Централните гробища в столицата.
МОНИТОР

Пускат още автобуси за Задушница в столицата

Агенция Монитор - петък, 10-02-2017 - 18:20

Допълнителни автобуси на градския транспорт ще бъдат пуснати в събота 18 февруари заради очакваното голямо струпване на пътници заради Задушница. Разкрива се и временна трамвайна линия с маршрут: кв. "Иван Вазов" -кв. "Орландовци"; жк "Борово" - кв. "Орландовци". 

Временни рейсове с номера 83А и 108А ще бъдат пуснати до гробищен комплекс "Бакърена фабрика". Автобусите по маршрут № 63 ще се движат по разписание "Задушница" (за комплекс "Боянски гробища"). Разкриват се временни автобусни линии за обслужване на гробищни комплекси "Централни гробища" и "Малашевски гробища" с номера 18А, 79А, 86А, 90А.

В района на Централни гробища паркирането ще се извършва по платната на ул. "История Славянобългарска" и ул. "Заводска". В района на местата за покойници "Бакърена фабрика" автомобилите ще могат да спират под подлеза на ул."Адам Мицкевич", а в района на "Малашевци"- по платната на ул. "Резбарска" между ул. "Васил Кънчев" и бул. "Ген. Владимир Вазов", както и пред централния вход на ул. "Жак Дюкло".

Столична дирекция на вътрешните работи ще организира реда и контрола чрез подразделенията си по съответния служебен ред.

 
 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.