Хороскоп за 21 ноември, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 20-11-2016 - 20:49

Овен 21 март – 20 април
 

Днес бързате и не сте склонни да проучите добре ситуацията и хората, към които сте се устремили. До края на деня може да направите необмислен ход и в следващите два дни сами да се затрудните. В момента печелят тези, които ще се подготвят внимателно, ще огледат и проучат всички детайли и утре ще ви конкурират успешно. Не бързайте за нищо и за никъде. Направете си равносметка и качествен преглед на наличностите. Не отлагайте и ремонта на колата, за да не закъсате утре на пътя. Търсете съвет от знаещи и можещи хора.
 
 
Работа -5
Пари -6
Любов -4
Късмет -5
Здраве -4
 
 
Телец 21 април – 20 май

Отделете от времето си до обед за разузнаване в тила на конкуренцията. Всичко, което прочетете и се постараете да проучите ще ви донесе предимства. До края на работното време ще се изявите като капацитет в дадена област, а това ще ви донесе не само дивиденти, но и предложение за работа. Посетете учителите си, слушайте какво ви говорят и наставляват и странични хора. Днес съдбата ви сблъсква с тези, които ще ви помогнат да попълните пакета си от знания. От значение е, че почти нищо няма да платите от джоба си.
 
Работа -5
Пари -5
Любов -6
Късмет -5
Здраве -5
 
 
Близнаци 21 май – 21 юни

До обед имате повече свобода на избора и възможност да спечелите от знанията и уменията, които имате. Приемайте покани, търсете нови учители или ученици. И в сънищата ви се съдържа указание как да постъпите в трудна ситуация на избор. С напредването на деня навлизате в неблагоприятен период. Вероятно е да ви изпреварят тези, които не сте смятали за своя конкуренция. Това, за което не сте се постарали или не сте проучили достатъчно ще стане причина да изпаднете от една класация.
 
Работа -5
Пари -4
Любов -5
Късмет -4
Здраве-4
 
 
Рак 22 юни – 21 юли

Ден за предаване на опит и знания. Бъдете алтруисти, помогнете на някого безрезервно и ще получите подобен отговор от съдбата. Някой ще ви поднесе наготово нужната ви информация. Колкото по-навътре стигнете в знанията и познанието за нещата, толкова повече ще спечелите и ще се укрепите на позицията, която ви носи стабилност, пари и престиж. Нищо да не се прави половинчато и без нужното детайлно проучване на ситуацията. Проявете щедрост, дайте нещо от себе си и сами ще станете обект на дарителство.
 
 
Работа -5
Пари -5
Любов -4
Късмет -5
Здраве -4
 

Лъв 22 юли – 22 август

Денят изисква да се заобиколите с доверени хора, но не само проверени в годините, а и знаещи и можещи. Търсете съвет от капацитет, постарайте се да получите достоверна информация по интересуващите ви въпроси от няколко източника и сверете данните. До вечерта проведете нужните разговори и се опитайте да измъкнете повече информация. Не отлагайте за утре среща с тези, които смятате за по-силни или по-подготвени от вас. Вероятни са издънки и загуби, ако днес не се постараете повече и не дадете всичко от себе си.
 

Работа -5
Пари -6
Любов -5
Късмет -5
Здраве -5
 
 
Дева 23 август – 22 септември

Ще ви търсят по няколко линии. Денят дава възможност да развихрите талантите си, да се изявите, да спечелите от дарбите си и от натрупаните в годините знания. Ден за среща на учителите с потенциалните им ученици. Лесно се усвоява и най-трудния материал. Постарайте се да стигнете до основата на всичко което проучвате, казвате или предавате като опит на околните. Ще се отличат истинските майстори в занаята. Участвайте в конкурси и състезания. До вечерта може да направите крачка към славата и известноста.
 
Работа -6
Пари -4
Любов -6
Късмет -5
Здраве -4
 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят се свързва със златното ключе на познанието, което отваря всички врати. Преди да започнете каквато и да било работа, професионален или личен проект проучете изоснови всички данни, изискавия и възможности. Който тръгне неподготвен към каквото и да било ще сбърка, ще даде предимство на някой друг, ще се ядосва и излиза от играта. Запишете се за нов информационен курс, опреснете езика, който използвате и бъдете в час с изискванията на работното ви място.
 
