Преференции за строителни фирми за участие на панаир в Гърция

Агенция Монитор - четвъртък, 04-01-2018 - 11:52

Български фирми може да участват на национален щанд на специализираното международно изложение за строителство, интериор, СПА оборудване Infacoma & Aquatherm 2018 в гръцката столица Атина, съобщиха от агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Събитието ще се проведе в периода 09-12.02.2018 г. Агенцията поема частично разходите за наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, оборудване и обзавеждане на изложбеното място, регистрационни такси, национална идентификация на българския щанд, пропуски на изложителите, услуги, консумативи и други в рамките на утвърдения бюджет. Фирмите, участници в Infacoma & Aquatherm 2018 следва да поемат част от разходите.

Изложението е утвърдено като водещо изложение в Гърция за строителство, интериор, басейни, СПА оборудване, ВЕИ. В последното издание през 2017 г. са участвали над 200 изложители на 12 000 кв. м. изложбена площ и е посетено от над 15 000 делови хора. Изложението Infacoma е за строителство, строителни материали, интериор, оборудване. Другото специализирано изложение Aquatherm е за жилищно и промишлено отопление, климатизация и вентилация, управление на водите, водоснабдяване и канализация, енергетика, оборудване за спа, сауна и басейни, като се акцентира върху иновациите и устойчивото развитие.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.