Хороскоп за 14 октомври, петък

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 14-10-2016 - 07:14

Овен 21 март – 20 април

Всичко предприето ще донесе късмет и печалби в бъдеще. В сила е поговорката „залудо работи, залудо не стой”. Търсете нови връзки и възможности, рекламирайте се, опитайте да привлечете съюзници или да влезете в противниковия лагер. Само, който не опита няма да успее поне малко да оправи живота си и да постигне напредък. Късно вечерта не позволявайте да ви въздействат. Не решавайте нищо важно в леглото, там други неща трябва да се вършат. Ще бъдете подложени на психологическа атака.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Телец 21 април – 20 май

Нищо, че е петък и вече гледаме към почивните дни. Уплътнете максимално с работа и творчески задължения този ден, ако искате в бъдеще да лежите на меко. Всичко предприето ще ви се отдава с нужния блясък и странични ефекти, които ще привличатт спонсори и последователи, а може би и една любов. Добре е да спазвате диета, но най-вече да ограничите течностите, за да не се абсорбира обратно изхвърлената от организма шлака. На пълнолуние лесно се отслабва. Вероятно е да ви обхване и някаква особена меланхолия.

Р-6

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Рисков ден за родените в третата декада. Не оставайте сами, обградете се с приятели. Пълнолунието навява тъга, кара ни да се чувстваме още по самотни и нещастни отколкото е истинското състояние и положение на нещата. И най-дребният проблем ви се вижда грамада, с която не може да се справите и повдигнете. Ден на тръбача, който свири сбор. Съберете около себе си доверени приятели, съюзници и сътрудници. Използвайте потенциала на околните и ако зависи от вас уредете някои плащания важни за подопечните.

Р-5

П-6

Л-4

К-4

З-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Силен и пробивен ден, особено за родените в третата декада. Пълнолунието винаги ви презарежда, отваря чакрите, провокира прочистващи и пречистващи процедури и ви носи поредната порция вдъхновение. Вървите и на среща с любовта. Тази вечер може да изживеете вълнуващи мигове, но и да изпаднете в поредната илюзия. Опитайте да се справите с назрелите проблеми. Може да разрешите една загадка, да намерите информаци и средства за уреждане на професионални и семейни дела.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Влезте в ролята си на водач, вдъхновител и организатор на промените. За Лъвът днес е отредено наистина царското място, разбира се и ако самият той изглежда царствено. Използвайте всички атрибути на власта и дадените ви пълномощия, за да окажете въздействие и влияние над околните, над избора на колеги и близки. Този ден разпределя ролите, дава да се разбере кой е овчарят и кои са в стадото. В следващите дни ще оказвате силен натиск над околните и ще постигнете максималното.

Р-6

П-6

Л-5

К-6

З-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Тежък ден за родените в третата декада. Това пълнолуние ви изпълва с неудовлетворение и меланхолия, особено ако наскоро сте изпитали болки, разочаравания и отхвърляне. От голямо значение е да имате до себе си приятелско рамо, на което да се опрете и ако се налага да си поплачете. Тази вечер лунатиците са на покрива, а и тези, които не могат да заспят от проблемите ще ги последват. За вас се очертават моменти на маниакално депресивни състояния. Нужен ви е контакт с оптимисти и само една отпускаша чашка.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Започвате добре, с уреждане на важни въпроси и контакти, от които ще извлечете ползи. С напредването на деня ви обхваща някакво особено нетърпение и притеснение, дори и по незначителни поводи. Не е все едно с кого ще си легнете тази вечер. Вероятно е да ви въздействат с увещания и молби. Ако ги удолетворите ще затънете в дългове, в неприятно обвързване и в проблеми, от който трудно ще излезете. Не водете поверителни разговори и бъдете максимално дискретни към тайните на трети лица засегнати в ситуацията.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Всеки на своето ниво ще изкачи поредния личен и професионален връх. Този ден ви води към бляскави победи, дава възможнвост да подпишете изгодни договори, да влезете в печеливша среда и да откриете важно за бъдещето ви място на сила. Може би вие сте този, който свири сбор, който събира под знамената на личната си активност хора, които се нуждаят от водач, организатор и вдъхновител на амбициозни проекти. Такъв силен ден дълго ще чакате. С лекота правите удобни и за близките личните си амбиции и намерения.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Рисков, разболяващ и притесняващ ден за родените в третата декада. Действате една идея по невнимателно и превъзбудено и пренебрегвате някои защити. Думите ви ще се изтълкуват превратно. Ще ви обвинят че бързате или че се бавите, че не сте в крак с изискванията на момента. Попадате в някаква особена изолация или сами се дистанцирате от околните след получените неприятни удари и напомняния. В утрешния ден ще отвърнете с атака, но днес ще изпиете до дъно една горчива чаша.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не пропускайте нищо от предложенията и поканите получени в този ден. Ще се справите ако не блестящо, то много добре с поставените задачи. Ще получите поощрение и допълнително възнаграждение за положените усилия и ще осъществите стабилни и перспективни връзки. Съберете под знамената на личната си активност приятели, колеги и близки. Организирайте общата работа, насочете в подходящата посока потенциала на всички за уреждане на взаимно изгодни проекти. Нищо важно да не се отлага за утре.

Р-6

П-5

Л-6

К-5

З-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на призив. Може да се започне или да се завърши успешно всяко начинание. Използвайте силата на колектива и на семейството си. Съвместните начинания ще носят ползи за всички участници. Пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница. Може да получите допълнителни поръчки, да ви повишат или да ви вкслючат в престижни и печеливши проекти. Всяка ваша инициатива ще намери поддръжници и последователи. Може да се окажете свързващото звено между двама за любов или за общ бизнес.

Р-6

П-6

Л-5

К-6

З-6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Силен ден за родените в третата декада. Плувате в свои води, организирате общи начинания, привличате нови партньори за съвместни иницативи и действия. Лагерите в живота ви се оформят. Изключвате някого от периметъра си на влияние, работа и любов, но и нов член ще се появи. Такъв силен ден рядко се случва. Не пропускайте нито една възможност да постигнете и реализирате замислите си. Късно тази вечер ще бъдете обект на психологическа атака. Не водете среднощни разговори за важни неща.

Р-5

П-5

Л-6

К-6

З-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Ще постигнете максималното, ще се ожените и ще сложите в ред семейните наследства и финанси. Чакайте и наследник. В коремчето на шестицата дреме зачатието. В следващата година ви предстои принудителна или доброволна изолация. Старите приятели остават в миналото, нещо ново идва на хоризонта.

Родените днес са родени да побеждават, да направляват и насочват потенциала на околните в една взаимно изгодна посока. Това са лидери, които провидението ще пази, а съдбата ще закриля. Имат важна мисия за изпълнение. Дайте им добро образование.

Заченатите днес няма да загубят връзката със света на душите с измеренията над нашето ниво. Ще получават по необясним начин подкрепа от предците си и може да изпълнят един техен завет. Ще имат белег, по който ще ги познаете. Често ще ги обхваща необяснима тъга към света, който са загубили.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.