Опорни точки срещу неудобния бизнес

Агенция Монитор - четвъртък, 16-02-2017 - 18:25

   Тенденцията, наречена фалшиви новини (fake news), е пропагандното оръжие за манипулиране на обществото, изобретено от медийните пипала на магната Джордж Сорос и употребявано в угода на интересите му по цял свят. Стартираме кампания, в която изобличаваме фалшивите новини, които слугите на Сорос у нас и по света публикуват с цел обслужване на конкретни олигархични интереси.

Бутиковият сайт на олигарха Огнян Донев „Клуб З“ се опитва да оригиналничи с поредната фалшива новина по опорните точки за мачкане на неудобни бизнеси. Подзаглавието „Магазините на... знаем-КОЙ продължават да не плащат наем“ освен че е граматически неправилно е и невярно. Защото в статията се твърди, че магазините са част от „портфейла“ на Делян Пеевски. Една справка в Търговския регистър би показала, че това не е вярно, съответно „Клуб З“ не знае на кого са магазините. Или пък истината просто не им изнася на стратегията за разпространение на фалшиви новини.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.