Вашият хороскоп за дните от 7 до 13 май

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 07-05-2016 - 21:19

Овен 21 март – 20 април

В събота се събуждате с почти гениална идея в съзнанието. Тръгнете в посоката, която ви привлича, кажете и правете това, което ви идва отвътре на сърцето и душата. Постарайте се да чуете гласа на тялото и да изпълните неговите желания. 7-8 май е най-благоприятният уикенд в този месец за рестартиране на търговски обекти и заведения. Понеделнишки планетата на правото, закона и протекциите от чужбина Юпитер тръгва в директна посока. Направете нови договаряния и уговорки, постарайте се да уредите документи във вторник, да получите нужните ви сертификати и разрешителни. Печелите предимства на всички нива, улесняват ви в избора дори и чужди хора. Но като се събудите на 10-и знайте че ви чакат два притеснителни и проблемни дни, в които може да имате и здравословни проблеми. Внимавайте с храната. На 10-и вечерта се приберете навреме у дома. В тези дни може да избухнат скандали по незначителни поводи. Семейните отговорности са противопоставени на служебните. Товарите партньорите си и сами се изнервяте, а от всичко това страдат децата. На 12-и намирате правилното решение, получавате и обаждания или покани от чужбина, които ще разведрят обстановката. На 13-и ще научите важна вест преди другите. Възползвайте се преди да я споделите с трети лица. До вечерта може да сключите обезпечаващ договор. Намирате мястото си на сила.

 

 

Телец 21 април - 20 май

На 7-и направете представяне на свой труд и продукт, отворете заведение или новия си бизнес център. Направете промоция и реклама на производствата, които започвате. Този ден ще ви даде енергия за справяне в кризата. Сключените договори в настоящия период ще ви носят сила, ще стабилизират личния ви и професионален живот. През уикенда владеете и доминирате във всяка ситуация, в която участвате като водещо или стимулиращо лице. Чакайте пари и придобивки от всяка своя инициатива. На 9-и не бързайте да правите събрания, въздържайте се от екипна дейност, за да не ви приобщят и зарибят към проекти изгодни за друг. В този ден е точният съвпад на Меркурий и Слънце във вашия знак. Това е аспектът на гениалната глупост, ще се раждат и хора с гениални виждания, които ще постъпват глупаво с творенията си. Но да не забравяме, че това е и денят на свещенният глупак, който го пазят светлите слънчеви сили. На 10-и водените преговори ще са успешни. Тръгнете уверено. В този ден нарушете диетата си, не се пълнее. На 11-и се свържете с познати в чужбина. Ще получите важно предложение и покана преди другите. 11-и изисква бърза реакция. До края на работното време може да се очакват провокации. На 12-13 интересите ви ще се сблъскат челно с тези на силни противници. Не си разкривайте картите и ходовете.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Добро начало на периода и за вас. Прережете лентата на личен или обществен обект. 7-9-и са най-благоприятните дни за отваряне на заведения, на нови бизнес центрове и инициативи. Ако искате да успеете в новите си начинания, ударете в тези дни шампанското в кораба на големите си надежди. Край с изчаквателната политика. На 9-и Юпитер тръгва в директна посока, освобождавайки юридическата инициатива за изработване и сключване на нови договори. До края на периода Венера, Меркурий и Слънце ще вървят в пакет, а този аскпект ще помогне на всички, които притежават дар слово да убедят партньорите си в правотата на личните си проекти и виждания. Добре е на 9-и да сключите предварителни договори, които да се преподпишат след 22-и, когато вашата управляваща планета Меркурий тръгне в директна посока. В момента залагате реперите на новото, с което искате да се захванете и което предстои да приемете като единствен и стимулиращ вариант на работа и личен живот. Опипвайте почвата, пътувайте в дните около 9-11-и, търсете нови места за внедряване и лична инициатива. Само който стои и гледа той няма да се похвали с победа. Но дори и на мързеливците ще се пъхне нещо в ръцете. На 12-и пазете свои и чужди тайни. До 14-и на обед сте в стихията си, после някой ще ви притисне с претенции и изисквания.

