Хороскоп за 16 април, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 15-04-2017 - 21:34

Овен 21 март - 20 април

Честито Възкресение. Дано възкръснат мислите и желанията ни за един по-добър начин на живот. Всичко предприето ще има успех. Пътувайте, посетете свято място, релаксирайте сред близки на сърцето ви хора. Не се разпилявайте с много отговорности, дейности и занимания. Изживейте спокойни мигове, без вечното бързане и натиск да стане едно или друго. Лесно може да се изтощите. Не се препоръчва лечение при биоенерготерапевт. Лесно се стига до изтощение. Навреждането ще е повече отколкото ползата и за двете страни.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Честито Възкресение Христово. Ден с много посоки и варианти. Важно е да изберем един план и да се придържаме към него. Концентрирайте се над най-важните с ангажименти. Нека другото остане настрана, нека в този ден делничността даде предимство на празника и веселието. Нека има всичко и нека сме всички заедно на трапезата. С лекота ще преодолеете натрупаното в миналото наудовлетворение и студенина. Родът се събира, неприятностите остават в миналото, даваме си втори шанс и се обичаме.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На този прекрасен християнски празник ще се грижите за трапезата, за близките и приятелите и за хората, които сърцето ви е избрало. Но за родените в третата декада съдбата е избрала по-натегната програма. Комплексите от миналото може да ви попречат да направите правилния избор. Бъдете себе си. Отворете си душата, направете своя избор и не продължавайте да се спъвате в зависимости и сметки за едно или друго. Бъдете сигурни, че преградите в този ден са лесно преодолими. Но, който е роден да пълзи трудно ще полети.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Честито Възкресение. Не пропускайте възможноста да подновите семейни и приятелски контакти. Пътувайте. Имате много посоки на избор и допълнителни варианти, които ще ви донесат мир на душата и балсам за сърцето. В следващите два дни ви предстои тежка и напрегната програма, много работа и грижи, които ще ви объркат и разконцентрират, а това ще даде възможност на конкуренцията да се възползва. Тази вечер се концентрирайте, медитирайте и си поръчайте сън- прогноза за бъдещето.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Честит празник и честито Възкресение. Днес преградите в умовете и сърцата се лесно преодолими. Ставаме по-добри, подаваме си ръце, прекарваме повече време в приятни разговори на трапезата. Близките ни стават още по-близки, а и нови приятели срещаме. Силен ден за взимане на отговорни и важни за бъдещето ви решения. Обсъдете с доверените си хора бъдещите начинания, сондирайте мнение, търсете подкрепа и финансиране. Само не се разпилявайте и не разводнявайте нещата с празни приказки.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Родените в третата декада ще изживеят неприятни и утрезвяващи мигове. На пътя ви са заложени прегради, а като допълнение в душата ви има бариера, която няма да позволи да направите компромис да се съберете с близки и роднини, с които има нещо неуредено и недоизказано. На този светъл християнски празник самотата се отразява много по-болезнено от друг път. Комплексите от миналото пречат на връзките и на възможноста да преодолеете разстоянията. Съберете се с приятели и роднини, разберете се, уточнете нещата.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Всичко предприето днес ще има успех. Няма невъзможни неща и дано няма хора, които да се чувстват самотни на този светъл и празничен ден. Съветът е да насочите енергийния си потенциал към контактите с роднини и приятели. Работата да почака. Обиколете като житената питка градинката на личния си интерес. Посетете приятели, канете гости и гостувайте, подновете контактите от миналото. В утрешния ден натоварването ви ще се увеличи, отговорностите също. Но днес може да си позволите по-лежерна програма.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден възвисяващ духа и събуждащ светли мисли във всеки от нас. Пожелайте си нещо, търсете начин да преодолеете различията с близки и приятели, да седнете на една маса и да почетете празника на Възкресението. В този ден с лекота може да възкръснат отношения, които времето и забързаното ежедневие са оставили на заден план. Ден за духовно прозрение за пътя напред и за мястото ви в обществото. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите бъдещето си или решението на важен за вас въпрос.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В една определена чест от живота ви днес ще има щастие и късмет, но една друга ще остане затворена и пренебрегната. За родените в третата декада ще играят задържаща и вредна роля комплексите на миналото. Луна и Сатурн са в съвпад със Слънцето ви, а този аспект носи нещо задържащо, недоизказано и дистанциращо в отношения с родители и деца. Някой ще ви липсва, а друг ще ви дойде в повече с излишните си коментари и претенции. Този ден за вас е черно-бял, цветното сякаш липсва.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Денят на Възкресението дава възможност да се издигнем на по-висока степен на лично и духовно развитие. Един компромис може да ви върне забравено приятелство, а едно пътуване да ви срещне с хора, които ще определят посоката на бъдещите ви действия и инициативи. Не се съмнявайте, че преградите пред вас са лесно преодолими. Тази вечер ще имате двоен избор и възможност да коригирате грешките на миналото. Утрешният ден ще ви донесе проблеми в контактите и любовта, ако днес не направите компромис.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на прозрение за истински важните посоки, мисии и цели в живота ви. Тези, които са наблизо и около вас ще определят в бъдеще живота ви, а тези, които днес не намерят време за вас ще изчезнат от активните роднински и приятелски връзки до края на годината. На прага сте на промени, които изискват отговорност и концентрация, подбор на приятелства и лични връзки. В този ден може да вземете важно решение за себе си и независимо празничната еуфория да говорите и действате по сериозни теми.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Труден ден за родените в третата декада. Пред вас има почти непредолима преграда. Съобразявате се с желанията на околните, а за вашите никой не пита. Не се изпълвайте с неудовлетворение. Денят на Възкресението дава шанс да се прескочат и най-високите зидове в живота. Излезте от рамките на ограничението, което ви задушава и вреди, бъдете себе си, идете където вече ви е отвело сърцето, личния интерес или амбицията. Екстрасенси да не лекуват. Ще се изтощят, няма да могат да помогнат, а и на себе си ще навредят. Не напрягайте очите.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Време е да завладеете нова пазарна ниша, да намерите допълнителна работа и да се опитате да влезете в нова среда. Три точки ще опредлят една нова равнина на развитие за вас. Амбицията ви е огромна. Родени сте да диктувате живота на тези, които ви заобикалят. Натоварването ви ще се увеличи през 2018 г., отговорностите също.

Родените днес носят висше покровителство в сърцето си, но душата им ще изживее мъчителни мигове на раздели и неприятности още в детството. Родителите ще им създадат комплекси с действията или с бездействието си, с вярата или с безверето си, с любовта или с раздялата си.

Заченатите днес ще се опитват да постигнат непостижимото. Това ще ги обрече на изолация, отказ от реалния живот и падение на надеждите. След много перипети духът им ще намери спокойстве и сила в простите неща, в любовта и близоста. 

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.