19-и чакайте вест, покана и възможност да влезете в нова среда. Изпреварвате конкуренцията. Направете предложение. Чудесен ден за годежи и брак.
 

Близнаци 21 май – 21 юни

13-и е изпълнен с фатализъм за вас. Луната е в съвпад със Сатурн, който в момента тръгва директно в знака на опозицията ви Стрелеца. Бъдете сигурни, че не само конкурентите, но и приятелите ви ще вземат важно и ограбващо позициите ви решение. В този ден и най-големите ви печалби може да се превърнат в загуби. Бъдете особено внимателни. Може да изкачите висок връх, на който да се окажете сами без важните за амбициите ви хора, без подкрепа и протекция. Случващото се в момента може да ви направи жертвения овен. На 14-и отделете време за размисъл на духовно място, дайте милостиня, запалете свещ, помолете се. На 15-и ще се справите с възникналите проблеми, ще преобърнете една губеща ситуация в своя полза и интерес. Всичко предприето на 16-и ще отваря нова страница в бизнеса и личните ви отношения, ще ви вкарва в нова среда и в нова група по интереси. В този ден тръбачът съдба свири сбор. Всеки трябва да усети под чие знаме да застане, чии интереси да защитава, изповядва и рекламира. 17-и ви зарежда с агресия, особено ако нещата не стават както ги искате. Смирете се. 18-и връща баланса и дава възможност с всеки да се разберете. На 19-и чакайте вест, която ще изисква бърза реакция и взимане на решение. Дано предварително сте информирани за развитието на ситуацията.


Рак 22 юни - 21 юли

За вас съботният ден е зареден с особен фатализъм. Бъдете внимателни в избора си, за да не си докарате проблеми в следващите дни. Не се обвързвайте с хора, зависими от чуждото мнение. В неделя първо обгрижете някого, а после изисквайте услуги. Изключете телефона за търсещите ви по работа. Домът и работата са противопоставени и едното вреди на другото. Насочете вниманието си към близките и децата. Направете дарение, обгрижете родителите си и някой изпаднал в нужда. Който не е милостив в този ден, сам ще се лиши от милост. Не всичко е само работа и гонене на печалби на всяка цена. 15-и може да се окаже особено губещ и агресивен за амбициите ви ден. Ще се възроди с пълна сила стар проблем, който прибързано сте загърбили. На работното място ви чака неприятна изненада. Кой както може ще се опита да ви отмъкне парче от трапезата и от носещите доход занимания. Родените в третата декада да не бързат във вторник. На 16-и към края на работното време ще получите особено изгодни оферти. Може да спечелите важна поръчка, привилегия или доверието на високопоставен човек. На 17-и конкуренцията е във върхова фаза. Печелят тези, които контролират апетитите си и знаят кога да настъпят и кога да отстъпят. 18-и дава на всички предимство. Отложете за 19-и избора си и ще спечелите повече. Залива ви вдъхновение.


Лъв 22 юли – 22 август

Съботният ден е със зареждаща и прочистваща енергетика. Сменете батериите на личния ентусиазъм, насочете се към нови хора или поле на дейности. Не се претоварвайте, има кой да свърши неотложната работа вместо вас. Важното е да организирате нещата. Вечерта направете едно добро дело, а в неделя, преди да поискате каквото и да било, дайте, обгрижете някой изпаднал в нужда, обадете се на близки и родители и помогнете с каквото можете. Ден на сърцето и на сърдечните работи. Нищо да не се прави с желание за навреждане. На 15-и никъде не отивайте неглиже. Посетете първо фризьора си, облечете подходящ за срещите ви тоалет. Ще получите нова информация, даваща възможност да промените в своя полза една зациклена ситуация. Старите проблеми ще се разрешат изгодно за вас. На 16-и по най-бързия начин сверете часовника си с хората, с които ще вървите заедно напред. Създават се нови екипи и коалиции, правят се предложения за съвместна дейност. В следобедните часове някой ще се намеси и ще ви затрудни в избора и решенията. Може би най-рисковият ви ден е 17-и. Апетитите са огромни, никой не прави компромис, сексът е разболяващ, разговорите излизат от рамките на добрия тон. Отложеното за 18-и ще се реши с компромис и душевност. На 19-и получавате изгодно предложение и съобщение.

