Специалистите от OMV съветват водачите в студа да зареждат със зимното им гориво.
Снимка LAP.bg

Австрийци разработиха дизелово гориво за сибирски студ

Денислав Стоянов - четвъртък, 19-01-2017 - 17:24

Препоръчват го за зареждане при зимни условия и минусови температури

Тази година определено има сериозна зима и сибирски студ. Според някои метеорологични прогнози тежката зима ще продължи и през следващия месец, а хората няма как да се откажат от комфорта на автомобила си и искат да имат гаранция, че той ще запали и на минус 25 градуса например. За да отговорят на нуждите на потребителите, инженерите от петролната компания OMV разработиха дизеловото гориво MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия. Горивото е със специална иновативната формула, разработена в Австрия и не само осигурява безопасен старт дори при тежки зимни условия, но също така увеличава мощността на двигателя и удължава неговия живот.

MaxxMotion Diesel е с гранична точка на филтруемост до -33°C, което е най-подходящо в студените дни.

Австрийците гарантират, че новото зимно гориво притежава отлични характеристики за надеждна работа на автомобила при всякакви зимни условия. С гранична точка на филтруемост до -33°C, горивото MaxxMotion Diesel е перфектното решение за леко и безпроблемно шофиране дори и в най-студените зимни дни. То осигурява чистота на двигателя и елиминира натрупаните отлагания и замърсявания, което води до по-добро изгаряне и по-малко вредни емисии. Отличните зимни характеристики на зимното гориво доказват, че шофьорите могат да разчитат на безпроблемна работа на двигателя на автомобила дори при леденостудени температури. Независимо дали е дизел или бензин, MaxxMotion демонстрира отлично представяне, благодарение на по-добрия процес на изгаряне, като по този начин се удължава и животът на двигателя.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.