Хороскоп за днес

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 10-07-2015 - 19:43


Овен 21 март - 20 априлОграничете кръга от познанства. Прекарайте този ден с близките, отделете минута и за себе си. Всичко, което се финализира ще даде богата реколта, ще ви зарадва с придобивка и облекчение на семейния бюджет. Започнатото днес ще носи ползи на някой друг и ще обтяга отношенията у дома. На прага ви чука промяната, нещо ново и значимо, което не може да посрещнете, ако не сте разчистили отношенията и личните връзки и не сте поставили професионалните си отношения на печеливша основа.Телец 21 април – 20 май


Ден на печалби и постижения за родените в последната декада. Животът ви връща нещо отнето преди. Не бързайте, изчакайте ходовете на околните, довършете започнатите в миналото ангажименти и ще се радвате на материална облага. Денят носи наградите за проявените в миналото старания. Проблемите ще са там, където нещата не са поставени на законова база, където се работи без договор и осигуровки и където сексът е заместил любовта и семейните ценности. Не взимайте окончателни решения.
Близнаци 21 май – 21 юни


Очаквайте печалби. Разпределете задължения и награди доколкото нещата зависят от вас. Избягвайте пренапрягането, за да не си докарате физически или емоционален срив. В този ден за нищо и за никъде да не се бърза, да не се правят нови опити в посоката, в която сте получавали откази. Вървете си по пътя, работете за близките и децата и не се занимавайте с чуждите проблеми. Всеки сам трябва да намери решението, за да не ви изкара после виновни за неуспехите си и да не ви признае участието в успеха.
Рак 22 юни – 21 юли


Ден на очаквано и неочаквано благодеяние. Достигате важна цел, усещате смисъла на една връзка и дори нещата да са болезнени, решението ще се намери. На път сте към важна промяна. В следващите дни вървите към успокоение и взимане на адекватни решения, които ще ви утешат, обнадеждят и изпълнят с оптимизъм. Изискването в момента е да не се бърза, да не се поставят ултиматуми и да не се започва нищо ново, докато ситуацията не се разчисти и не се види кой за какво отговаря или не приема да го прави.Лъв 22 юли – 22 август


Труден ден. Притискат ви, поставят ви неизпълними условия. Но може би точно това ще ви амбицира да доведете до край започнатото и да си потърсите правата. Емоционалното напрежение нараства. Някъде ще се отиде до нервен срив и разправии, които ще влошат нещата и ще доведат до решението, което е трябвало отдавна да се вземе. Не е ден за нови връзки. Ще развалите новото, ако старите проблеми не са решени. Не постъпвайте като щрауса. Не се крийте по начин, който нищо не скрива, а още повече вади на показ голата истина.
Дева 23 август – 22 септември


Има дни, в които разбираш смисъла на положените усилия, виждаш ползите от натоварването което си понесъл и от неприятностите, които си изтърпял. Получавате награда за положените в миналото усилия и старания. Родените в последната декада ще постигнат повече, ще се радват на заслужена оценка на труда, чувствата и усилията си. Някакво особено успокоение ви завладява. Радвайте се на мига, защото в следващите дни ще се случват събития, които всичко ще разбъркат и ще трябва да се започва отначало.Везни 23 септември – 22 октомври


Ден на постижения и признания. Ще се постигне успех в посоката, в която отдавна действате и се стараете. Този ден разделя неделимото, определя окончателните граници, пари и права. Не бързайте, бъдете максимално обективни в преценки и разговори. Ако пътувате, не е изключено дълго да останете на този адрес или в бъдеще да се върнете окончателно. В момента приключвате дълъг период на объркване и натоварване, което ви е дошло в повече. Днес всеки може да разреши проблемите си и да достигне заветната цел.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Труден и рисков ден. Отложете активните мероприятия, не променяйте плановете си, продължете в посоката, която предварително сте уточнили. Ще ви се оказва натиск. Поставят ви пред свършен факт. Намерете минута спокойствие и обмислете ситуацията. Днес и утре умът ви действа на подсъзнателно ниво, работи над проблема и в началото на новата седмица ще даде решението. Избягвайте прекаленото напрягане, скандалите и разправиите. Всичко ще си дойде на мястото, стига да знаете, да искате и да можете да почакате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят ви дава решението на проблем влачен от доста време. Постигате това, което отдавна преследвате като работа, мисъл и връзка. До вечерта ще получите наградата за положените усилия и старания в миналото. Ден на пасивност и изчакване. Оставете другия да се приближи, да намери пътя, да се извини или подаде ръка. Ако предприемете изпреварващ ход и нова инициатива в утрешния ден ви чакат разправии и проблеми, с които трудно ще се справите. Не планирайте срещи с непознати и участия в рискови компании.

Козирог 22 декември – 20 януари

Силен и успешен ден. Целта е лесно постижима, стига да я преследвате отдавна, да сте вложили упорит труд и ресурси, които в момента ще ви се върнат. Чакайте постъпления в бюджета или предложение, което ще ви стабилизира. В момента е важно да разчистите терена за новото, което предстои. Не бързайте да се съгласявате с новите условия. Днес и утре върви пазарлък, който е важен и за двете страни. Ще успеете да разделите неделимото преди и да постигнете примирието, даващо шанс за едно ново начало.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят се свързва с двата съда с жива и мъртва вода, с възможността да прекратите едно и да съживите друго като предмет на дейност или връзка. Усилията от миналото се възнаграждават, но и жертва трябва да се направи. Не се лакомете за много, особено ако предстоят имотни и наследствени делби. В момента е важно да се запазят старите връзки, да се сплоти семейството, а не да се враждува за материалното. Всяка промяна в плана ще ви се отрази негативно. Вървете си по пътя, не обръщайте внимание на изкушенията.

Риби 20 февруари – 20 март

И докато другите изчакват, вие яхвате шанса и постигате максималното. До вечерта опитайте да се съберете и разберете с тези, с които имате стари спорове и задължения. Ако не го направите, в следващите два дни животът ви ще се усложни, ще се появят странични фактори, които ще ви забавят и отклонят от целта. В днешния ден целта е лесно постижима. Съвсем малко трябва да се постараете и да се задействате, за да постигнете това, към което отдавна поглеждате. Слушайте вътрешния си глас, прочистете се от шлаката в тялото и в душата.