 

Дева 23 август - 22 септември

Една натоварена с проблеми събота, в която може да закъсате на пътя, в отношенията и връзките, в които сте си позволили да се предоверите и разчитате на някой друг. С лекота давате предимства на хора, които не го заслужават. Ще се почувствате употребени. В този ден пасивността е нежелателна, но със сериозни дела не бива да се занимавате. Неделният ден сверява часовниците, поставя нещата в точна позиция и ви дава заслужените предимства. Чакайте подаръци от съдбата. Добре е да се дава милостиня и да се прави това, за което те молят, а не това, което ти смяташ, че е нужно на другия. Едно ваше желание ще се изпълни, ще има кой да ви зарадва с чувства и действия. На 15-и си гонете интереса до дупка. Тенденцията е всичко да се реши изгодно за вас. Подпишете нови договори и на 16-и опитайте да влезете в нова среда и група по интереси. Може да привлечете съюзници и съмишленици и да ви приемат във важна за амбициите ви среда. На 17-и намалете темпото и не правете нищо на всяка цена. Очертават се остри сблъсъци на интереси, позиции и мнения. Изчакайте, в четвъртък тенденцията е всеки да получи каквото е заслужил и да намери път към важна за себе си цел. 19-и е ден на виното и камбаната. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Изпадате в приятни зависимости.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота може да направите силен ход и да се справите с всякакви утежняващи и ограничаващи обстоятелства. В неделя не мислете за работа, давайте го по-лежерно, направете едно добро дело и подкрепете нечия амбиция. Не е ден за работа, нищо да не се прави на всяка цена. Дава се милостиня. Посетете свято място, помолете се. 15-и провокира и възражда с нова сила старите проблеми. Заемете се с външния си вид, не отдавайте голямо значение на страничните връзки и не се заемайте с работа, която друг е обещал да свърши. Ще получите нова информация, позволяваща да се ориентирате в дадена ситуация и да разберете кой ви мъти водата. Денят е магичен, помага да се свалят тежестите на миналото, да се прекратят вредни и разболяващи връзки и да се отиде към пречистване. Не замествайте колега, не поемайте утежняващи ангажименти. На 16-и не бързайте, следобед всичко ще се развие с ползи за вас. Ще получите предложения, които ще ви осигурят нова работа и допълнителни доходи. На 17-и сте податливи на внушение и въздействие, но и сами може да внушите нещо на тези, които са изпаднали под ваш контрол. Апетитите трудно се контролират, а в любовта правите крачка към странична връзка. 18-и е балансиран и успешен за вас ден, а в петък ще се радвате на покани и предложения. Не отказвайте, ще имате ползи, ще изживеете радостни мигове.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

На 13-и може да изкачите връх в кариерата и отношенията и да блеснете в средата си. Не се изолирайте, покажете чувства и привързаности. Вечерта навлизаме в деня на сърцето и за неделя е добре да планирате по-духовни занимания. Посетете близък, който страда, подкрепете близките и децата, раздайте ненужни дрехи и вещи. Препоръчва се участие в благотворителни мисии и изяви. До вечерта ще се заредите със сила и енергия и сами ще преодолеете и разрешите проблемите си. 15-и е магичен ден, който преобръща колелото. Което е било отдолу подтиснато и притеснено, тръгва нагоре. До вторник на обед може да получите покани, предложения и позиции, за които дълго сте се старали, кандидатствали и мечтали. Предприетото на 16-и до обед ще носи ползи и късмет, ще помага да защитите служебни позиции, да получите сертификати и привилегии. Следобед навлизате в стресиращ период. На 17-и ще се събудите с някакво особено нетърпение, което лесно ще ви вкара в конфликти. Трудно контролирате амбициите си. Казвате и правите нещо, за което ще съжалявате. Не е ден за изневери. На 18-и крясъците разболяват и вредят. Не се опитвайте да делите неделимото. Каквото отложите за петък ще се развие максимално добре за вас, ще ви донесе късмет и пари. Една блестяща идея ще се завърти в главата ви. Реализирайте я без протакане.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 13-и Сатурн тръгва директно във вашия знак и задвижва кармични връзки. Започва процес на трансформация. Енергията Кундалини тръгва нагоре по гръбначния стълб и ни кара да се изправим, да си потърсим правата, да изискваме повече, но и да помагаме на тези, които се нуждаят от защита. Тази вечер се правят желани подаръци. Приберете се с домашен любимец за децата и не забравяйте обещанията, които сте дали. Съдбата ще помогне да се отървете от комплексите си и в неделя да бъдете с една идея по-добри, опрощаващи и получаващи опрощение. Сега е моментът да се направи дарение за бедните и страдащите. Вечерта ще получите прилив на сили. Навлизаме в един от най-магичните периоди за месеца. 15-и ще донесе промените, които отдавна е трябвало да се извършат. Адаптирайте се, не се противете на новото, което идва. Във вторник положете усилия да привлечете нови хора в екипа си и сами да се включите в нова работна група. Подпишете нови договори, търсете мястото си в редиците на успелите. 17-и е ден на прекалявания. Контролирайте апетитите на всички нива. Отивате в крайности в любовта и партньорските връзки. Отложеното за 18-и ще балансира нещата, ще позволи да удовлетворите свои и чужди нужди. В петък правите рисков ход. Прегръщате чуждите идеи и споделяте своите. Ще ви ги откраднат.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

