Хороскоп за 5 декември, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 04-12-2016 - 22:00

 

Овен 21 март - 20 април

 

 

Ден за преговори, но не и такива, които включват емоциите, които са предизвикани от желанието за доминиране в една или в друга посока. До обед свършете важното, което изисква и контакти с чужбина или с хора, които са далече от вас. Следобед ще ви провокира желанието да се похвалите, да блеснете с осведоменост и начетеност. Говорете по-малко, пазете свои и чужди тайни. Счупен домашен съд тази вечер е лош знак. Ще свършите много добра работа, ако сте пределно дипломатични и тактични.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Родените около 10 май ще изживеят бурни страсти и емоционални състояния, които ще ги провокират към едно или друго решение. До обед се заемете с обичайните се дела, с планираните срещи и разговори. Следобед ще ви бъде подадена информация, която ще ви предизвика и ще постави в риск здравето и отношенията ви с близки и колеги. Внимавайте какво си пожелавате, не действайте първосигнално и не позволявайте на страстите да ви ръководят. Може да се скарате с верен приятел и да тръгнете в грешната посока.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов-4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Ден на активност по всички направления на личния ви интерес и амбиция. До обед направете ход, с който да си осигурите преход в нова среда, на нова работа и в нови партньорски отношения. Следобед вече не може да се доверявате толкова на инстинктите, а на разумните и обосновани доводи. Ще ви провокира желанието да изпъкнете и направите впечатление. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. Пазете си документацията. Не хвърляйте в кошчето за отпадъци нещо, което може да ви компрометира. Дебнат ви за грешки.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

До обед следвате интуицията си, а това ще помогне да заложите основите на дълготрайни връзки и да направите качка напред в преговори и договаряния. Емоционалната ви реакция е нестабилна. Не се срещайте с хора, които винаги ви разбалансират. До края на деня ще получите информации и покани, които ще дадат шанс за силен професионален ход в следващите дни. Ще се окажете предпочетеният вариант при участия в преговори. На път сте да спечелите важно състезание и конкурс. Внимавайте какво си пожелавате тази вечер.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов-5

Късмет -5

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Рисков ден особено за родените около 10 август. Вероятни са скандали, провокации на работното място и у дома или на едното място заради отношенията на другото. Намерете време и се обадете на партньори и приятели зад граница. Лъжите ще ви докарат повече проблеми и от най-неприятните истини. Тази вечер не се събирайте с хора, които биха искали да надникнат в тайните ви. Не давайте интервюта. Започвайте само такива начинания, които бързо ще приключите. Дълготрайните проекти ще зациклят.

 

 

Работа-5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Изживейте някакво приключение, пътувайте, водете преговори, търсете ново място за внедряване и за работа в чужбина. Първата половина на деня ще ви донесе повече стабилност и възможност да уредите важен проблем. Следобед навлизате в период на спорове, провокативно отношение и конфликти. Обличайте се добре, може да настинете. За утре сутрин не планирайте посещение при зъболекар. Не унищожавайте квитанции и бележки. Ще ви потрябват като доказателства получените документи и фишове.

 

 

Работа -5

Пари-5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

 

Бъдете активни до обед, обадете се на спонсори и покровители. Чакайте и вести от чужбина, които ще задвижат личната ви активност по празниците, ще ви накарат да промените решения и намерения. Може да се окажете свързващото звено между други двама. Печелите от посреднически услуги. Родените около 10 октомври ще получат предложение, което ще затвърди положението им в бизнеса и в обществото. Работете на парче, не се захващайте с глобални проекти. Каквото свършите до края на деня ще донесе късмет.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Рисков ден за родените около 10 ноември. Луна и Марс ви предизвикват емоционално от знака на Водолея. Ще бъдете провокирани в приятелските връзки. Може да разберете за предателства. Лъсва голата истина, чувствата излизат на показ. Може да станете обект на нападки и конкурентни атаки. Следобед ще ви провокира желанието да се похвалите. Пазете свои и чужди тайни. Не влизайте в съглашателства и не говорете против никого. Ще се окажете между чука и наковалнята на нечии интереси. Качвате кръвното.

 

 

Работа -4

Пари-5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Днес имате повече посоки на избор за разлика от утре. Побързайте, свършете неотложната работа, ако не искате нещата да зациклят. Не е ден за недоволство. Който е настроен на спорове и интриги ще бъде изваден от играта. Играйте посредническа роля, пътувайте, изживейте магични моменти с някого. Следобед ще ви провокира чуждото любопитство и желанието ви да се похвалите. Така ще дадете храна на ламята-клюка и утре ще се наложи да давате обяснения. Спазвайте закона, не рискувайте излишно.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Не разчитайте толкова много на приятели. Опитайте сами да решите натрупаните проблеми. Обадете се на партньори и близки в чужбина. До обед степените ви на свобода са повече. Може да направите и нужните за празниците резервации. Следобед навлизаме в провокативен период. Ако се скарате с някого дълго няма да се сдобрите. Този ден сбъдва благите пожелания, стига да знаеш какво е добро за теб и да работиш в тази посока. Ако излъжете за нещо, то след време ще се окаже истина. Вкарвате си главата в торбата.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Този ден ще ви извади от летаргията, ще ви накара да се борите за едно и да се отказвате от друго. Думите и делата ви ще бъдат подложени на обсъждане. Може да се очакват провокиращи посещения и разговори, след които отношенията ви коренно ще се променят. Ще направите нов избор и ще тръгнете по нов път. Където има справедливост и честност ще има и напредък. Където властват лъжи ще се завъртят скандали и ще се отиде към раздели. След едно неприятно разкритие ще поставите ултиматуми.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Пътувайте до обед, уговорете срещи и подпишете предварителни договори. Ако се колебаете между две действия и дейности, изберете това, което ще има бърза възвращаемост, ще донесе в срок пари, придобивки и решение на проблемите. Каквото си пожелаете следобед ще се сбъдне. До два дни ще получите удовлетворение и ще решите наболял проблем. Изискването на деня е да не се говори и споделя много, да не се лъже, да не се оставят компрометиращи следи след действия, за които не искате да се разбере.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет-4

Здраве -4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е осмица. Каквото сте започнали ще даде плодове и богата реколта в следващата година. През 2017 г. се ориентирайте към приключване и инвентаризация. Отървете се от хора и дейности, които ви вредят и не носят перспектива. Някой ще замине и за чужбина. Излизате от детството и младостта и навлизате в една разумна възраст.

Родените днес трудно ще сдържат емоциите си. Не бива да работят там, където се изискват стабилни нерви и самоконтрол. Те се кълбо от искрящи страсти, артисти по душа и поведние, хора на интуицията и на желанието да се изпитат и стимулират различни усещания.

Заченатите днес ще имат професия в служба на обществото. От тях ще излязат лекари, учители и наставници в различни области. Ще определят насоките и приоритетите в живота на околните. Ще влязат и в затвора, ако си позволят да лъжат и заблуждават. Ще носят на плещите си огромна отговорност.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.