Вашият хороскоп за 12-18 март

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 12-03-2016 - 11:00

Овен 21 март – 20 април
Чудесен съботен ден. Проявете творческа активност, стимулирайте действията на близките и децата, насочете усилията си към приятелски и делови срещи. За вечерта планирайте купон. Не е ден за диети, няма да напълнеете. В неделя се обадете на близки и познати в чужбина. Проведените разговори ще ви насочат в нова посока или ще ви стимулират да купите еднопосочен билет. На 14-и се събуждате с прозрение за дадени отношения и посоката, която трябва да следвате. Проведените следобед разговори ще са особено важни и актуални. Не си позволявайте лъжи и завоалирани действия. 15-и започва с интриги, които ще се разрастват и може да ви донесат проблеми в следващите два дни. Здравето е нестабилно. Внимавайте какво си пожелавате, какво споделяте и към какво насочвате усилията си. Може да загубите ценно присъствие или документ, който трудно ще възстановите. 16-и ви води към голямата любов към нещо, което отдавна търсите, но покрай него ще си намерите и майстора, ще се наложи да давате повече, отколкото получавате. Вечерта е рискова, приберете се навреме у дома. В четвъртък не тръгвайте рано на път. Всичко, което предприемете в този момент, трябва да се прави на здрава основа, със сигурни хора и пари. По-добре отложете за петък старта на новите си инициативи. Навлизате в един от най-силните си периоди.

Телец 21 април – 20 май
За вас се очертава прекрасен уикенд. Уплътнете максимално съботния ден с любима работа и приятни срещи с приятели. В този ден не се пълнее. Позволете си луксове и удоволствия за душата от храната. Сега е моментът да сложите всичко отказвано преди на масата, защото от неделя на Сирни заговезни започва големият великденски пост. Съберете се с близките и децата, планирайте пътувания, гостувайте и поканете гости. На масата ще се решат важни дела и проблеми. Имайте предвид, че на 12-и може да имате неочаквана печалба или да получите обещание за скорошно финансиране. Луната навлиза в златния Телец, минавайки през градусите си на финансова екзалтация. Приятели може да ви запознаят с човек, с когото или от когото ще спечелите максимално и дълго след това ще имате стимулираща връзка. На 14-и ще се събудите с вдъхновение накъде да тръгнете. Бъдете внимателни към обед. Нечии необмислени приказки или прекаленото споделяне на тайни ще ви донесат проблем и ще ви вкарат в интриги. Вечерта счупен домашен съд е лош знак. На 15-и не започвайте с лъжи, ще платите повече, отколкото предполагате. Пазете си документацията. Важното на 16-и да се свърши до обед. След това до 17-и на обед не се обвързвайте на никаква цена. 18-и ви води към тежки битки и компроматна игра.

Близнаци 21 май – 21 юни
Всичко може да постигнете в съботния ден, ако проявите творческа и делова активност, ако поканите на среща хората, с които смятате да работите и вървите напред, и ако докажете принципност и вярност към дълг, семейството и приятелството. Диетите са противопоказни. Хапнете си на воля. В неделя може да се събудите с желание да видите един и да се обадите на друг. Направете го, изяснете отношенията и се опитайте да разберете другата гледна точка. На 14-и Луната навлиза във вашия знак. Чакайте обаждания от чужбина и покани, които ще разместят пластовете, ще дадат втори шанс не само на личната ви програма, но и на една обща амбиция. Следобед чакайте провокации, а във вторник до обед сами ще върнете опасни рикошети. На 15-и следобед сте близо до важен източник на сила. Спомнете си миналото и не повтаряйте стари грешки. Пътувайте, изяснете каквото не е уточнено. На 16-и до обед сключете отдавна подготвените договори, направете различни тестове, консултирайте се по здравословни проблеми. Следобед в живота ви може да се появят опасни провокатори. Пазете свои и чужди тайни и до 17-и на обед не се обвързвайте с непроверени хора. В четвъртък вечер ще получите тайни информации. Бъдете лоялни и отговорни. На 18-и правите първа копка на проект, от който може много да се спечели.

