Седмичен хороскоп за 15-21 октомври

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 15-10-2016 - 11:37

Овен 21 март – 20 април

Съботният ден минава при доста натоварена програма. Превъзбудата и пренапрежението при вас се увеличават. Може да избухнете по незначителни поводи. До вечерта ще пламнат скандали, които трудно ще се загасят и ще оставят тлеещи огнища за бъдещи разправии. Родените около 10-и април да бъдат вниматени с документи и пари. Може да ви предложат фалшификати и да станете обект на фалшиви чувства. В момента в хороскопа ви действат високоенергийни аспекти, които може да предизвикат и здравословни проблеми. Главата е слабото ви място, а в този уикенд точно от там ще ви дойде проблема. Понеделнишки може да влезете с активно бизнес мероприятие и да спечелите завидни позиции и добри пари. Чакайте вести и предложения, които ще отпушат личната ви и професионална инициатива. На 18-и всеки трябва да се справя сам. Ще срещате ледени сърца, там където отивате с някаква молба. За 19-и не планирайте отговорни срещи. Не е изключено да ви оплетат в мрежи от лъжи и завоалирани действия. Ще се казва едно, а ще се прави друго. Лош ден за сключване на договори и брак. Вечерта си поръчайте сън. На 20-и стъпвате на здрава основа, прескачате ограниченията и сте на крачка от голяма победа. Сега е момента да поставите условията си и да нападате. В петък очаквайте тежки сблъсъци с конкуренцията. За събота не планирайте нищо важно.

 

Телец 21 април - 20 май

15-и ще ви донесе краткотрайно удоволствие, след което може да последват дни на разочарования. Вечерта е особено изкушаваща. Трудно ще изпълните това, което сте си обещали и пак ще нагазите в забранени територии. Податливи сте на всякакъв тип съблазни. В неделя разпуснете, търсете помирението и примирието и не отивайте в крайности. Вечерта може да получите изгодно делово предложение и покана, която би ви обезпечила и подсигурила с допълнителна работа или стабилна връзка. Вървите към неочаквани печалби, а очакваните ще бъдат доста изгодни. На 17-и се движете освободено и разкрепостено. Направете опит за летене в нова среда, не отклонявайте предложения и покани. Ще има за какво да почерпите. На 18-и маските падат, виждате някого в истинската му светлина, разбирате задкулисните му цели и намерения. Това ще ви помогне да направите правилен избор. 19-и е тежък и зарибяващ ден. Нищо ново не започвайте, не подписвайте нови договори и изчакайте по-добри времена за делови и брачни предложения. На 20-и всичко предприето ще донесе успех, ще ви помогне да вдигнете летвата на изискванията и да снижите тази на чуждите претенции към вас, работата и задълженията ви. Пътувайте на 21-и, посетете пазари и тържища, пазарете се, купете домашен любимец, търсете срещи и разговори на четири очи.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

15-и е ден на астрални и човешки битки. Конкуренцията се засилва, очаквайте провокации, особено ако си позволите да действате емоционално. Контролирайте употребата на стимуланти и алкохол. Може да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Апетитите са изострени до краен предел. Не е ден за преговори. В неделя обстановката се омиротворява. Движете се балансирано и бъдете умерени в исканията си. Тази вечер може да уговорите изгодна сделка и в следващите дни да подпишете споразумението. Навлизате в обезпечаващ материално период. Чувствата и емоциите остават на заден план. Мислете делово и ще постигнете успехи в понеделник. Идват и съобщения даващи ви предимство. Ден на некотролируемите енергии и прекалените апетити, но вие ще доминирате в преговорите предлагайки взаимно изгодно решение. 18-и изисква безпристрастна преценка и действия. Ден на ледената кралица, на хората с хладен ум и студено сърце. 19-и очертава любовни и професионални триъгълници, от които някой ще си тръгне ощетен не само емоцинално, но и материално. Планирайте пътувания и уточняващи разговори на 20-и. Преградите са лесно преодолими. На 20-21-и постигате максималното за периода. В петък всичко ви се подрежда. Денят се свързва с колесницата на победата. Действайте.

