Виктор Калев влиза в „Полицаите от края на града“

Иваничка Кючукова - неделя, 11-03-2018 - 13:40

Комикът си отнесе истинска контузия по време на снимки

Виктор Калев е поредната звезда, която ще се присъедини към новия комедиен сериал „Полицаите от края на града“, който стартира на 9 март по Нова телевизия. Безупречният комик ще се появи още този петък в блестящ образ на Иван Марчев - свидетел по дело. Героят му може да бъде описан с една дума „схлупен“, коментират пред „Монитор“ от продукцията. Той е един от гост-актьорите, заедно с Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

Героят на Калев ще се заплете в страшно смешни ситуации с познатия вече отряд от полицаите от РПУ Запад, които трябва да го охраняват в хода на делото.  Смехът на екрана се корени още в забавните ситуации на снимачната площадка. Присъствието на толкова много добри комедийни актьори е гаранция не само за качеството на крайния продукт, но и на атмосферата по време на снимки. По време на един от дублите, при опит за покушение върху Иван Марчев, всички толкова са се вживели в ролите си, че Виктор Калев е отнесъл една съвсем истинска контузия. За щастие лека. В друг момент, при заснемането на сцена в баня, където свидетелят се крие не само от престъпниците, които го преследват, но и от охранителите си, които го тревожат с начина си на работа, Комисар Колев (в ролята Кристиян Милатинов), трябва да разбие вратата на банята. Е, наистина я разбива направо от касата!
За автентичността на образите допринася и изпипването на последния детайл от визията им. Затова за целите на продукцията са произведени десетки полицейски униформи, а пагоните са абсолютно копие на тези, които се ползват в момента. Дори обувките са специално шити за сериала, за да изглежда всичко напълно автентично.
Снимките на сериала се случват паралелно на няколко локации. РПУ-то, което зрителите виждат, всъщност е специално престроено и оборудвано за целите на продукцията. Дори е изграден нов банков клон, в който се извършва обира от първия епизод, чрез който се завързва и целия сюжет. Един от основните терени за снимки е заведението на Джиджи, в чиято роля влиза Милица Гладнишка. Мястото е истински ресторант, който работи и в момента. Всеки апартамент и дом на героите от сериала е предекориран според образа, който ще го обитава.
Още първите два епизода на „Полицаите от края на града“ отбелязаха голям успех, според рейтингите на Нилсен Адмосфер България. Сериалът е най-предпочетеното предаване при зрителите 4+ г. Според данните, предоставени от Нова телевизия, води на конкуренцията и в категория 18-49 години.

 

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.