Хороскоп за 10 май, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 10-05-2017 - 08:43

Овен 21 март – 20 април

Този ден ще донесе пълнота. Добре е за съвместни семейни и професионални иницативи. Работете в екип, проведете събрания и делови срещи, на които ще се обсъждат въпроси от взаимен интерес. И ако трябва да избирате между двама идете там, където чувствате съпричастност и просто се разбирате без думи. С лекота ще уловите тенденциите за развитие в бъдеще. Ще ви хрумнат идеи, които може да ви направят известни и богати. Планетата на човешкия ум Меркурий е в точен съвпад с Уран- отговарящ за тенденциите на новата епоха.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Пълнолунието превъзбужда, провокира ни да преувеличаваме в играта на чувствата. Обадете се на приятели, които изживяват драма в живота си и взаимно си помогнете. Днес и утре не правете аборти. Пропоръчва се диета около пълнолунието. Не пийте и много течности, за да не се обсорбира отново изхвърлената шлака. Предприетото днес ще отвори врата към бъдещи дейности и интереси, ще донесе ползи и облаги. Да няма магична дейност. Не си слагайте силни парфюми. Бъдете дискретни в изказа и в облеклото.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на тръбача, който свири сбор и ни събира под знамената на личната ни професионална, семейна и партийна отговорност. На всички нива върви диференциация. Всеки може да намери своята среда и да се внедри в лагера, към който смята, че принадлежи. Препоръчват се общи сбирки, събрания, уточняване на интереси и позиции. Всеки старт ще е успешен и ще даде начало на перспективни дейности. Съвпадът на Меркурий с Уран ще помогне да уловите тенденциите за бъдещето и да направите силен и успешен ход.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Пълнолунието превъзбужда и провокира крайности в поведението. Състояния на меланхолия и силна възбудимост ще преминават едно в друго. Активира се желанието да се изявите, да надскочите себе си, да направите първата или последната крачка в една важна за вас ситуация. Късметът ще ви следва, ако вие следвате приоритетите си и вярвате на интуитивните си усещания. Добре подготвените ще уловят тенденциите в своята област и може да блеснат с хрумвания и идеи, които шефовете ще одобрят и позлатят.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Тежък ден за родените във втората декада. Пълнолунието навява печал, влияе негативно на тези, които в момента изпитват някаква душевна или физическа болка. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите, не товарете сърцето и не се оглеждайте дълго в огледало. Засилват се маниакалните депресии. Днес всичко ви се вижда по-черно отколкото е. Не правете аборти до петък. Добре е да проведете срещи с единомишленици и с хора, с които добре се разбирате. Препоръчват се колективни, а не солови инициативи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Съвпадът на Меркурий с Уран позволява да уловим тенденциите за бъдещото ни развитие и да направим крачка в областа в която ще имаме най-големи шансове за успех. Денят е изключително благоприятен за начало на лични и професионални инициативи. Ще намерите точните хора в точния момент и ще предприемете действия изпреварващи конкуренцията. Добре е да се работи в екип, да сформирате и влизате в нова група по интереси. Намерете с мястото в строя, станете част от общия пъзел и успехите няма да закъснеят.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на големи дилеми, на разнопосочни мнения и възгледи. Трудно ще вземете решение, ще заглушите гласа на интуицията и може да направите грешен избор. Упорито защитавате остарели мнения и позиции и позволявате на конкурентите да се обединят срещу вас с нови идеи и становища, които шефовете ви ще предпочетат. Този ден дава шанс на прогресивно мислещите хора, а не на тези, които се опитват да задържат статуквото, като по този начин смятат, че си осигуряват стабилност и несменяемост.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Пълнолунието във вашия знак ще ви направи по-богати и ще привлече благоприятни случайности. Важното е да не увисвате нос от най-малката болка или неприятност. Записвайте си идеите, които ви хрумват. Може би една от тях ще ви направи известни и богати в бъдеще или ще привлече партньорите, които търсите отдавна. Не се парфюмирайте и гримирайте силно. Днес сетивата са изострени до краен предел, така че може да отблъснете вместо да привлечете. Рисков ден за хората с маниакални депресии.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Стартирайте нови инициативи и се доверете на усещанията си. С лекота ще изберете правилната посока, ще получите просветление по въпрос, над който отдавна мислите и зацикляте. Препръчва се провеждане на общи събрания и групови инициативи. Групата мислеща по един и същ въпрос по-лесно ще улови тенденциите за общото развитие в бъдеще. Не претоварвайте очите. Да няма магична дейност. Спазвайте диета и ще се прочистите от отровите. Тази вечер няма да заспите, направете бебето.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на неочаквано просветление. Трудно се доверявате на интуицията, но в момента тя ви изпраща верни сигнали за това, кое ще носи перспектива и кое скоро няма да бъде актуално. Всичко, което предприемете с мисъл за бъдещето и с ясно оформена цел в главата ще донесе късмет и придобивки, ще ви устрои на сигурна позиция в бизнеса и в обществото. Това, което предприемете против усещаията си ще зацикли във времето, ще ви глътне усилията и парите, без да донесе възвръщаемост. И в любовта не си правете сметки.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените във втората декада ще търпят повече натоварвания, ще попадат в несигурни ситуации и ще губят в играта по отношение на имоти и наследства. Ако останете няколко минути в тишина и медитирате може да уловите тенденциите за бъдещото си развитие и да направите силен ход. Днес вашата управляваща планета Уран е в съвпад с Меркурий, а този еспект хвърля светлина върху бъдещите събития. Ще направите нужните асоциации и връзки и ще намерите верния ход. Проблемът е за тези, които няма да си повярват.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Силен ден особено за родените във втората декада. Ще получите просветление за бъдещи събития и ще направите силен ход в посока на отдавна гонени цели. Всичко, което предприемете ще ви донесе придобивки и късмет. Пълнолунието в знака на хармоничния ви Скорпион ще донесе и имотни придобивки, ще помогне за зачевания, а и ражданията ще са много повече поради силата на приливната вълна. Не отдавайте голямо значение на сънищата си, а мислете и действайте в реалноста. Цял месец ще чакате такъв ден.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви годна е седмица. В отлив сте, чувствате се безсилни да промените ситуацията, в която се намирате. В такава година се препоръчва да загърбиш миналото и старите приятелства и да преминеш в нова среда. След действията ви в момента няма връщане назад. До октомври сте в силна юридческа позиция. Уредете важните си дела и търсете нещо ново.

Родените днес ще имат пълнота в живота си, ще бъдат подсигурени от родители и партньори и няма да живеят в недоимък. На всеки 12 г от живота им ще настъпват коренни обрати свързани и с промяна на местоживеенето. Родените около изгрев или залез слънце ще получават протекции и ще имат възможност за работа, брак и учене в чужбина.

Заченатите днес ще живеят дълго. Съдбата ще ги постави в силна зависимост от обстоятелствата, от дома, семейството и средата, в която ще растат. Ще имат неизброими дарби и дано получат шанс да ги развият.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.