 
Работа -5
Пари -5
Любов- 4
Късмет -5
Здраве - 5
 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
 
Денят започва трудно за родените в последните дни на зодията. Изискванията към вас нарастват. Не си позволявайте да отидете неподготвени на важна професионална среща. И най-дребната информация, до която се доберете ще ви носи дивиденти и ще издига вашата кандидатура на предни позиции. До вечерта ще изплувате от сянката на авторитетите и сами ще действате печелившо, с магнетичност, чар и авторитет дори в непозната обстановка. Най-силни сте в психологическата атака.
 

Работа -5
Пари -5
Любов -5
Късмет -5
Здраве -4
 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят започва на бързи обороти, а това ще ви попречи да направите някои проверки и да бъдете в час с шефските изисквания. Ще ви провалят подробностите и детайлите, до които не сте успели да стигнете. До края на работното време проблемите ще са повече за родените в първата декада. За утре не планирайте нищо важно, особено ако ще ви вкара в съмнителни финансови операции. На прага сте на лична и делова издънка. И най-дребните ви пропуски ще се използват. Внимавайте какво подписвате и какво обещавате.
 

Работа -5
Пари -6
Любов -5
Късмет -4
Здраве -4
 

Козирог 22 декември – 20 януари
 
Оставете другите да се изказват, изявяват и доказват на работното място, в обществен и социален план. Късметът ви ще дойде следобед. Към края на работното време ще поставите на мястото му всеки лаик и последната дума ще бъде вашата. Карате другите да се вслушват в съветите и предложенията, които давате. Някой ще получи и адекватно заплащане за положения труд, за знанията и уменията. Ден на капацитетите, на тези които работят в предните редици на човешкото познание. Може да ви хрумнат гениални идеи.
 
 
Работа -5
Пари -5
Любов -5
Късмет -5
Здраве -5
 

Водолей 21 януари – 19 февруари
 
Не бързайте. До обед трудно успявате на работното място. Не ви слушат и децата, близките критикуват всяка ваша стъпка и проект. С напредването на деня ще излезете от нечия сянка и ще се покажете зад гърба на властващата посредственост. До края на деня може да получите покани и предложения, а и адекватно заплащане на работата, която вършите или ви възлагат. Хора с възможности ще имат нужда от вашите съвети и умения. Може да влезете в различни роли, но каквото и да се случи ще ви донесе по-голяма конкурентоспособност.
 

Работа -6
Пари -6
Любов -5
Късмет -5
Здраве -5
 

Риби 20 февруари – 20 март

Важното свършете до обед. Проучете подробности и детайли около работата, която трябва да свършите. Вероятни са издънки на работното място, ако отидете неподготвени. Не се опитвайте да откривате топлата вода, това което ви е нужно го има описано някъде. Препоръчват се консултации при специалист. За утрешния ден не планирайте срещи и разговори с хора, които могат да ви окажат негативно въздействие и влияние при взимане на важни решения. Сънищата от тази сутрин носят решението на проблемите, които ви вълнуват.
 
 
Работа-5
Пари -4
Любов -5
Късмет -5
Здраве -4
 

Ч.Р.Д.
Личната ви година е петица. Препоръчват се пътувания и промени в начина ви на живот. Ако в момента получавате предложения и покани за пътувания по празниците не се отказвайте. Може би ще намерите мястото, където ще се устроите и ще живеете по-добре в следващата година. През 2017 чакайте придобивки и късмет, възможност за брак и раждане на дете или внуче.
Родените днес ще бъдат изявени специалисти, ще работят в пионерски области на човешкото познание и ще са много добри психолози. Ще превръщат агресията в работоспособност. Може да бъдат както добри началници, така и изпълнители едновременно.
Зеченатите днис ще са мъдри хора, ще бъдат защитници на законите, независимо дали те са добри или лоши. Ще бъдът щастливи деца, наследници на интересни и известни предци.
 
 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.