Пеевски герой на фантастичен роман

Агенция Монитор - четвъртък, 19-10-2017 - 19:13

„Едни торби с пари отиват безочетно в ръцете на едни хора“. Така в претендиращото за сериозно и аналитично издание „Дневник“ виждат най-важното от новата книга на Фабриката за фалшиви новини -“Държавата КТБ“.

Авторите на книгата се опитват да си създадат легенда, че са направили задълбочено разследване, плод на двегодишен труд и т.н. Техните колеги от „Дневник“, обаче препечатват точно пасаж, който е с източник „една жена каза“, и пресъздава бутафорна, неподкрепена с доказателства история, която има за цел единствено и само да оклевети депутата и наш издател Делян Пеевски. Да се чуди човек кой е по-голям производител на фалшиви новини – авторите на книгата, или техните клакьори, които се опитват да я рекламират. Едните лъжат, че са направили сериозен труд, а пишат откровени фантасмагории без доказателства. Другите пък от над 400 страници брътвежи са извадили точно тази част, която е най-жълто-кафява на цвят и най-много звучи като елемент от фантастичен роман. Ако в „Дневник“ считат, че това е най-ценното от тази книга, кои сме ние да спорим с експертите. За обувки – питай обущаря, за фалшиви новини - „Капитал“, „Дневник“ и присъдружните им сайтове.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.