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Докато Слънце, Луна, Меркурий и Венера вървят в пакет е добре и вие да представите пред клиенти, партньори и работодатели пакета на професионалните си възможности амбиции, очаквания и искания. Този уикенд е добре да стартирате ново производство и конкурентен бизнес, за които сте работили в миналото. Направете промоции преди официалното откриване. На 9-и внимателно подбирайте компанията си, не споделяйте намеренията си с когото падне. Ден на фатални привличания, от които печелят трети лица. Не се обвързвайте, не сключвайте договори и брак. На 10-11-и Луната е във вашия знак. Планирайте пътувания, разговори на четири очи, проучване на бази, възможности и терени, които ще може да използвате в бъдеще. 10-и е ден за представителни срещи, обилни обеди и вечери. Не се пълнее. Позволете си малко повече хранителен разкош. Ако на 11-и се събудите с мисъл за някого, непременно му се обадете, не се спирайте пред условностите. Животът и на двама ви може да тръгне в по-добра посока. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате. На 12-и до обед задвижете връзки и дейности свързани с чужбина. След 22-и може да ви предложат изгоден договор. На 13-и кандидатствайте за спонсорска подкрепа, за субсидия или стипендия. Може да получите и вест за спечелени юридически битки. Кажете точните думи на точния човек.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 7-и ще работите и за чужди интереси. Денят е благоприятен за рестартиране на минали дейности, в които този път участвате в комбина с някого. В неделя пасивността е противопоказна. Активизирайте се, натоварете се физически. От понеделник планетата на правото, закона и протекциите Юпитер тръгва в директна посока. Ще се приемат и въведат нови закони и разпоредби. В този ден е и точният съвпад на Меркурий и Слънце в нехармоничния ви знак на Телеца. Може да сглупите съгласявайки се с условията предлагани от някой друг. Съветът е да отделите време за проучване на възможности и терени. До 22-и не се препоръчва сключване на нови договори. Това не означава, че ще стоите със скръстени ръце. Сега е момента да приемате предложения и да ги преосмисляте, без да се отказвате от нищо предложено. Запалете мотора на амбицията, но още не фосирайте колата на възможностите си. На 10-и съберете състава или служебния съвет. Преговорите ще вървят успешно. Може да си позволите и хубаво похапване. Храната изцяло се изгаря в организма ни. В сряда ще ви търсят тези, за които мислите. На 12-и Луната навлиза във вашия знак. Очертават се пътувания и срещи с евентуални спонсори в петъчния ден. Добре е на 13-и и вие да участвате в дарителски и спонсорски инициативи. Направените жестове ще се върнат.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

7-и ще донесе късмет във връзките, делата и общуването. Търсете нови срещи и запознанства. Денят ви подарява важни срещи и ви обръща с лице към посоката, която ще следвате до няколко месеца. Сега е момента да се рестартират стопирани производства, да се опипа почвата за нещо ново и доходно. На 8-9-и ще бъдете подлагани на опън и натиск. 9-и е момента, в който се зарежда новата програма. Юпитер от вашия знак тръгва в директна посока, задвижва дела и проекти затлачени преди. Понеделнишки се насочвате към проучване на новите варианти, които ще стартирате след 22-и, когато и планетата на бизнеса Меркурий ще тръгне в директна посока. На 8-9-и ще срещате и основните си конкуренти, ще се сблъсквате с проблемите, които ще ви занимават до септември. В хороскопа ви се образува кръст на планетни сили, а това положение може да сложи кръст на досегашния ви начин на живот. На 10-и всичко предприето ще тръгне успешно. Организирайте си делови обеди и вечери. Това е и единственият ден в месеца, в който не се пълнее и диетите са противопоказни. На 11-и откривате истинския смисъл на едно партньорство и тръгвате към него. Обърнете внимание на връзките с чужбина. 12-и изисква повече внимание към изтичащата и компрометираща информация. На 13-и имате нужното дар слово да се пазарите за всичко.