Рак 22 юни – 21 юли
На 12-и всичко върви по план, печелите дори и тогава, когато привидно губите. Ден за хубаво похапване, нищо няма да ви се залепи. Прекарайте повече време с близки и приятели, обсъдете важни въпроси, стиснете си ръцете за едно ползотворно бъдещо сътрудничество. И в любовта ви чакат приятни изненади. От днес и Венера ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите. Този уикенд ще ви донесе отдавна чаканата подкрепа и финансиране на проекти и ремонти. Но още в понеделник ще се сблъскате с опасна конкуренция. Доверете се на интуицията, не вървете против усета си за хора и ситуации. Ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. На 15-и си пожелайте нещо и ще го имате. Този ден сбъдва благите пожелания. Опасно е да се лъже и действа подмолно. На 15-и следобед ще се появи втори вариант там, където в миналото не е имало дори първи. Не бързайте да взимате страна, опитайте да впрегнете и двата коня в колесницата на амбицията. От значение е да разчитате на двойно, да се подсигурите и обезпечите по различни канали. На 16-и до обед може да сключите изгодна сделка. След това до 17-и на обед се движете по линията на най-малкото съпротивление и си осигурете необходимите защити. В петък всичко предприето ще носи късмет и ползи за бъдещето. Време е за първа копка и първа целувка.

Лъв 22 юли - 22 август
Чака ви уикенд, изпълнен с разходи, и дано прекарате приятно. Ще сте център на купона. Ще бъдете и този, който плаща пиенето и кани музиката. Близките ще ви притискат с финансовите си проблеми, без да се интересуват от вашите. Вероятно е да ви притеснят и с обаждания от чужбина. В понеделник действайте методично, отхвърлете задачите и за следобед не планирайте среща с хора, които винаги ви предизвикват. До вторник на обед върви провокираща програма, в която може да сте главното действащо лице, да бъдете обект на критика и да критикувате. Разменят се остри реплики. Внимавайте и какво си пожелавате, за да не се чудите после как да се отървете от него. До сряда на обед сключете нови договори. Това е благоприятен момент за признания. Не продължавайте с една лъжа, защото от 16-и на обед до 17-и на обед ще трябва да я разширите и облечете с новите дрехи на още лъжи. Това е момент на провокационни действия, на интриги и опити да ви въвличат в рискови начинания и да ви обезоръжават с ласкателства. Навлизате и в тресавището на неравностойната любовна връзка, от която ще се измъкнете емоционално и материално ощетени. До края на работното време в четвъртък действайте само в посока на личния си интерес. В петък ще стъпите на здрава основа и ще подпишете изгоден договор.

Дева 23 август – 22 септември
Прекрасен съботен ден. Организирайте си семейно и приятелско парти. В този ден не се пълнее, може да си позволите повече разкош в менюто, да разпуснете и да се повеселите. На маса ще се решат и голяма част от проблемите ви. Това е и ден на неочаквана придобивка. Може да привлечете спонсор, да намерете кой да финансира личната ви програма и да извлечете ползи от всяка идея и делова среща. В неделя ще се събудите с мисъл за някого. Обадете се, разберете се. Този ден се свързва с Ноевия ковчег, с възможността да намерите защита и покровителство в кризата. Чакайте и покани от чужбина. В понеделник ще се излъжете в преценката. Не споделяйте планове и намерения, не подписвайте нови договори и не започвайте нова връзка. Във вторник поне една ваша тайна ще излезе наяве, а ако разгласите чуждите, ще си имате големи неприятности. Лоялността е най-добрата политика. На 14-15-и в хороскопа ви се образува кръст на планетни сили. Очертава се и здравословен проблем. На 16-и намалете темпото. Вечерта не замръквайте в непознати места. Важното за четвъртък да се свърши в края на работното време. Предприетото в петък ще носи късмет и перспектива за бъдещето. Сключете нови договори, рекламирайте се, внедрете се в нова среда. Всичко, което правите, трябва да е здраво и надеждно.