 

Рак 22 юни - 21 юли

15-и освобождава залпово букет от неконтолируеми енергии, от амбиции и желания, които ще ви вкарат в преразход или в кошарата на зависимостите от някого и нещо. Бъдете внимателни. Змеят на желанията трудно се контролира. Движете се в позната среда, не прекалявайте с алкохола и ситмулантите. Каквото се развали трудно ще се оправи. В неделя ще ви боли главата, а и други болки ще почувствате. Родените около 10 юли да бъдат особено внимателни, да го дават по-лежерно. Не вадете зъб в този уикенд. Късно вечерта в неделя може да получите примамливо предложение, което ще елиминира всички останали. 17-и е ден за нови начинания, за подписване на нови договори за уреждане на търговски споразумения и сделки. Чудесен ден за предложение и сключване на брак. Сега е момента да дадете пръстена и по някакъв начин да се обвържете. На 18-и всеки получава това, което е заслужил или си е заработил в предните дни. Не роптайте, направете си сметката дали в бъдеще ще работите отново в тази среда, с този шеф и с този екип. На 19-и стъпвайте внимателно, изолирайте се, не се обвързвайте на никаква цена. На 20-и всяка цел и лесно достижима. Бариеите се вдигат. На 21-и Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, изгодна делова активност, посещения на добра воля и контакти, от които ще имате полза.

 

Лъв 22 юли – 22 август

През този уикенд доминирате на всички нива, държите се разпоредително и другите се съобразяват с вас. В събота може и да прекалите, да преиграете и да накарате някой да си поплаче. Бъдете малко по-смирени, контролирайте желанията, амбициите и емоциите. В неделя не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. Прекарайте времето с близки на сърцето ви хора. Вечерта може да получите неприятна вест касаеща предстоящите ви делови и творчески ангажименти. Навлизате в тежък за преговори и договаряния период. На 17-18-и Луната ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Телеца. Може да ви предложат неизгодна позиция или сделка. Апетитите са големи, очаквайте остри сблъсъци на интереси. Добре е да посетите лично хората, от които зависи бъдещата ви работа или сделка. Не ползвайте посредници. На 19-и ще извлечете ползи и облаги от нечия приказливост и прибързани действия. В този ден се плетат мрежи и интриги, залагат са капани за наивници, които вярват, че в капана сиренцето е безплатно. Действайте умело. 20-и ви дава шанс да печелите по две направления и да се подсигурите по трето. Ще вземете решение, което ще ви издигне на по-висока степен на лично и професионално развитие. Всичко предприето в петък ще ви доближава до планирания успех, пари и постижения. Ден на революционни преустройства.

 

