Пратката до Цацаров била апарат срещу гризачи

Мария Кадийска - четвъртък, 12-04-2018 - 17:41

Пратката до главния прокурор Сотир Цацаров, за която се появи информация в публичното пространство, че е играчка, омотана в кабели, всъщност е апарат срещу гризачи, изпратен от пенсионер. Това обясни самият главен прокурор пред журналисти.

„Не е имало проверка на входа на Съдебната палата, реакцията е на куриер на прокуратурата. Става въпрос за устройство, което се включва в контакт, което наподобява лампа, с вид на играчка, което очевидно е продавано като устройство, което излъчва вълни, които са превенция срещу гризачи и насекоми. Устройството е закупено от възрастен човек, който очевидно е установил неговата ефективност. Пратката е придружена с писмо, с което той прави оплакване и иска да бъдат взети мерки и хората да не бъдат мамени като него. Писмото ще бъде изпратено на Комисията за защита на потребителите, защото не е от нашата компетентност. Това е истината за куклата и всичко друго“, каза Цацаров.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.