Везни 23 септември – 22 октомври
12-и е единственият ден за този месец, в който храната се изгаря без остатък в организма ни. Не е време за диети, организирайте си хубаво похапване. Пътувайте, правете това, към което нещо неустоимо ви влече. Ако плачете на сън или наяве, това е знак за пречистване. Ден за отстояване на принципи и идеали. В неделя е време за уединение, за работа и удоволствия на свой терен. Смирете недоволството, опитайте се да разберете другата гледна точка. Може да получите информация и покана, която ще промени плановете ви за седмицата. На 14-и ще имате два варианта, две покани и възможности. Ориентирайте се към този, който дава шансове за връзка с чужбина, за пътувания и старт на нова програма в ученето и бизнеса. Нищо да не се отказва, а само да се отлага във времето. Не споделяйте планове и намерения. Каквото си пожелаете на 15-и, ще се сбъдне. На 16-и неотложното да се свърши по най-бързия начин. До вечерта колелото на съдбата ще се завърти, ще се наложи да отстъпвате, да се отказвате от почти спечелена битка. Влизате в опасни игри. На 17-и до обед може да загубите една битка, но до края на работното време може да се надявате на изгодно финансиране. Най-силният ви ден за периода е 18-и. Близо сте да важен източник на сила и ресурси, може да получите извънредни пълномощия и защити, а някой и повишение.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
12-13 за вас са дни на изневери и изнервящи ситуации. Вървите на среща с любовта, която може да ви излезе доста солено. Проблемите ще са повече за решилите не само да изневерят на партньора, но и на собствения си стил и начин на живот. Всяка лъжа ще носи повече проблеми отколкото предполагате, но по-неприятното е, че може да ви притеснят с компроматна игра и с претенции за пари. В събота отделете повече време на храната, няма да напълнеете. Не се занимавайте с важни делови въпроси, отбивайте атаката на хора, които ви предлагат нещо изгодно. Може да отложите пътувания или да се наложи да тръгнете в неочаквана посока. На 14-и се събуждате с откровение за правилната посока и цел. Ако мислите за някого, непременно му се обадете. Този ден помага да се решат глобални задачи, да се преговаря на далечни разстояния, да се вземат отговорни решения за учене и работа. На 15-и още със ставането си пожелайте нещо и ще го имате. Доверете се на интуитивния си избор и няма да сбъркате. На 16-17-и вие сте на ход. Ще постигнете максималното при преговори, ще си докарате допълнителни доходи и може да срещнете любовта. Няма да се откажете и от изневери, но на 18-и ще се наложи за всичко да си платите. Чака ви притеснителен уикенд. Ако на 18-и си спестите труд или материали, може да ви потърсят отговорност.

Стрелец 23 ноември – 21 декември
За вас се очертава силен уикенд. Съботният ден може да ви донесе възможност за допълнителни печалби и шанс за финансиране на проекти, от които почти сте се отказали. Рекламирайте се, дайте възможност на дарбите ви да работят за вас. Чудесен момент за срещи и визити, за посещения на места, където се събират повече хора от вашето тесто и където може да срещнете евентуални спонсори. Канете гости и гостувайте. Не се ограничавайте и в храната, диетите са противопоказни. Неделният ден изостря интуицията, мисълта върви гладко. Ще намерите нужните думи за всичко и за всеки. На 14-15-и в хороскопа ви се задейства кръст на планетни сили. Ще бъдете изложени на компроматна атака, ще се наложи да се оправдавате, да доказвате правотата си в момент, когато други са сгрешили. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Не участвайте в двойствени игри. Всичко, което споделите прибързано, ще се изтълкува превратно. Пазете свои и чужди тайни. На 16-и пътувайте, спазвайте диета, проведете курс на лечение. Сами може да си направите лекарство и да намерите лек за тежка болест. На 17-и късметът ви се връща към края на работното време. В петък всичко предприето ще тръгне по правилата, ще ви донесе протекции и пари. Изискването е всичко да се прави здраво и функционално. Не пестете от материали и труд.

