Седмичен хороскоп за 12-18 ноември

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 12-11-2016 - 08:20

Овен 21 март – 20 април

Родените около 10-15 април да бъдат внимателни в съботния ден. В хороскопа ви действат опасни сили, а и планетата на любовта Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от Козирога. Не правете нищо на инат, но сякаш без промени няма да мине. Този ден обръща колелото на съдбата и което е било отдолу, притиснато и притеснено, тръгва нагоре. Очертават се остри сблъсъци на интереси. Стари и млади делят територии и влияние, никой на никого не прощава и не се дава. В неделя е от особено значение да съберете заедно хората, на които разчитате или с които смятате да работите заедно. Всичко, за което се разберете, ще постави нови репери в живота ви, ще даде подтик на търговската ви и бизнес инициатива. Не се отказвайте от нито едно получено предложение. Може да ви обещаят и наистина да получите и нужната ви дотация. В понеделник се отварят големите апетити, предстоят тежки битки. Лесно ще се отиде в крайности и може да се развалят връзки, градени с години. Змеят на желанията ни изгаря, претенциите нарастват. Във вторник ви завладява спокойствие и дано не е измамно. Имате две посоки на избор, но може би е добре в сряда да го направите и да подпишете новите договори. На 17-и срещате ледени сърца и неразбиране. В този ден всеки получава по заслуги. За петък не планирайте нищо важно, не отсъствайте от дома. Очертават се тежки моменти за вас и за отношенията ви с близък човек.

 

Телец – 21 април – 20 май

12-и е особен ден, в който картите се разбъркват. Меркурий вече не ви гледа в опозиция, а Венера става много по-благосклонна, навлизайки в знака на хармоничния ви Козирог. За някои от вас ще се задълбочат интимните връзки по месторабота, а за друг бизнесът наистина ще потръгне без странични влияния. Денят е магичен, бъдете сигурни, че ще се отлепите от дъното на невървежа. Фатализмът на 13-и се заключава в избора, който правим, но за вас късметът ще е налице. Ще получавате нужното ви финансиране, ще ви канят на светски мероприятия, ще сте в центъра на купона и ще се възползвате максимално от всеки шанс. Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Може да зарибите някого с личните си проекти и той да вложи пари и усилия в тях. Не е все едно с кого ще се срещате и говорите и в понеделник. Апетитите са огромни, срещате истинските си конкуренти. Във вторник подходете задушевно, спечелете тези, които са ви нужни, с разбиране и любов. Нищо няма да се постигне с обиди и демонстрации на сила. В сряда може да подпишете изгоден договор. Идват покани и вести, които не са за пренебрегване. На 17-и е добре да се работи с повече дистанция. Маските падат, ще ви разконспирират. На 18-и са заложени капани, дано не попаднете в тях, но вечерта ви очаква любовен капан, от който няма да ви се иска да избягате. Уикендът ще е тежък.

 

Близнаци 21 май - 21 юни

От днес планетата на бизнеса Меркурий е детронирана в знака на опозицията ви Стрелеца. Ще стане напечено в търговските и професионални отношения и може би ще трябва да се приключат прибързано някои преговори и големи начинания. Не е изключено да се замразят дълготрайните проекти и да се чакат по-добри времена. Това не пречи в неделя да получите каквото отдавна искате и натискате да стане. 13-и може да ви срещне с бъдещи съюзници и да ви донесе, ако не приходи, то обещания за изгодно финансиране. В понеделник не очаквайте да ви направят компромиси. Ден на крокодила. Кой както може ще захапе другия. Оцеляването е поставено на преден план, нищо друго няма значение. 15-и ще ви сблъска с истинските опоненти, с тези, които е по-добре да спечелите, вместо да дразните и дистанцирате. Очертават се важни срещи. 16-и е ден на виното и камбаната. Дано имате за какво да почерпите, но не забравяйте, че се слага началото на Рождествения пост. 17-и е ден на ледените сърца, на човека, когото не може да спечелите, но и на каещите се грешници, които се завръщат отново. Бъдете внимателни и избирателни в контактите. В петък пороците ще ви вкарат в беди. Ден на паяка. Оплитаме се в лъжи и завоалирани действия. Играта не се води по правилата, нищо не е честно. Не бива да се прави прибързан избор.

