Хороскоп за 6 януари, петък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 05-01-2017 - 18:48

Овен 21 март – 20 апил

Богоявление. Хвърля се кръста за здраве, щастие и берекет. Надеждите са големи. Но като цяло денят носи рискове за родените в третата декада. Неотложното и важното свършете до обед. Не пропускайте добрата възможност да се съберете и разберете по спорни въпроси. Може да има неочаквани обрати. Някой ще си поплаче, но на друг голям товар ще се махне от сърцето и душата. Бъдете внимателни с електроуреди, не тръгвайте с неизправна кола. Ще сънувате пророчески сън показващ личната ви мисия и предназначение.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на кръщение и помирение, именяците черпят. Не пропускайте шанса да се разберете по спорни лични и професионални въпроси. Работи се здраво, празнува се яко. Намерете време и се уточнете за нещата, които са предмет на дрязги и раздори. Отношенията ви може да тръгнат в правилната посока. Почти в края на работното време може да получите много изгодно предложение и покана. Вечерта Луната навлиза във вашия знак и ви дарява с един прекрасен уикенд на пътувания и приятелски срещи.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Йордановден, къпем се във водата на надеждата за едно по-добро бъдеще. Добре е да се пътува, да се търсят пътища за разбирателство и контакти, които ще са от полза за цялото ви семейство и лично бъдеще. Запалете свещ и мислено изгорете в нея всичката чернотия и мъка в живота си. Сега е момента да си спомним миналото, да направим рекапитулация на връзките, да привлечем благоприятните хора и варианти, да се отърсим от грешните и вредни помисли. Утрешният ден ще ви даде шанса, който чакате от доста време.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще имате тежки моменти и дано този благословен ден на кръщението ви избави от всичките ви проблеми, с които от доста време се мъчите да се справите. Родените в третата декада са в по-притеснителна позиция. Бъдете внимателни при пътувания, при работа с машини и електроуреди. По възможност отлагайте важните си инициативи за утре следобед, когато ще навлезете в спокоен и омиротворяващ период. Не поемайте излишни рискове и търсете помирението в отношенията. Ден за прошка. Завръщат се каещите се грешници.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Станете рано, свършете важното до обед. Потърсете хората, с които имате въпроси за уреждане и неща за уточняване. Опитайте да простите на някого и очаквайте прошка. Водите на кръщението днес отмиват греховете и злите помисли. Втората половина на деня е с негативна енергетика. Контролирайте чувствата. Нищо ново да не се започва. Вечерта може да влезете в преразход на сили или да направите лоша сделка. В следващите два дни ще играете ролята на донор за чужди амбиции и интереси.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Тенденцията е всичко да тръгне по вода, независимо комромисите, които ще се наложи да направите. В организма ни се включват фините енергии. Мислим и действаме на по-високо и вдъхновено ниво. Втората половина на деня е доста по-заземяваща, но и носеща възможност за неочаквани печалби. Ще ви хрумне чудесна идея. Утре на обед може да постигнете максималното при преговори и лични инициативи. Навлизате в силен период. Очаквайте делови предложения и възможност да спечелите при брокерски сделки.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на повишени изисквания както от ваша страна, така и от страна на другите към вас. Родените около 10-и октомври да не бързат в действия и преценки. Може да си навлечете гнева на близки и приятели или на колектива, в който се изявявате. Днес е време за кръщение. Контролирайте чувствата, не се поддавайте на имоции и страсти, които може да ви вкарат в неприятности. Вероятно е да срещнете агресивно настроени хора. Бъдете благоразумни, контролирайте емоциите и не се намесвайте в чужди игри. Върнете се към семейната традиция.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

За вас денят има своята светла и тъмна половина. До обед всичко върви по план, срещите ви носят удовлетворение и радост, успявате да постигнете това, което в миналото е било непостижимо. Късметът ще ви следва както в бизнес делата, така и в полето на чувствата. От обед до утре на обед стъпвайте внимателно. Може да ви предложат съмнителна сделка, от която да изгубите не само пари, но и влияние и любов. Контролирайте играта на амбицията и чувствата. Чака ви труден уикенд. Енергията и парите ще изтичат от вас към другите.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Благодатен предиобед и за вас. Всичко може да се прости и оправи. Постарайте се да уредите уточняващи срещи и разговори. Нищо важно не отлагайте за следобед, когато тъмни сили ще се опитват да ви въздействат. Добре е за пътуване и преместване в нов дом или офис. Вечерта не приемайте предложения, независмо колко изгодни ви изглеждат. Странични сили, фактори и хора печелят от усилията ви и от нещата, които правите с голяма амбиция. Очистете мислите си от негативизма. Денят е добър за сделка с животни.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежък ден за родените в третата декада. Нищо не върви по план и график. Тенденцията е сами да излезете и от рамките на добрия тон, да влезете в конфликти или с прибързани действия и реакции да си докарате неприятности. Бъдете внимателни с техника и транспорт. Ще е по-добре да си признаете гешките и провалите вместо да ги прикривате. С действията си следобед давате възможност на враговете да ви контрират. Денят изисква и носи пречистване. Не е време за големи амбиции. Отложеното за уикенда носи ползи и печалби.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Чудесен предиобед. Богоявление е, кръста се хвърля в пречистващите води на реката. Постарайте се и вие да отмиете негативизма в помисли и намерения, да погледнте ведро и добронамерено на всичко наоколо. Ще се случи нещо особено, което може да промени и радактира отношения, които отдавна са зациклили. Следобед обстановката се усложнява от емоции и страсти. Контролирайте пиенето, не приемайте нови бизнес предложения. Навлизате в двудневен период, в който само ще давате, а малко ще ви дават.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Рибите са знака, който се свързва с Йоан Кръстител. Този ден помага на всички нива да се пречистим, да се отърсим от греховете, от вредните намерения и помисли и да погледнем по-ведро на света. Ще сънувате пророчески сънища, показващи истинското ви предназначение в този живот и мисията, която трябва да следвате. Може да се намери лекарство и лек за най-тежките болести. До обед плуваме във водите на пречистването и изцелението. Следобед златната река се сменя с черната, мислите за сделки и пари отравят душите.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е осмица. Пред вас се откриват нови хоризонти, шансове и възможности. Възползвайте се от всичко предложено. Може да намерите нова работа или допълнителна заетост. Ще ви повишат, ще изкарвате повече пари, ще подобрите семейното положение, ще се радвате на изгодни предложения и покани.

Родените рано сутринта ще имат нестандартна ориентация, артистичен и музикален талант. Родените следобед ще са много добре мениджъри, ще имат дарба, от която ще забогатеят и ще се отделят от средата си. Партньор роден в началото на Телеца ще им пасне добре в живота и бизнеса.

Благоприятно за зачеване до обед. Тези деца ще имат огромна сила на духа. Ще приживеят страдания и кръщения в тежки битки, ще пътуват извън страната пак ще се вращат тук. Следобед и вечерта ще се зачеват обсебени от вредни влияния души. 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.