Хороскоп за 7 април, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 07-04-2016 - 07:47

Овен 21 март – 20 април

Точното новолуние е в 14ч. 25 мин. Около обед е особено неблагоприятно за планирано раждане. Липсва енегия за внедряване в нова среда. Но до обед може да направите ход, в който не желаете намеси. Това, което уредите ще послужи само и единствено на вас. Тествайте възможностите си, без да се напрягате излишно. Тази вечер ще ви хрумнат почти гениални идеи. Отваря се третото око. Хората с прогностични дарби ще работят на пълен капацитет и още утре ще направят изпреварващ и печеливш ход.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за проучвания в тила на конкуренцията преди важните ви действия и инициативи в следващите два дни. Към обед енергията е на нулата. Трудно е да се внедиш в нова среда, още по-трудно е да се състезаваш с хора притежаващи неподозирани сили и възможности. Постарайте се да се информирате добре за амбициите и дейноста на бъдещи партньори. За следващите дни планирайте старта на нови проекти и отварянето на нов офис. Направете освещавене на дома и магазина. Не ведете зъб. Неблагоприятно и за лицева хирургия.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Оставете другите да се напъват и работят за вашите интереси. До обед може да вземете сомостоятелно решение, без да се съобразявате както с приятелите, така и с враговете. До 14ч. 25 мин. добрите и злите сили са сключили примирие и са ни оставили на собствен ход. Дано не объркаме делата си човешки, за да не страдаме от свои и чужди грешки. За утре вечер планирайте делови срещи, както и чествания и промоции при отваряне на нови магазини или производства. Навлизате в печеливш за бизнеса ви период.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Тежък и рисков ден особено за родените около 2-10 юли. Новолунието в обедните часове ви обезоръжава, прави ви лесно раними и емоцинално провокируеми. Ще се случват събития, които ще ви наранят, ще провокират личната ви амбиция и агресия, ще ви направят лесна плячка на неравностойната любов, която само ще взима, без да ви дава. Ще получите някакво откровение, което ще ви подскаже откъде ще дойдат ударите на съдбата, но вероятно няма да се съобразите с предчувствията си и ще сбъркате.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Може да свършите много полезна работа до обед, без да търсите съдействие и съучастие. Ден с равно количество добро и зло. Силите са уровновесени, приминаваме на нова навивка на лично и творческо развитие. Внимателно анализирайте пътя си, откажете се от всичко ненужно. Ако днес не изхвърлите излишния баласт утре ще се наложи да плащате по-висока цена за стоки и услуги. Приключвайте с обещаното, върнете си дълговете и не взимайте още нови. И не забравяйте да дарите някого с радост и любов.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на усилена подготовка и проучване на условия и дадености преди силният ви ход в следващите два дни. В момента зареждата акумулаторите на активност и сила. Не се товарете с неразрешимите проблеми на околните. Постарайте се да се отърсите и да прочистите живота и личните си връзки от всичко вредно и излишно. Ще бъде трудно на враговете ви да ви повлияят, но и сами няма да може да влияете на избора на околните. За утре планирайте отваряне на собствено заведение и старт на нови бизнес инициативи.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Тежък и неблагоприятен ден за родените във втората декада. Проверявайте всяка получена анфомация. До обед действайте самостоятелно, без да се съобразявате с мненията и желанията на хора, които целят лично облагодетелстване чрез работата и чувствата ви. Отървете се от нежелани присъствия. Денят разчиства пътя, дава възможност да постъпите по шекспировски както ви се харесва. Избягвайте оперативни намеси в областа на главата. Изгонете от съзнанието си чуждите идеи и зарибяващи предложения.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят действа активно на интуитивната и прогностична дейност. До 9-и Слънцето напредва към точния си съвпад с Уран, а това положение ще даде възможност на хоата с развити интуитивни дарби да надскочат представите си и да видят нещо важно за себе си и за другите в близкито бъдеще. Прочистете съзнанието си от всички ограбващи и подтискащи фактори и се настройте на вълна приемане. До обед сме във властта на 30-ия лунен ден, който ни дава възможност да направляваме живота си самостоятелно и без намеси отвън.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на вдъхновение. Кръвта се обновява, препоръчват се всякакви форми на духовно и физическо пречистване. От значение за бъдещето ви е да направите професионална и лична инвентаризация, да си върнете дълговете, независимо дали са в паричен или в морален еквивалент. Посрещнете утрешния ден начисто, с чисти сметки и верни приятелства. До обед преминаваме на нова житейска навивка. Някой ще се почувства като прероден, но часовете около обед не са благопиятни за планирано раждане.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ще бъдете провокирани и изложени на стресови положения. Намеренията ви ще бъдат усетени от хора с вродена интуитивност. В момента отминавате без да се замисляте важните знаци, които ви дава съдбата. Склонни сте да си затваряте очите за случващото се наоколо в желанието да не си разваляте спокойствието. Бъдете сигурни, че някой ще се опита да го направи, да ви изкара от равновесие и да попречи на плановете ви. Денят изисква основно прочистване на връзките. Главата е слабото ви място в момента. Не вадете зъб.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днешният ден провокира личния ви ентусиазъм и прогностичен талант. Ще доловите нещо важно за бъдещето. Може да усетите откъде ще ви дойдат неприятностите или кой ще ви подкрепи в предстоящите инициативи. Правите важни асоциации, с които предвиждате ходовете на конкуренцията. Ден за инвентаризация. Утре някой ще заработи паралелно на вашия бизнес или близо до вашето заведение. Направете си подходящата реклама. Разчистете терена за нещо ново, с което отново да сте на върха.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за прошка и покаяние. Ще намерите пътя, който търсите от доста време. Стават ви ясни начините, чрез които до постигнете напредък в личните отношения или на работното място. Ден, в който сте генератор на идеи и замисли, от които може много да се спечели. Изключете от екипа и от живота си слечайните и губещи връзки. Преди да предприемете новото в утрешния ден проведете нужното разчистване на сметки и отношения. До обед сте оставени на собствен ход. Направете това, което отдавна замисляте.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е двойка идваща от 11-числото на духовността. Отнесете се сериозно към проблемите на партньорите си в работата и в живота. Координирайте действията си и мислете екипно. Вдигнете нивото с нова духовна и творческа насоченост. Сложете край на юридически дела до ноември. В следващата година притесненията със закона ще са повече.

Неблагоприятно за раждене в обедните часове. Не планирайте секцио, но другото е въпрос на лична карма. Родените днес ще се нуждаят от цялата ви любов и внимание. Трудно ще напредват в живота, ще имат изключителна интуиция, ще предусещат проблемите и дано това не ги откаже от активни действия. Стимулирайте ги винаги и за всичко.  Никога не ги отказвайте от целите им. Повтаряйте им, че ни е дадена свободната воля да променим бъдещето.

Заченатите днес идват в този живот с наградата да си починат от предния. Това са деца на мира и спокойствието. Всичко ще им се нарежда и подрежда в живота, а и на вас покрай тях.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.