 

Рак 22 юни - 21 юли

Каквото се развали в съботния ден трудно ще се оправи. Пазете си документацията. Вероятни са болки в областта на главата. Не вадете зъб. Охранявайте дома. Бедите за вас идват от няколко страни. Законът ще ви санкционира по всички линии. Бъдете внимателни. 13-и е ден на напредък, на отговорни срещи, на семейни и делови разговори, които ще донесат ползи, придобивки, възможност за финансиране, обща работа и общ съюз срещу общия враг. Потърсете тези, с които искате да вървите рамо до рамо в работата и в живота. Вечерта се освобождават хищническите апетити и в понеделник ще ви поставят неприемливи условия на работното място. Сделките ще са неизгодни, ще ви захапят на болното място. Каквото отложите за вторник ще мине много по-мирно и тихо и най-важното с взаимни компромиси, които ще устройват и двете страни, че и някой трети стоящ зад кадър. На 16-и чакайте покани, съобщения и предложения, които не са за изпускане. Сключете изгоден договор. На 17-и Луната навлиза в Рак и застава в опозиция на Венера. Не е време за командировки. Работа и семейни отношения са противопоставени. Ще изживеете силна емоция в една неравностойна връзка. Вероятни са изневери. В петък обирате негативите от грешките си. Не започвайте нищо важно. Ще попаднете в капани.

 

Лъв 22 юли – 22 август

12-и е магичен ден за тези, които притежават нужната нагласа да използват подходящите оръжия в подходящия момент. От този ден Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект, но в слаба лично за него позиция от знака на Стрелеца. Това положение ще даде възможност да притиснете конкуренти и длъжници и да вадите горещите кестени в бизнеса с чужди ръце. На 13-и колелото ще се завърти, ще работите повече за чужди интереси и ще финансирате проекти, от които някой друг ще има полза, независимо какво ви казват и обещават. Позволявате намеси и въздействия и в понеделник, когато в желанието да спечелите съюзници ще привлечете само потенциални врагове и конкуренти. 14-и е денят на огромните апетити. Ще си проличат акулите на пазара. За Лъвовете ще остане малко място. Ще ви провокират и изкарват от равновесие тези, на които в миналото сте помогнали да се стабилизират и стъпят на крака. 15-и изисква равномерно разпределение на сили и средства. Запазете спокойствие независимо какво се случва. Скандалите ще ви разболеят. 16-и дава шанс за перспективни връзки и договаряния. Намирате сигурни съюзници и поне един дълг ще се изплати. На 17-и ще се откажете от една илюзия, ще изтрезнеете от опиянението на една губеща връзка и ще влезете в час с изискванията на момента. В петък ограничете контактите.

 

