При внезапна проверка на служебния министър

Мръсотия и течове на Централна гара

Агенция Монитор - неделя, 12-02-2017 - 11:43

Мръсотия и течове откриха при внезапна проверка на Централна гара в столицата служебният министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев и директорът на Национална компания "Железопътна инфраструктура" Красимир Папукчийкси. Изненадващата инспекция бе направена и на жп гара Подуяне. Установени са нередности свързани с хигиената и поддръжката на гарата и министърът нареди ежедневен контрол и мониторинг при почистването на най-голямата гара в страната.

Алексиев поиска пълна информация за почистващата фирма, като беше категоричен, че ако ситуацията не се подобри ще бъдат наложени финансови санкции, съобщават от пресцентъра на транспортното министерство.

Освен лошата хигиена на Централна жп гара София бяха забелязани течове, които следва да бъдат отстранени от фирмата извършила ремонта, в рамките на гаранционните срокове.

По-късно министър Алексиев направи проверка и на жп гара Подуяне. В следствие на която разпореди спешен авариен ремонт на гарата поради лошото състояние. Той изиска обследване на течовете, осветлението и отоплението в нея.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.