13-и определя нови приоритети, помага да се прочистите от всичко вредно и разболяващо. В неделя печелят тези, които знаят и могат да чакат, да дават и да се надяват. Ако от доста време се борите за нещо, ще намерите кой да ви го даде, предложи и дари безплатно. Това е ден на презареждане за вас. Може да станете обект на благотворителност и сами да изиграете подобни роли в нечий осъден на оскъдица живот. Стопирани дела се възраждат и в понеделник може да получите нужната подкрепа, назначение или покана за участие. Мислете и за връзки с чужбина, които ще ви съдействат по линията на съвместни европейски проекти. На 16-и ще направите силен ход и може да подпишете изгоден договор. Поканете за разговори и обща работа хората, на които знаете, че може да се опрете. В този ден тръбачът съдба свири сбор, събира съмишленици и тествани хора под знамената на общите интереси и амбиции. 17-и е ден на прекалявания. Овладейте импулсите, редактирайте поведението си. Не позволявайте да ви предизвикват и вкарват в чужди игри. На 18-и всичко да се прави по законите на душата. Не вървете против чувствата си, дори да ви ядосват. Крясъците разболяват. Усмихнете се, помирете се. В петък получавате вест, за която ще почерпите. Събуждате се с решението на важен въпрос и казус.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

13-и е ден на промени и пътувания, на възможност да преодолеете определени страхове и привички и да направите ход в нова посока в следващите дни. Вечерта се включваме към канала на космическата любов. На всички нива е добре да се отиде към помирение, което не значи отказване от собствените ви амбиции и намерения, а напасване на желанията с тези на околните и градивно използване на общия потенциал във взаимно изгодна посока. Влезте в ролята на координатор и обединител на съвместни проекти. В неделя се получава по заслуги и се отдава внимание на хората в нужда. Ще се радвате на неочаквани защити и протекция в труден момент. 15-и е денят на пръстена и колелото. Зацикленото отдавна ще отиде към оправяне, но това което амбициозно сте започнали може да навлезе в отлив. Някой прави или дочаква любовно предложение. На 16-и всяка инициатива ще успее, ще помогне да разширите територията си на влияние и да привлечете нужните ви съмишленици и любими. Луната навлиза във вашия знак и бърза към фазата на пълнолуние. На 17-и преливате от амбиция и желание да получите нещо на всяка цена. Намалете апетитите. На 18-и намирате балансираното решение, а в петък работите с вдъхновение и се радвате на успех. Чакайте делово предложение и шанс за допълнителна или нова работа.

 

Риби 20 февруари – 20 март

13-и носи тенденция към неприятности и проблеми. Не разчитайте на хора, които и друг път се ви подвеждали. Ще носите на гърба си мързеливците и ще плащате за чуждите удоволствия. Не са изключени скандали, раздели и здравословни проблеми. Нищо важно да не се предприема. Не е нужно на никого нищо за доказвате. В неделя чакайте съдействие и обгрижване. Подкрепете близки и приятели, финансирайте проект на деца и любими. И вашите амбиции са на път да се реализират. Ден за милост и състрадание, грижете се един за друг и се радвайте на щастливи мигове заедно. Направете дарение. 15-и е ден, преобръщащ животи и съдби. Ще получите нова информация и ще разрешите стар проблем. Направете се красиви, бъдете неустоими, променете визията си и животът ви ще се промени. Посетете център за релаксация. Не бива да нервничите, така проблемите лесно ще се решат. 16-и ви води на точното място, може да привлечете качествени партньори. На 17-и да не се отива в крайности. Лош ден за изневери. 18-и дава нови надежди за реализация на нещо, от което сте се отказали. Пътувайте, уредете сделка с животни. Но ако говорим за късмет и постижения, може би ви очакват в петък. Ще се събудите с идея, от която ще се спечели. Пътят ви се разчиства. Патентовайте хрумванията си, не споделяйте прибързано.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.