Дева 23 август – 22 септември

Сутринта на 12-и се заемете с прочистващи и релаксиращи процедури. Полезните вещества лесно се усвояват. Отнесете се спокойно към всеки проблем. В неделя всичко ще си тръгне по реда и ще си дойде на мястото. Срещите ви ще донесат печалби. Ще привлечете съюзници. Вероятно е и да ви привлекат в престижни орбити на влияние. Препоръчват се всякакъв тип сценични участия и публични изяви. Не подминавайте нито едно парти. 13-14-и са най-силните ви и успешни дни за периода. Намерете време за всичко и за всеки и ползите ви ще са значителни. От един на пръв поглед непринуден разговор може да се получи приятелство или печеливша бизнес комбинация. 14-и е денят на огромните апетити. Внимавайте с лакомията и не прекалявайте в исканията. Може да отхапете по-голямото парче от обществената или семейна баница. На 15-и смирете апетита, опитайте да разберете човека до вас. Не бъдете максималисти и ще останете в играта. На 16-и може да подпишете на пръв поглед изгоден договор, от който в бъдеще друг ще печели. Искате или не, но работите за чужда кауза и плащате нечии екстри. На 17-и виждате реалността, бързо се съобразявате и напасвате на изискванията на момента. Сложете край на неприятните и губещи връзки. На 18-и не търсете чуждо мнение и не се забърквайте в рискови начинания. Контролирайте пиенето.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Рисков съботен ден за родените в третата декада. Очертават се проблеми със закона. Пазете си документацията. Не носете оригинали, за които нямате дубликат. Не бива да нервничите. Колелото на съдбата ще се завърти и в неделния ден нещата ще се оправят, ще се намери решение на всеки проблем. В неделя свикайте семейния съвет, съберете екипа, с който ще вървите напред. Опитайте да привлечете нови съюзници и сътрудници. 14-и събужда непреодолими апетити. Очертават се тежки сблъсъци на интереси на работното място. Не се включвайте в рискови инициативи. На 15-и запазете неутралитет и в емоционалните връзки. Една изневяра в този ден ще ви донесе повече проблеми, отколкото си представяте. Моментът не е благоприятен за старт на нов бизнес и отваряне на ново заведение. Но на 16-и късметът ще ви следва. Ще се разберете дори и с тези, с които до момента сте имали диаметрално противоположни възгледи и амбиции. Чудесен ден за преговори. Балансът в отношенията ще се постигне с лекота. На 17-и се очертават проблеми в любовта и неприятни разкрития, които може да ви злепоставят на работното място. На 18-и може да очаквате непредвидени загуби и крах на една илюзия. Внимавайте с алкохола тази вечер. По възможност ограничете пътувания и рискови срещи. Подсигурете си гърба. Здравето е нестабилно.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 12-и може да се освободите от тежестта на минали връзки, от нещо, което отдавна ви потиска и притеснява. Не бързайте да създавате нови отношения. В неделния ден може да попаднете на хора и обстоятелства, които ще източват енергията и парите ви, ще ви правят зависими от странични фактори и връзки, на които не може да се разчита. Подбирайте си компанията и средата. Не играйте хазартно. Но може би най-проблемният ви ден ще бъде 14-и. Понеделнишки ще ви захапят колеги с големи и апетити и претенции. Ще направите дългове или ще ви се обадят тези, на които нещо дължите. Ще се окажете притиснати до стената на необходимостта, ще попаднете в изолация, а близките ще ви поставят искания, които трудно ще удовлетворите. Ще се почувствате сами и някак ограбени. На 15-и си връщате самочувствието и баланса в отношенията. Може да се разберете с тези, с които преди сте си поставяли само ултиматуми. 16-и дава двоен шанс, възможност с една сделка и договаряне да спечелите двойно и да си осигурите престижни позиции. Реагирайте адекватно на предложенията. 17-и ще ви донесе повече късмет, независимо охладняването на отношенията с определени хора. В този ден всеки получава по заслуги, а за вас е отредено по-голямото парче от общата баница. На 18-и правите приемливи за околните собствените си амбиции.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

