Хороскоп за 10 октомври, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 10-10-2016 - 00:01

Овен 21 март – 20 април

Не бързайте късметът ви идва към обед. Денят дава възможност да възродите спрени производства и да подновите връзки, които времето и разстоянията са разделили. Чака ви доста натоварен следобед, но ще има и с какво да се похвалите. Навлизате в период на силна конкуренция. Добре е да обедините интереси, средства и усилия с доверени партньори. Не е изключено днес конкурентите ви да направят силен ход. Постарайте се да подпишете нови договори или да преподпишете старите.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Действайте изпреварващо и активно още в първите часове на работното време. Представете си ясно и ярко това, което искате да постигнете. Подредете задачите си по степен на важност. Към края на работното време ще сте доста изчерпани, а и ситуацията ще се промени в утежняваща позицията ви посока, така че не оставайте важното за накрая. Навлизате в тежък двудневен период, в който битката за кокала ще стане особено ожесточена. Група хора обединяват интересите си и ги насочват срещу вашите. Сами трудно ще печелите битки.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не бързайте, денят започва с провокации изискващи бърза и адекватна реакция, както и обединение на интереси и ресурси с доверени партньори. Навлизате в тридневен силен период, в който ще подпишете едни от най-изгодните си договори, ще уговорите сделки, от които ще се печели с лихвите. Ориентирайте се към заверка и регистрация на патенти и фирмени отношения до сряда. В момента хващате здраво юздите на личния си интерес и се окопавате на стабилна позиция. Вечерата се приберете с подарък.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Родените след 15 юли ще имат проблемна сутрин, в която много неща може да се объркат, преди да се оправят. Енергията ви търси поле за изява и ако правилно сте подредили приоритетите ще постигнете максималното до края на работното време. Насочете силите си към благоустройството на дома и работното място. Направете някои подобрения и в договорните отношения. В момента юридическата ви позиция е нестабилна, може да се очакват опити за притискане. Конкурентите ви целят да ви изтикат от вашата пазарна ниша.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на размествания и рокади, с които опонентите ви целят да ви поставят в нестабилна позиция. Концентрирайте се върху най-важното. Бъдете първи на гишетата за уреждане на документи и разрешителни. В този ден може да намерите таен източник на сила. Не си изигравайте точно в момента основните козове. Запазете ги за следващите дни, в които конкуренцията ще направи своя ход и битките ще станат безкомпромисни. Пасивността е нежелателна, но не бива да се претоварвате. Покажете чувствата си тази вечер.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Всичко, което свършите по най-бързия начин ще ви донесе улеснения и възможност да спечелите допълнително и да влезете в нова среда. Планирайте за следващите дни уреждане на фирмени задължения и регистрации. В момента печели този, който се окопае и защити юридически новозавледените си позиции. Продстоят рокади, които ще извадят на преден план хора и ситуации чакащи в латентно състояние тези по-добри времена. Бизнесът се активизира. Не стойте и не гледайте отстрани, а направете своя ход.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

При вас късметът идва с бавни, но сигурни крачки. До обед проблемите ще са повече за родените след 15 октомври. Но с напредването на деня ще се отворят много посоки, ще получите покани, ще уредите фирмени документи и патенти, а в следващите дни може да направите най-силния си и обезпечаващ ход за месеца, а може би и за годината. Всичко, което планирате от днес на обед до края на седмицата ще ви помогне да се окопаете на стабилни позиции в бизнеса и в обществото. Някой прави и силен политически ход.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден, в който се разределят ролите и пълномощията, както и парчетата от общата баница. На едно място със сигурност ще ударите на камък, ще има опити да ви ограничават правата и достъпа, но на друго ще ви поканят и приемат с отворени обятия. Този ден ще покаже на кого в действителност може да разчитате в бъдеще. Трудно ще се справите сами. Използвайте колектива, в който се изявявате като щит и меч в защита на личните си интереси. Със сигурност конкурентите ви ще постъпят по същия начин. Не е ден за солови изпълнения.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

От днес на обед навлизате в силен период до четвъртък. Планирайте важни фирмени и еднолични инициативи. Сега е момента да се закачите за проект, работа и бизнес, от които ще се печели в бъдеще. Не работете в сивата икономика, не подценявайте възможноста да се подсигурите с точен договор, да регистрирате фирма и да патентовате продуктите си. Ще спечелят тези, които съчетаят старото с новото, традиционното с напредничавато за момента. Не се откъсвайте от старата ясла, преди да сте се настанили на нова.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Денят носи определени ограничения и опити да бъдете изместени от вашата пазарна ниша. Може да се очаква силен ход от страна на конкуренцията. Постарайте се да обедините силите си с тези на доказани във времето партньори. Денят е високо енергиен. Ще ви поставят ултиматум, ще ви подливат вода, но както винаги, така и сега нападението ще е най-добрата ви защита. Ще се наложи да посегнете на скритите резерви и да влезете в нежелани съглашателства и коалиции. Планирайте пререгистрации на фирми.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Денят може да не започне добре, но със сигурност до края на работното време ще получите важни покани и предложения, които ще дадат път на амбициите, ще ви направят търсени и желани партньори и ще помогнат да заемете обезпечаващи и престижни социални позиции. За следващите два дни планирайте най-важните си делови и юридически ходове за годината. Звездите покровителстват търговското право. Сега е моментът да се работи по фирмени проекти и патенти. Рекламирайте се.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Насочете силите си за обезпечаване на дома и семейството, за подновяване на нови договори и преподписване на старите при по-изгодни за вас условия. Ден на фонтана, на източника на сила, който всеки може да намери, стига да се постарае и да действа експедитивно. Ако несъзнателно сте започнали да правите нещо или сте набрали нечий номер, продължете в тази посока и ще имате неочакван успех. До края на работното време може да изкачите поредния връх в карирерата и утре да го затвърдите юридически.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е двойка идваща от 11, което е числото на духовната енергия. Не позволявайте да ви пада нивото. Тази година ще отвори пред вас редица от възможности и шансове, които идват веднъж на 12 год. Сега е момента да стъпите на здрава професионална и бизнес основа, да сключите съвместни партньорски договори и да си осигурите защити. 2017 г. ви носи окопаване в новата позиция. Вървите към обвързване и брак. Семейството ви се увеличава.

Родените днес притежават видими и невидими защити. Ще работят с патентите на други хора, ще се изяват като успешни работодатели и миниджъри, ще получват лихви и облаги от чужди пари, труд и собствености.

Родените до обед ще бъдат отявлени пътешественици, ще получават лесно разрешителни и визи. Заченатите следобед ще притежават необичайни физически и духовни сили.

 

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.