Шарлопов върнал Дейзи Ланг в България

РУМЕН ЖЕРЕВ - понеделник, 22-01-2018 - 12:45

„Моят добър приятел Стефан Шарлопов ме убеди да се върна в България, откроенно заяви десетократната световна шампионка и два пъти евроейска в професионалния бокс Дейзи Ланг. Наскоро тя гостува в Сандански и в парк-хотел „Пирин“, собственост на бизнесмена връчи награди на над 40 деца от курортния град в първото издание на инициативата „Децата на Сандански, в категория „Младите лъвове на Сандански“ .

 

За мен България беше затворена страница, след като станах световен шампион.. Аз тук нямах зелена светлина и затова се принудих да отида в чужбина. Шарлопов си взе самолетен билет за Германия и се срещнахме в Дюселдорф в един италиански ресторант. Шарлопов 8 часа ме убеждава да се върна. Той ми каза нещо, което никога няма да забравя. „Не може в цял свят да знаят за теб и успехите ти, а в България не”. И тъй като аз съм много вироглава и затова съм стигнала до тук, той е единственият човек, който успя да ме убеди да си променя мнението”, разказа Деси Кирова, популярна в цял свят с името Дейзи Ланг.

Стефан Шарлопов

Проявата в Сандански се организира по инициатива на Александър Манолев, заместник-министър на икономиката, с подкрепата на кмета Кирил Котев: „Трябва да бъдете упорити и да преследвате целите си. Аз също съм извървяла труден път, но и за миг не се отказах, защото вярвах в успеха и знаех къде искам да стигна. Сигурна съм, че и вие можете да сбъднете мечтите си”, обърна се шампионката Дейзи Ланг към децата в залата. Тя връчи наградите в категорията „Младите лъвове на Сандански“ на най-малките победители в инициативата – децата до 11 години.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.