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

На 7-и ще се събудите с ясното чувство къде ви е мястото. В този ден е добре да се отвори собствен бизнес, за който сте се борили в миналото. Опитайте пак в посоката, в която преди съдбата ви е сложила забранителен знак. В момента и в любовта забраните падат, а може и да направите бебето. Хората на подходяща възраст до една година може да се оженят или да увеличат семейството си. На 8-и се огледайте, вижте кой какво предлага, преценете вариантите и в понеделник направете крачка към важна за вас цел. 9-и е денят, който прави невъзможното възможно. До дни ще се приемат нови разпоредби или ще влезат в сила важни и благоприятни за вас законови положения, които ще ви развържат ръцете за новите ви творчески и професионални инициативи. На 10-11-и ще срещате натиск и потивопоставяне. Конкурентите ви също ще направят опит да заемат нишата, към която се стремите. В тези дни нищо няма да ви се даде даром. Може би най-тежките ви битки, но и най-сладките победи са на 10-и. Това е и денят, в който е добре да си похапнете сладко и да не се ограничавате в храната. Не се пълнее. На 11-и ви притегля чужбина, някой купува еднопосочен билет. На 12-и следобед се помолете за нещо и ще го имате. На 13-и успешно преговаряте за помощи и субсидии. Намирате отдавна търсен благодетел или спонсор. Чака ви прекрасен уикенд.

