Затегнаха режима за посетители в община Стара Загора

Христо Христов - петък, 19-08-2016 - 11:54

Нови, далеч по-рестриктивни от досегашните мерки за сигурност при влизане на граждани в сградата на община Стара Загора, въведе администрацията.

Забранява се влизането с лично оръжие, като на разпореждането трябва да се подчиняват и народните представители, които предварително трябва да оставят пистолетите си на охраната.

Рестрикция има и спрямо представителите на медиите, които ще могат да се срещат със служители само след изричното съгласие на секретаря, а при отсъствието му - от шефа на дирекция „Правно и административно обслужване“.

При влизане и излизане от сградата те трябва да бъдат съпровождани от служител.

Всички посетители ще преминават през метал-детекторна рамка, а при отказ да го сторят няма да бъдат допускани вътре.

Въвежда се и фейсконтрол, който забранява посетителите да бъдат облечени неглиже или да са в състояние на афект. Подробно са описани и действията на чиновниците при извънредни обстоятелства: при сигнал за терористичен акт, земетресение, пожар, стрелба и др.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.