В Стара Загора

Предложиха работа на 680 младежи

Христо Христов - вторник, 29-03-2016 - 11:30

680 свободни работни места предложиха общо 16 търговски дружества и Военното окръжие в Стара Загора на еднодневната традиционна младежка пролетна трудова борса.

Над 200 абитуриенти и студенти , чието дипломиране в Тракийския университет е предстоящо, пристигнаха за откриването на борсата във вторник.Повечето момчета и момичета дойдоха с предварително написани СВ-та.

Най-много са местата за професионални войници-480. Преди начарото на активния туристически сезон се търсят сервитьори , камериарки, хотелски администратори и готвачи, не липсват места за кредитни консултанти-Няколко фирми упорито издирват заварчици и оксиженисти. 20 места за лекари и 27 за медицински сестри предложиха от Военното окръжие, а от димитровградския „Неохим“ търсят инженери, лаборанти, химици и шлосери.

Младежката борса се организира с обединените усилия на Агенцията по труда, старозагорската търговско-промишлена палата и Областния инфоцентър в Града на липите. Логистична подкрепа оказа и общинската администрация като предостави безплатно помещенията на спортна зала „Иван Вазов“.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.