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

На 7-и всеки си гледа интереса, но не и вие. Позволявате да ви притискат и ограбват не само финансово, но и в любовта. Вървите към болезнени раздели. Дистанциите се увеличават. Ще се събудите с едно предчувствие кое е важно и кое второстепенно в живота ви. Тръгнете в посоката, която почувствате за наистина важна. На 8-и пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. Направете разбор на личната си политика. За понеделник не се препоръчват участия в събрания и поемане на колективна отговорност. Ден на фатални привличания и дано вие сте водещата страна. Най-успешните ви дни за периода са 10-11-и. На 10-и поне една забрана ще падне, ще се отпушат задръстени отношения, ще тръгнат успешни преговори с чужбина. На 10-и бъдете верни на принципите и дълга. Не подвеждайте никого и не лъжете, за да не привлечете лъжците. Ще се споразумеете за съвместни дейности и проекти. Хапнете си наволя. На 11-и привличате и нужните ви за работата ви хора. Ако непрекъснато мислите за някого, непремено му се обадете. Заедно ще тръгнете към успеха. На 12-и родените в първата декада сами си създават проблеми при грешно боравене или подаване на информация. На 13-и ще се намери кой да ви надприказва и убеди да направите грешен но сладък избор.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота имате възможност да спечелите, да направите ход към дейности и хора, които ще ви донесат обезпечение и подкрепа. В следващите два дни ще бъдете подложени на натиск и атака от тези, които се стремят да ви изтикат от заеманата позиция, да се възползват от знанията и уменията ви безплатно. Изчаквайте събитията да получат развитие. 9-и ще ви постави на личен и професионален кръстопът. Огледйте се, не бързайте да избирате посока, премислете и претеглете всички варинти. Противопоказно е на 9-и да се действа екипно, да жертвате личните си намерения и стремежи, заради колегиалните. Може да станете обект на фатално привличане към група или обект на чужди интереси. На 10-и може да направите силен и успешен ход, да намерите допълнителна работа или да ви повишат в старата. Всяка среща и разговор са от значение. Намирате точните партньори. Ден за хубаво похапване на приятни места. На 11-и започвате с едно намерение, но към обед ситуацията се преобръща, получавате нова информация и мислите много по глобално. Връзки с чужбина ви отварят очите и пътя напред. Най-силните ви дни за периода са 12-13-и. На 12-и се засилват телепатичните контакти и ако мислите за някого той ще ви се обади. До вечерта ще получите информация, която не бива да се афишира. В петък преговаряте на ниво, печелите конкурс и спонсорска подкрепа.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 7-и може да постигнете максималното във всяка ситуация, да задвижите стопирани инициативи и отново да опитате ход в старата пазарна ниша. Направете нужните промоции и реклами. По някакъв начин се пълни потребителската ви кошница и спреният преди бизнес се реанимира. В неделя осъществявате странични контакти, получавате нужни информации или обещания за дотации. На 9-и не бързайте да се обвързвате с никого, без да отклонявайте предложения. На всички нива поискайте време за размисъл до 22-и когато бизнес инициативите ще се отпушат. На 10-11-и ще се наложи да водите тежки битки. Семейните дела и професионалните изисквания към вас водят непримирима битка. Ако удавлетворите желанията на шефовете, партньорът у дома няма да остане доволен. Гледайте да не отсъствате и да не приемате дълги командировки, но и служебните отговорности да не се оставят на заден план. Ще си проличи кой може да носи две дини под една мишница. На 10-и вечерта се приберете навреме у дома. Проблемите на 11-и ще се повече за родените след 11 януари. На 12-и нечия приказливост ще ви подскаже намеренията на конкуренцията. На 13-и правите силен ход и в следващите дни постигате максималното.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 7-и се забърквате в неприятни схеми и по някакъв начин плащате за чуждите удоволствия. Доверете се на предчувствията си и ако изпитвате някакво притеснение не тръгвайте в тази посока. Може да разберете за изневери и сами да изневерите. На 8-и тръгвате уверено напред към места и хора, които ще ви носят късмет и придобивки в бъдеще. Пасивността в този ден е вредна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. Спортувайте, пътувайте осъществете перспективни контакти. За понеделник напарвете уговорки самос хора, които познавате добри и сте печелили в моналото то съвмастни инициативи. На 10-и се ръководоте повоче от инстинктите. , пътувайте, берете билки, правете настойки. Всичко предприето ще носи късмет и ще ви вдига нивото. На 11-и не е време за недоволства. Приемайте случващото се без възражения и ще имате повече ползи. В следващите два дни в хороскопа ви се образува кармичен кръст. Очертават се проблеми на работното място, претенции както от страна на шефове и колеги, така и от страна на партньорите ви в живота. На 13-и си затваряйте устата, не павете излишни коментари.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

С действията си в събота може да спечелите повече отколкото предполагате. Пътувайте, опитайте отново в посока на старите инициативи в бизнеса и в любовта. Не се знае къде ще ви се отвори парашута, но със сигурност ще имате ползи, ще прекарате приятно и ще получите отдавна отлагани екстри. 8-9-и носят притеснения, промени в плана, които ще ядосат един и ще дистанцират друг. Не се препоръчват участия в колективни инициативи. Избягвайте тълпата и контактите с непознати. В понеделник не провеждайте събрания и не планирайте запознанства. Вървите към фатални срещи, от които ще излезете разочаровани и по някакъв начин ограбени. Най-силните ви дни за периода са 10-11-и. Всичко предприето във вторник ще донесе ползи и ще отвори нови хоризонти. Може да ви повишат. Рекламирайте се, търсете възможност за внедряване в нова среда. Не се страхувайте да показвате емоции и чувства. Бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно. До 11-и на обед диетите са противопоказни. Не се пълнее, храната се избира по каприз. Ще почувствате ясно какво се случва с близките ви в чужбина. Може да получите предложения и покани. На 12-и уредете документи и купете билети. Едно ваше желание изказано на глас тази вечер ще се сбъдне. В петък участвайте в преговори. Ще имате нужното дар слово и енергия и ще постигнете своето.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.