Хороскоп за 21 януари, събота

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 20-01-2017 - 22:00

Овен 21 март – 20 април

 

Доминира желанието за реформи на всяка цена. Правите опит да прекратите връзки и отговорности, които вече прекалено ви затрудняват. Склонни сте към скандали и авантюри, ако нещата не се получат както искате. Днес сексът разболява, не е време за изневери. Направете си план-програма за утре и опитайте до отложите това, за което в момента излишно бързате. Не си режете ноктите. Неблагоприятно за гинекологични интервенции. От няколко страни очаквайте атаки и опити да ви въздействат и насочват в рискова посока.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден на огромните апетити, на неустоимото желание да бъдеш с друг или да притежаваш нещо забранено. Склонни сте да направите крачка извън семейството или извън страната. Примамват ви с оферти и предложения. Съветът е да смирите амбицията, да не предприемате важни стъпки, да не правите аборти и да отлагате за следващите дни взимането на важни решения. С прекалените си претенции може да дистанцирате някого и да привлечете неточните хора. Пазете се от агресията на тълпата, не ходете в непознати компании.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Желанието да излезете от рамките на ограниченията, на които сте подложени ще ви коства много. Правите грешен ход и стъпка към нещо непозволено, вредно или безполезно и точно това ще ви създаде проблеми в следващите дни. Контролирайте се максимално. С пълна сила действат хищническите инстинкти, битката за надмощие достига високи нива, а това ще ви вкара в излишни скандали и противопоставяния. Благоприятно е да се приключва, а не да се започва. Свършете каквото сте обещали.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ще получите подтик и сила да приключите проект влачен от доста време. В следващите дни го представете и чакайте овации и пари. Концентрирайте се максимално над нуждите на семейството и децата. Ще се споразумеете по имотен спор. Днес апетитите са големи, но и желанието да се постигне най-после нужното примирие е огромно. Ден на коренната реформа. Направете реорганизациите, които знаете, че ще ви донесат полза и ще ви осигурят свобода на действие в следващите дни.

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

За родените във втората декада този ден носи рискове и неприятности, които може да ви вгорчат живота и да поставят отношенията ви на изпитание. Движи ви особена лъвска ненаситност, но не само в бизнеса, а и в любовта. Първото може и да ви се получи, но в чувствата ще ударите на камък или сами ще вкамените отношението си към някого. Склонни сте на скандали и авантюри, които ще се плащат с безсънни дни и нощи в следващите дни. Не се включвайте в публични изяви. Не си режете ноктите. Не правете аборти. Не яжте много.

 

Дева 23 август - 22 септември

 

Ще ви е трудно да бъдете дипломати. Един ще ви провокира, друг ще увеличи претенциите си към вас, а това автоматично ще ви настрои агресивно и отхвърлящо. Денят се свързва с отровите и изгнанието, с желанието да се махнеш, да излезеш от играта, която не може да управляваш и която не се води по правилата. Отношенията ви бележат пик на конфликтност и дестабилизация. Някъде директно се отива към раздели. Сексът е противопоказен и разболява. В следващите дни ще ближете раните от случващото се в момента.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес старото иска или не, но трябва да даде път на младото, на актуалното и проспериращото в момента. Трудно ще избегнете реформите, още по-трудно ще запазите добрия тон в отношения, които отдавна не вървят или не можете да контролирате. Още по трудно ще устоите на примамливите предложения в бизнеса и в любовта. Ще се изневерите, ще нарушите диетата си, обета и обещанията, които сте дали пред себе си и пред друг. Пазете се от провокации, особено там, където се събират много хора. Тълпата е неуправляема.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на големите амбиции, на желанието да имаш и употребиш, да вземеш и придобиеш пари, права и територии, които не са твои, но по този начин смяташ, че придобиваш сигурност. Опасно е да се поддавате на гнева и да действате първосигнално. Любовта ще ви даде шанс, който ще е изпитание за досегашните ви връзки. С успех ще приключите работа или проект, който ще ви донесе пари и популярност. Ден на революционни промени, на преместване и пътувания към нова връзка, работа и дом. Сънищата да се тълкуват точно наобратно.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на големите апетити, на желанието да имаш и да разполагаш с повече, отколкото си дал и заслужаваш. Очаквайте опити за навлизане в личното ви пространство. Не започвайте нови инициативи, особено ако ви ги предлагат непроверени хора. С лекота може да станете жертва на мошенически практики и сами да направите нещо, за което да съжалявате. Контролирайте гнева, не се сърдете без причина, смирете апетита в пряк и в преносен смисъл и бъдете особено внимателни към здравето си.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днешните ви ходове може да ви вкарат в кошарата на принудата, където някой ще се опита да ви дои и стриже. Не се обвързвайте с нови договори, с бизнес проектите на хора, които смятат да разчитат на вашите услуги и пари. Денят се свързва с преследването и изгнанието, с желанието да търсиш препитание и занимание другаде, ако тук си ударил на камък. Не прибързвайте, късметът ви ще дойде на 25-26-и, а до тогава работете методично в посоката, която искате да развивате и да се внедрите. Не позволявайте да ви пресират.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Рисков и неблагоприятен ден за родените във втората декада. Вероятни са скандали и разправии и по незначителни поводи. Апетитите са огромни както от ваша страна, така и от страна на околните към вас. Роднини ще предявяват претенции върху имоти и наследства. Ще влезе в конфликт с децата, изискващи ново разпределение на стаите или на семейните ресурси. Ден на коренната реформа, на преустройството, което не може да се избегне и което ще раздалечи членовете на семейството ви. Здравето е нестабилно. Не правете аборти.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес с лекота плувате и срещу течението, налагате си мнението дори и там, където друг път гласът ви не се е чувал. Проблемът е, че още утре ще ви затворят кранчето, затова внимавайте докъде ще стигнете, за да не съжалявате и да свирите отбой. Ден за обещаните отдавна реформи у дома и в отношенията. Старото вече излиза от строя. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Оставете за последните три дни на седмицата взимането на окончателни решения по болните теми. Преговаряйте по имотни и бартерни сделки.

ЧРД

 

 

Личната ви година е петица. Очакват ви промени и пътувания устройване в нова среда, нов дом или на нова работа. Дано благодатните промени ви се струпат на куп. Не се отказвайте от работа и пътувания в чужбина. До септември решете спорен юридически казус.

Родените днес ще имат огромни апетити, ще ламтят в началото само за храната и играчките, а в бъдеще ще разширят апетитите си до невъобразими хоризонти. Притежават огромен енергиен потенциал, който ще се развие не само тук, на местна почва, но и в чужбина.

Заченатите днес ще са подвластни на генетични мутации, някои от които ще са особено перспективни. Ще съчетават уродство с хармония не само външно, но и вътрешно, ще привличат погледите както онова прекрасно африканско албиносче. Ще доминират в средата си с особена оригиналност и различен стил.

 

Тагове:  хороскоп

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.