Ревизионен вентилатор

Агенция Монитор - петък, 17-02-2017 - 20:11

Тенденцията, наречена фалшиви новини (fake news), е пропагандното оръжие за манипулиране на обществото, изобретено от медийните пипала на магната Джордж Сорос и употребявано в угода на интересите му по цял свят. Стартираме кампания, в която изобличаваме фалшивите новини, които слугите на Сорос у нас и по света публикуват с цел обслужване на конкретни олигархични интереси.

Фабриката за фалшиви новини си подава топката по предварително зададените опорни точки от медии към политици, през неправителствени организации, до независими анализатори. Този път машината се завъртя по линия на одита на обществените поръчки, направен от служебното правителство. Марионетките на Командира – обвиняемият Трайчо Трайков и дясната ръка на Костов - Атанас Атанасов, го преразказаха като „скриване на определени нередности“ и отново намесиха името на Делян Пеевски с неверни твърдения за интереси в обществените поръчки за магистрала „Хемус“. Опорната точка бе предъвкана в коментар на видния протестър-анализатор Иван Бедров, публикуван в сайта на олигарха Огнян Донев „Клуб З“.„Личното мнение“ едно към едно повтори партийната позиция на костовистите. За финал в сайта на бившата говорителка на Костов Стояна Георгиева - „Медиапул“, направо пришиха в едно опорните точки, изречени от политиците, позицията на грантаджийското НПО Център за изследване на демокрацията и личната позиция на „независимият“ експерт, отгледан под крилото на Командира – Илиян Василев. Вентилаторът усилено раздухва праха от фалшиви новини, а целта е както винаги една – удряне по неудобните и прикриване на собствените далавери като обвиняемият Трайчо Трайков, който скоро ще трябва да отговаря пред съда за длъжностните престъпления, извършени заедно със Симеон Дянков и Иво Прокопиев.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.