Дева 23 август – 22 септември

В събота сте доста лениви и податливи на внушения. Не се срещайте с хора, които биха ви провокирали и използвали като таран за личинте си завоевания. Неделният ден успокоява духовете и дава възможност наистина да си починете и да се изолирате от шума наоколо. Вечерта нещо особено ще се случи. Може да получите покана и обаждане, които ще ви донесат така желаната работа или друг тип обвързване. Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Марс и Плутон ви облъчват със стимулиращ енергиен потенциал от знака на Козирога. 17-и е много благоприятен за нови делови и творчески инициативи. Чудесен ден за обвързване, делови и брачни споразумения. На 18-и предстои преобразяване. Някой ще покаже истинското си лице, друг ще се скрие зад маска в желанието да не се разбере мотивацията, която го движи. По един или друг начин в този ден всеки получава каквото си и заработил и заслужил. На 19-и сгазвате лука, правите обвързващ и обременяващ ход, от който после ще ви се иска да се откажете, но ще е късно. Не подписвайте договори, които може да позволят да ви доят и стрижат с години. На 20-и преградите са повече за родените в третата декада, но на 21-и ще постигнете всичко с лекота, ще направите изгодна сделка, ще вържете бюджета, ще подпишете изгоден договор. Ден на неукротимо движение напред и нагоре. Срещите носят ползи.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Каквото объркате и в каквото се забъркате в събота ще ви носи проблеми и негативи дълго време. Увеличете самоконтрола, не си позволвайте неща, за които ще съжалявате. Вероятен е и здравословен проблем. Вечерта се приберете навреме. Родените в третата декада ще имат рисково преживяване и в неделния ден. Пазете си документацията, не се събирайте с непознати и не се доверявайте на всеки. Крачките, които в тези дни направите ще са необратими и в голяма степен носещи рискове и проблеми. На 17-и вървите към печалби, към стабилизация на доходите и сключване на подсигуряващи договори. Във вторник разчитайте повече на себе си. В този ден ще дойдат дължими суми и услуги. В сряда може да направите полезни и удобни за околните собствените си намерения и цели. Така някой ще се впрегне и ще свърши основната работа, а вие ще се хвалите с постиженията. В този ден не може да си позволите ролята на наивници. Гонете си интереса, друг път ще мислите за околните. На 20-и се концентрирайте над най-важната цел и като я постигнете тогава се обърнете към другите. Не се захващайте едновременно с много ангажименти. В петък ще постигнете висок връх в кариерата. Време е за революционни преустройства в работата и начина ви на живот. Преместете се на нова работа, преместете и багажа си на ново място и в нов дом.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