Козирог 22 декември - 20 януари
12-и ще се окаже печеливш ден, с възможности за изгодно финансиране и среща с бъдещи спонсори. Пътувайте, направете огледи на имоти и терени, организирайте приятелски и делови визити и търсете начини за реклама. Ден на принципната политика, на възможността да излезете напред в конкурентната надпревара и да извлечете максимални ползи от всички лични и делови участия. В неделя сте на прага на прозрение и неочаквано вдъхновение, което ще позволи да се справите с финансовите си проблеми. Обадете се и на близки в чужбина. В понеделник може да се отворят две възможности и варианти и от всеки да се извлече полза. Не говорете много, не споделяйте планове и намерения, конкурентите дебнат. 15-и започва с провокация, която ще ви откаже от дълготрайни проекти, но тези които бързо ще приключите ще донесат ползи. 16-и започва по правилата, но до края на деня може да се случи нещо непредвидено, което ще противопостави работата на семейните задължения. Вечерта се приберете навреме. Пазете си документацията, търсете информация от няколко източника, ако се чувствате объркани и не знаете накъде да поемете. На 17-и до обед сте обект на интриги и лъжи, ограничете контактите. След това до края на работното време печелите предимства. В петък направете първа копка на важен обект.

Водолей 21 януари – 19 февруари
Дано изпитате удоволствие от веселбата, която е вероятно лично да финансирате през уикенда. Луната навлиза в нехармоничния ви знак на Телеца, а Венера напуска вашия знак. Така и в любовта може да се очакват неприятни рокади, тенденция към изневери и изнервящи положения, които ще донесат не само болка и сълзи, но и непредвидени разходи. Ще плащате за чуждите удоволствия, а за вашите няма да има кой да се погрижи. Близките и децата ви товарят с допълнителни ангажименти и разходи. Преумората си казва думата, изнервени сте и действате невнимателно. Давайте го по-лежерно и не приемайте натоварващи ангажименти. Силните ви дни са 14-15-и. Очаквайте предложения и съобщения от чужбина. Обаждат се приятели с покана за работа или съвместно участие в печеливши проекти. Доверете се на интуицията, правете това, към което нещо ви влече. Подписаните договори ще са дълготрайни, ще носят и възможност за допълнителни доходи без голямо натоварване. Изискването в тези дни е да не се говори и споделя излишно. Не оставайте без надзор документи и бележки, които може да се използват от конкуренцията. Важното за 16-и да се свърши по най-бързия начин. От обед навлизате в опасни и зарибяващи води. На 17-и може да се очакват обсебващи положения и натиск, на който трудно ще издържите. 18-и изисква работа на свой терен.

Риби 20 февруари - 20 март
Съботният ден носи не само варианти за приятно изживяване на приятни места, но и възможност да спечелите поръчки и да получите покани за участия, които ще носят перспектива и ще ви бъдат добре заплатени. Венера навлиза във вашия знак, където я очаква вдъхновителят на артистичните и творческите идеи Нептун. Всичко ще ви се отдава с блясък. Чудесно е, ако планирате сценични участия. Вечерта и личната ви муза може да ви посети. Хапнете си без ограничение и в неделния ден бъдете готови за още изненадващи порции на вдъхновение и предложения. Ако мислите за някого, непременно му се обадете. Ще ви търсят и от чужбина. Може да получите и покани за атрактивни участия извън страната. На 14-15-и се пазете от въздействие и зарибяване. Не споделяйте намеренията си, не се хвалете, независимо че много ще ви се иска. Следете знаците на съдбата. Счупен домашен съд е лош знак. Двойствените ви връзки може да ви докарат компроматна атака. На 16-и сутринта подпишете нови договори. След това до 17-и на обед не започвайте нови начинания, особено под чужда опека. В края на работното време на 17-и отново шансът е на ваша страна. На 18-и тръгвате в нова посока, предприетото ще ви изкачва на високи позиции в бизнеса и в живота. Денят се свързва с фундамента. Всичко да се прави здраво и юридически издържано.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.