12-и е свързан с пръстена и колелото. Една неприятна ситуация се обръща във ваша полза. Чакайте предложения, но повече в бизнес план. Венера напуска вашия знак, но пък Меркурий навлиза в Стрелец. Така любовта и бизнесът си предават щафетата. Ставате доста по-разсъдливи, прекратявате губещи връзки и си гоните личния интерес. 13-и ще ви свърже с подходящите партньори. Най-благоприятният в месеца ден за учредяване на клубове по интереси и влизане в нова среда. Ще се намери нужното финансиране на общите амбиции и цели. На 14-и лакомията взима връх, дано не прекалите в искания и изисквания. Чакат ви два притеснителни и рискови дни. Получавате неприятни знаци от съдбата и ви притискат с изисквания. На 15-и делете всичко по равно. Всеки опит да заделите нещо за себе си или да скриете информации и печалби ще ви проваля. Проверяват ви. В момента сте обект на проучване и скрита атака. Сключените на 16-и договори за дълго ще ви поставят в зависимости. Нищо съществено да не се предприема. На 17-и ще се откажете от старите илюзии и инстинкти. Придържайте се повече към разума, не позволявайте да ви притискат. Ден на леденото сърце. Не бива да се действа емоционално. На 18-и печелят големите играчи. Ден на паяка, плетат се мрежи и интриги, залагат се капани и в любовта.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Рискова събота особено за родените в третата декада. С лекота нарушавате закона и предписанията, правите грешен ход и може да ви ударят през пръстите. Бъдете особено внимателни. Не вадете зъб, не участвайте в рискови състезания, съхранявайте на сигурно място документацията си. Препоръчва се релакс на приятно място. Нищо да не се прави на всяка цена. Отложеното за следващите два дни ще тръгне по правилата. Неделният ден ще ви донесе повече ползи и екстри, отколкото предполагате. Разширявате връзки и влияние, получавате дължими пари или предложения, от които в бъдеще ще имате късмет и преимущества. Рекламирайте се по всички възможни начини. В понеделник ще определяте правилата и няма да позволите да ви измесят от играта. И в любовта обръщате една губеща ситуация в своя полза. На 15-и водете балансирана и съобразена с изискванията на партньорите политика. В никакъв случай не предизвиквайте скандали. На 16-и може да постигнете така търсеното примирие, да сключите нов договор и да уредите проблем, който ви мъчи отдавна. На 17-и ви чакат неприятности в любовта. Излишно се противопоставяте на любимите хора. В петък проблемите ще ви засипят и предизвикат здравословни неудобства. Отлагайте важното за следващите два успешни за вас дни.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертава се приятен и релаксиращ съботен ден. Съдбата завърта своето колело, поставя ви в изгодни позиции, срещите ви носят късмет и ползи, и така нужното ви емоционално удовлетворение. Запълвате една празнина в живота и отношенията. За сметка на това в неделя ще плащате за чуждите удоволствия, ще губите преимущества и може да не ви поканят на общия купон или приятелска среща. Новите ви начинания ще обслужват не само вашите интереси. Съветът е в понеделник да не предприемате нищо важно, да стоите далече от колегиалните битки за пари и територии на влияние. Бъдете сигурни, че ще ви захапят и ако може ще ви използват като щит и меч за чужди каузи и интереси. На 15-и идва вашето време, намирате баланса и хармонията в отношенията и на 16-и може да сключите много изгодни договори. Тази сряда ви дава непредвидени и неочаквани шансове, възможност да спечелите в едно житейско състезание но не само по отношение на работа и парите, а и в чувствата. Действайте на всички възможни фронтове. 17-и дава нов поглед в реалността. Ще видите някого в истинската му светлина. В този ден маските падат, идва краят на представление, в което сте играли подчинителна роля. Разчистете терена на неравностойните връзки. На 18-и се пазете от влияния и въздействия и не взимайте отговорни решения под нечий диктат. Чака ви натоварен със задачи уикенд.

 

Риби 20 февруари – 20 март

В събота се заемете със себе си, тествайте нова козметика, нов релаксиращ и тонизиращ метод. Нещо особено ще се случи. Намирате лек за проблемите си. Вечерта ще бъдете на точното място. В неделя още от сутринта ще ви тръгне на пари или на възможност да ги спечелите чрез участия в приятелски бизнес проекти и начинания. Може да се събудите с почти гениална идея. Ако имате публична изява в тези два дни, бъдете сигурни, че хонорарите ще са добри и протекция може да получите. 13-и изисква да се рекламирате по най-добрия начин, отличете се от тълпата. Намирате си мениджър. На 14-и конкурентните битки навлизат в решителна и безпощадна фаза. Явете се на конкурси, не се давайте без бой. На 15-и е време да дозирате отношенията, да разделите спечеленото и териториите на влияние и да не влизате в конфликти. Неблагоприятен ден за отваряне на съвместен обект и заведение, което ще ползвате или ръководите заедно с някого. Ще се натоварите с дългове или ще се изпокарате. Търсете начини за самостоятелни инициативи. 16-и носи проблеми с родители и деца. Дано сте в час с това, което се случва и с нуждите на близките. Чакайте важни вести от чужбина. Може и да почерпите, но със сигурност ще ви обземе някаква тъга. 17-и ви среща с любовта. На 18-и намирате спонсор и запленявате някого с идеите си.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.