15-и активизра вътрешната ви енергия. Постигате максималното и налагате волята си. Лесно се отива в крайности и прекалявания. Не е достатъчно само да дърпате конците, трябва и да контролирате положението и да сте максимално внимателни към случващото се. Препоръчва се аскетизъм и дистанциране. На сън ще видите в символичен вид проблемите, които трябва да решите. В неделя постигате така желаната хармония, прекарвате приятно, доставяте удоволствие на близките и децата с подаръци и приятни забавления. Вечерта очаквайте нещо непредвидено. Навлизате в рисков период. Всяка покана за делови разговори и сделки трябва да се обмисли много добре. Луната вече ви гледа в опозиция от знака на златния Телец. В понеделник ще работите повече за чужди интереси, ще позволявате вмешателства и намеси в избора и работната ви програма. 18-и сваля маските, увеличава дистанциите, води ви към неприятни разговори и усещане за предателство. Ще сърбате попарата, която в миналото сте надробили. В сряда ще се разбере кой е куклата и кой кукловода. Нямате друг избор или играете едната роля или сте в другата. Не може да се очаква равноспоставеност в отношенията. На 20-и сменяте тактиката, правите силен ход, но най-големите ви постижения са в петък, когато може да сключите изгоден договор и да получите нещо дължимо.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Насочете огромният си емоционален заряд повече към работата, отколкото към удоволствия и емоционални увлечения. 15-и ще бъде ден на голямото ви изкушение. Трудно ще контролирате играта на чувствата. Ще посегнете към забраненото, ще забравите за диетите и ограниченията, които сами сте си наложили или друг ви е вменил като необходими. Лесно влизате в конфликти, но и лесно елиминирате конкурентите. Съдбата ще се погрижи и за тези, с които не може да се справите. Ще ги насочи към други амбиции и възможни варианти. Пътят пред вас ще се разчисти. Родените около 10 декември ще имат неочаквани шансове, в момент когато на другите се дава на час по лъжичка. Ще се обадят важни клиенти и посредници. Очертават се два дни на полезни контакти и делови ангажименти с възможност да се постигне съгласие за общ бизнес в една печеливша и за двете страни посока. 17-и изисква делова активност и бързи реакции. Реагирайте изпреварващо на предложения и покани. На 18-и не се съобразявайте с никого, така както няма да се съобразят и с вас. Навлизате в рисков период. Най-проблемният ви ден е 19-и. Лесно може да попаднете в мрежи за наивници. Ще ви изработят по няколко линии, ще се ядосвате и губите самообладание. На 20-и е добре за нови начинания, но най-големите печалби и шансове идват в петък.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Напрегната и рискова събота, а и неделята няма да мине по правилата и по програмата, която сте си направили. Бъдете внимателни, не отивайте в крайности. Може да влезете в конфликт с близки и приятели и после трудно да излезете от него. Вероятен е и здравословен проблем. В момента слабо място ви е главата. Не предприемайте през уикенда процедури в тази област и по възможност не вадете зъб. Вечерта в неделя навлизате в един от силните си периоди за годината. Ще играете разпоредителна роля в живота на околните в избора на колегите и на шефовете дори. На 17-и сключете нов договор, преговаряйте по важни за бизнеса теми, търсете нови контакти и се ракламирайте по всички възможни начини. Родените около 5-7 януари може да постигнат връх в кариерата с ново назначение или преназначение. Марс и Плутон в момента са в точен съвпад с вашето Слънце. Аспектът ви зарежда с борбена и неизтощима енергия. Във вторник си гонете личния интерес, без да се съобразявате с чуждия. В този ден всеки получава дължимото, това за което се е потрудил и постарал. За вас ще са наградите, за конкурентите, загубите. На 19-и ограничете контактите, не подписвайте нови договори. Отложеното за 20-21-и ще мине на ниво и ще ви вдигне нивото. 20-и отваря заключени врати, а на 21-и някъде ви чакат с отворени обятия.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 15-и сме податливи на съблазни и изкушения. Трудно ще спазвате диета, още по трудно ще си наложите да ограничите контактите, дори и да съзнавате, че някои от тях са вредни за вас. Желанията взимат връх над разума, над разумната и практична преценка. В неделя положението е много по-спокойно. Прекарвате приятно, релаксирате, „успокоявате топката” и поставяте изискванията си. Правете това, което е балсам за душата и тялото. Не отивайте в крайности и почивайте повече. Вечерта ще получите неприятно съобщение или неприлично предложение и в понеделник ще тръгнете разбалансирани на работа. Бъдете внимателни, тенденцията е да уредите някого с придобивки и престижни оферти, а себе си и личните си интереси да оставите на заден план. На 18-и ще срещате ледени сърца, студени усмивки и недобронамереност. Не искайте нищо от никого. Ден на преобразяването. Маските падат, отсяват се вредните от полезните връзки. Късно вечерта навлизате в силен период и на 19-и доминирате в игра, която не се играе по правилата. Ще направите удобни за другите личните си амбиции и интереси. 20-и дава възможност да преодолеете всяка преграда и да постигнете най-доброто в ситуацията. На 21-и правите изгодна сделка, пътувате, купувате нащо насметка и правите личен рекорд. Добре е да се преместите на нова работа. Вие сте на ход.

 

Риби 20 февруари – 20 март

В събота искате прекалено, а и изискванията към вас се увеличават. Лесно се отива към прекалявания, които ще се отразят негативно на личните ви и професионални връзки. Увеличете самоконтрола. В неделя почивайте, намерете място на сила и личен комфорт, проведете лечебни и оздравителни процедури. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието. Денят се свързва с човешката душа. Бъдете с най-близките си хора. Вечерта ще ви се обадят вероятно с перспективно и примамливо предложение, което ще засили деловата ви активност в следващите дни. В понеделник може да постигнете максималното при преговори и да се уговорите за изгодна сделка. Приемете и ново предложение за работа. Имате шанс да се спазарите изгодно. На 18-и всеки стои пред своето огледало. За един то е криво, за друг право. Каквото получите в този ден ще е по заслугите от миналото. Вечерта навлизате в рисков период. На 19-и може да загубите повече отколкото си мислите, особено ако се предоверите някому. В този ден рибите влизат в мрежите на умелите рибари. На 20-и ще се наложи да прескачате ограничения и да плащате за чужди екстри. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Вечерта си връщате силите и спокойстивето и през уикенда при вас всичко ще е наред. Чакат ви чудесни емоционални моменти.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.