Военни чистят пътя за Свищов

ИВАН ПЪРВАНОВ - вторник, 10-01-2017 - 12:07

Военни от поделението в Белене се включиха в почистването на преспите по пътя между селата Павел и Совата на територията на област Велико Търново. Помощта от униформените дойде, след като областният управител проф. д. ик. н. Пенчо Пенчев в координация с кмета на Свищов Генчо Генчев поискаха помощ от военните. 

Пътят за село Червена, който беше непроходим е бил почистен днес около  12.30 часа. Вече са отворени и пътищата за селата Козловец и Караисен. 
Областният управител, заедно с директора на ОД ПБЗН комисар Красимир Кръстев посетиха най-критичните пътни отсечки, където поради силен вятър се бяха образували големи преспи. Те се увериха, че наличната техника работи и в момента. Проф. Пенчев е в 24-часова телефонна връзка с всички кметове от областта.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.