Хороскоп за 28 март, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 27-03-2017 - 23:00

Овен 21 март – 20 април

В 05 ч. 58 мин. е новолунието във вашия знак. Енергията е на кота нула. Неблагоприятно за раждане със секцио около този час. Ще се събудите с острото чувство кой и какво е важно за деня и за бъдещето ви. Следвайте усета си за нещата и ще излезете с чест и от най-неблагоприятната ситуация. Спазвайте диета на всички нива, избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция. Не се радвайте прекалено на нищо и не страдайте за нищо. Утре всичко ще се промени и изглежда различно. Ще овладеете всяка ситуация.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Препоръчително е да се доверите повече на интуицията, на която почти никога на давате предимство. Телецът се доверява повече на максимата „око да види и ръка да пипне”. Проблемът днес е, че нищо не е такова каквото изглежда и няма да се развие по очаквания от вас начин. Денят е благоприятен за обмисляне на новите начинания, за планиране и проучвания в тила на конкуренцията. За утре планирайте старта на новите си инициативи, ако искате да спечелите, да сте актуални и действени във всяка ситуация.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 Родените във втората декада ще усетят накъде духа вятъра на промяната. Този ден ви дава предимства, позволява да направите нужните асоциации и да наредите пъзела на връзките. Не предприемайте нови инициативи преди да сте проучили нещата и да сте огледали всяка стуация от различни ъгли. Утре ще направите възможно най-силните си ходове, а и хрумванията ви ще бъдат синхронни с изискването на времето. Днес всеки се оглежда и ослушва, изчаква чуждите действия, за да се напасне или да ги критикува.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес и утре попадате в рискови и неблагоприятни ситуации и губите самоконтрол. Прояви на злост, омраза и сърдене да се изключат от отношенията. Не влизайте в излишни конфликти. Ще излезете ощетени и обезверени от всеки неприятен разговор, в който се опитвате да се налагате и печелите предимства. Очаквайте негативна реакция на всяка своя инициатива. Спазвайте правилата, не провеждайте оперативни лечения в областа на главата, не вадете зъб и не се озъбвайте на никого. Попадате в нестандартни ситуации и в любовта.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Събуждате се с вярно предчувствие и готов ход за всяка ситуация. Интуитивно ще напипате слабото място на конкуренцията и ще парирате опитите на околните да ви навредят. Не е нужно да влизате в разправии и да се карате. Лъвът владее до съвършенство тактиката на дипломацията. Днес извивате ръце и поставяте условия без много шум. С някакво шесто чувство усещате и каква храна е полезна за вас, кое е вредно и може да ви причини  дискомфорт. Ако на сън не можете да преодолеете едно препятствие на яве ще ви се получи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за преосмисляне и проучване на различните ходове и варианти. Ще се събудите с усещането за полезната и вредна храна, за перспективните връзки и дейности, които трябва да осъществите и развивате. Прекарайте този ден в планиране и напасване, в проучване и осмисляне на предложения и покани. Добре е да се работи със земята. Посаденото днес ще даде богата реколта. Ще намерите начин да разрешите и болезнен за вас проблем. За утре не се препоръчва пасивност, но днес е добре да се изчаква.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес и утре ще изживеете неприятни и опасни моменти. Вероятно е да влезете в конфликти и разправии и да си навредите не само на работата и връзките, но и на здравето. Въздържайте се от агресивни действия независимо кой и как ви провокира. Сутринта е неблагоприятна за раждане със секцио. Не планирайте ремонти на техника и алектирчески уреди и за утре. Тези два дни ще покажат слабите ви места и слабата ви подготовка в определени области. Не водете преговори, ако усещате, че ви е заложен капан.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един дълбоко интуитивен ден. С лекота ще определите кое е вредно и кое е полезно за вас, за близките и децата. Ще може да прозрете и мислите на другите и да усетите кой на коя страна клони. С действията си може да повлияете на околните при взимане на важни и засягащи бъдещето ви решения. Не яжте каквото падне, където и да е. Денят е слабо енергиен. Не се напрягайте излишно, щадете очите, не влизайте в пререкания и отложете неприятните разговори. Сънищата са несериозни и трябва да се тълкуват наобратно.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес и вашето чувство за хора и ситуации няма да ви изневери. Доверете се на предчувствията и инстинктите. Бъдете избирателни във всичко. Не яжте храна, която тялото отказва и му е неприятна. Не влизайте в отношения, които ви настройват на внимание. Грешките на другите ще отварят пред вас шансове и възможности, които трябва добре да прегледате и премислите и в утрешния ден да направите своя избор. Избягвайте бурните емоции, търсете дипломатично решение на проблемите. Ще ви търсят за консултации и експертно мнение.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на труден избор за родените във втората декада. Може би нищо не трябва да избирате днес и утре, а да направите рекапитулация на дейности и връзки. Вероятни са проблеми в областа на главата. Не вадете зъб днес и утре, освен ако няма накъде. С някакво шесто чувство ще усетете кой ви предава и изневерява и кой ви мъти водата. Сдържайте емоциите, контролирайте се максимално. Днес ще разберете къде са своите и къде чуждите, на кого може и на кого не може да се разчита. Избирайте храната си по каприз и желание.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на устата. С нарастването на Луната се отварят огромни апетити. Ще рискуваме в желанието да извоюваме своето място под слънцето. Ако се доверите на интуицията и на усещанията си няма да сбъркате. Всеки поглед в очите на другия ще ви дава възможност да отсеете приятелите от враговете. Ще е трудно да се преструваш или да отказваш да се съобразиш с езика и изискванията на тялото. И ако към някого и нещо изпитате неприязън бягайте и не посягайте към него. Забраненото и разрешеното точно се дефинират.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес печелят хората с вътрешно усещане за полезното и вредното, за редното и нередното. Доверете се на вътрешния си глас и ще избегнете капаните. Лош ден за водене на съдебни спорове, за разправии и конфликти на работното място. Спазвайте диета. На новолуние шлаката лесно се изхвърля. Постарайте се да изхвърлите от съзнанието си вредните помисли и желания. С напредването на деня апетитите нарастват, нараства и възможността да направите грешен ход. Отлагайте за утре, въоръжете се с търпение.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. Ще уредите пътувания, преместване на нова работа и учене тук или в чужбина. Не отклонявайте предложения. Излизате от период на юридически ограничения и неприятности. Ще се почувствате свободни и  желани. Всяка промяна ще ви се отрази добре.

Родените на новолуние имат нисък енергиен потенциал. Те са птичето в гнездото, което няма да иска да излети, ще се страхува от промяната и ще опитва вечно да разчита на вас. Тези деца се нуждаят от много внимане, разбиране и любов, за да изберат своя път. Притежават умения за диагностика на храни и напитки. Ще бъдат тесни специалисти в определена област на знанието.

Заченатите днес ще имат тенденция за просветителска и духовна функция. От малки ще ви проповядват това и онова. Ще бъдат пезени от висши сили. Когато искате да правите бебе на новолуние тръбва преди това поне няколки дни да постите.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.