Хороскоп за 6 септември, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 06-09-2016 - 00:56

Овен 21 март - 20 април

 

Ден на Съединението. На всички нива е добре да се отива към помирение и разбирателство, към съвместни инициативи с близки и приятели от страната и чужбина. Денят се свързва и с Ноевия ковчег, с шанса да оцелеем, да намерим спасителния за нас оазис в кризата, да направим и страната си спасително място за тези, които планират да се върнат. Не се оплаквайте от живота си. Някъде има хора, които са по-зле и от нас. Ден на лично откровение за пътя напред и за избора, който трябва бързо да се направи.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Постарайте се да се информирате от първа ръка за настъпващите промени. Луната ви гледа в опозиция днес и утре. Изскването е да смирите недоволстмвото, да не се оплаквате, особено на тези, които са по-зле от вас. Огледайте се, може да ви се предложи благоприятен вариант, който сте склонни прибързано да отхвърлите. Ако вярвате на сънищата си в тях има намек за това, което бързо трябва да се приключи. Ден за уединение и смирение. Не преигравайте и не прекалявайте в исканията и претенциите си.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Приемайте без възражения, излишни коментари  и спорове всичко, което ви предложи живота, семейството, шефовете и колектива. Един от дните, в които сме близо до място на защита и сила. Не гледйте подозрително тези, които ви отправят покани и предложения. Претеглете плюсовете и минусите и тогава отказвайте. Може да влезе в престижна гупа по интереси, да намерите своята нова интелектуална и пазарна ниша. Сами и на спокойствие вечерта претеглете и преценете всичко, но днес приемайте нещата с усмивка.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Доверете се на интуитивния си избор. Ако мислите непрекъснато за някого той непременно ще ви се обади. Вероятни са покани и предложения от чужбина. Това, което отдавна мислите и чакате може да се случи и да ви извади от кризата. Срещите ви ще бъдат от изключително значение за бъдещето. Не си позволявайте откази, а само дипломотично и временно измъкване. Не се знае откъде ще изскочи вашият заек на късмета, но със сигурност ще се случват събития, които ще ви донесат защити за бъдещето.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не коментирайте чуждия избор, защото е вероятно и вие да направите същото. Този ден се свързва с Ноевия ковчег, с възможността да се приютим всички в едно положение или място, където да се почувстваме защитени. Не влизайте в конфронтация с хора и екипи, които са намерили своята ниша и има вероятност да я споделят с вас. Навлизаме в период на поглъщане и усвояване енергия от космоса. Ще получите откровение и знание по телепатичен път. Ако мислите за някого, той ще ви се обади с предложение и покана.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ще се случват събития, които ще носят защити, ще привличат изгодните варианти и случайности, които ще се отразяват благотворно на бъдещето. Не се оплаквайте, доверете се на предчувствията си и ще намерите най-добрия за вас вариант. На този празничен и за страната ни ден съдбата сочи спасителните варианти, които ще усетим със сърцето и душата си и дано заедно тръгнем в правилната посока. Взетите в този ден решение ще дадат възможност да се внедрите на перспективно място и да намерите верния партньор. 

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Ден за работа със словото, за изказвания, които може да променят съдби и предпочитания, да ни насочат в една или в друга посока в зависимост от интелекта и позицията на ораторите. Доверете се на интуицията, обадете се на близки и приятели в чужбина. В бъдеще може да работите съвместно с тези, които ви потърсят за услуга или с поздравления за празника. Нищо не е случайно, крушката си има опишка. Ще има последствия от всяка дума, личен избор и случайна среща. Оглеждайте се нужните ви хора вървят редом.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на телепатичните контакти. Обаждаме се на тези, които мислят за нас. Провокирани сте да вземете и решения за промяна, пътуване и смяна на работата. Ден за преговори и посещения на добра воля. Дистанциите се стопяват, а това ще помогне да се вземат компромисни решения. Ако реагирате на всичко случващо се спокойно ще усетите как да постъпите в една трудна ситуация на избор. Случват се събития, които помагат да откиете истинския смисъл на връзката си с някого. Ден за ясновидство, истината трудно остава скрита.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес стрелата на личната ви амбиция може да ви отведе далече. Проведете разговор с познати, с потенциални клиенти или работодатели от чужбина. Намерете тихо и спокойно място и мислете удсилено над проблемите си. Най-неочаквано може да откриете спасителния варианат. Вероятно е да ви се обадят хората, които може да ви помогнат. Приемайте без коментар покани и предложения. Поне в едно от тях се съдържа варианта, който ще ви извади от кризата, ще ви насочи към по-добра връзка, работа и местоживеене.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на просветление, което идва след продължителен размисъл и последващите днес разговори със случайни и неслучайни хора. Някакво шесто чувство ви води към исински важните за вас места. Доверете се на вътрешното си усещане и ще скъсите дистанциите. Може да убедите всеки в това, което мислите, искате или е обект на личните ви амбиции. И страната ни получава енергия по неведоми пътища и посоки. Приемайте случващото се без възражение. Ден за прошка и обединение на интересите на големи групи хора.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в първата декада изпускат момента, рискуват излишно или се отказват от срещи и пътувания заради интересите на хора, които не се интересуват много от тях. Ако подсъзнателно ви тегли в една посока направете всичко въможно да я следвате. Не се отклонявайте от пътя, който ви носи лично удовлетворение и радост. Може да ви се обадят с молба за услуга, която ще изисква разбъркване на личната ви програма. Един от дните, в които е добре да мислите повече за себе си и за семейството, а не за някой друг.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес плувате спокойно в морето на интуицията, получавате и разгадавате важни знаци на съдбата и сте близо до място и човек, които може да изиграят особена роля в живота ви. Някой ще получи покана от чужбина, а друг е вече в самолета. Бъдете сигурни, че всичко което ви предложи днес живота ще се отрази благоприятно на бъдещето ви, на партньорските и професионални връзки. Не искайте много, съдбата ще ви даде обезпечаващия вариант и ще ви срещне с точните хора. Все пак помогнете и да го направи и не отклонявайте покани.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е шестица, което е първото хармонично число и със сигурност ще ви донесе нужната хармония в живота. Някой върви към брак или чака бебе. В коремчето на шестицата дреме зачатието и усета за перспективната и добре платена работа. През 2017г. новите ви ангажименти ще ви дистанцират от старите приятели.

Родените днес са потенциални емигранти пътешественици и хора стремящи се да открият нови места на сила и възможности. Имат лечителски дарби, както и умения да реставрират и регенерират старото, като го правят актуално на момента.

Заченатите днес ще търсят вечно идеала и мястото, където да се почувстват свободни, силни и желани. Ще обичат животните и природата. Ще живеят дълго.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.