Холограми променят търговията

Агенция Монитор - вторник, 10-01-2017 - 12:48

Търговците винаги търсят най-новият начин да грабнат вниманието на потенциални клиенти, нещо което не е лесно в съвременния сетивно пренаситен свят. Базираната в Лондон технологична компания Kino-mо, няма проблем с привличането на вниманието на изложението CES с най-новия си холографен дисплей Hypervsn.

Устройството на Kino-mо, което прилича на перка или вятърна мелница, е предназначено за монтаж на стени и се включи в стандартен контакт. Когато Hypervsn се включи се появяват 3D визуализации, които плуват във въздуха. Това всъщност не са холограми, но са също толкова ефектни.

Hypervsn представя подвижни изображения с впечатляващо качество и детайли, без значение дали е едно устройство или няколко заедно създават едно изображение. Hypervsn е лесен за инсталиране и работа, икономически ефективен и подходящ за малки до средно големи приложения.

Тъй като, технологията е базирана на LED светлини, холограмите са в ясно видими от разстояние, дори и при ярко осветление. Компанията демонстрира на щанда си как Hypervsn може да се използва за представянето за марки, търговци, реклами и събития. Широкият зрителен ъгъл позволява на всеки независимо от височината и от ъгъла да наблюдава 3D форми, без голямо изкривяване на перспективата.

Kino-mо Hypervsn е тих по време на работа и позволява на потребителите дистанционно да качват и контролират съдържание на няколко устройства от облак. Това може да бъде голямо удобство за тези, които ще притежават и използват Hypervsn в различни магазини, градове или държави, като безжичната мрежова връзка измества необходимостта от ръчно конфигуриране.
 

Няма информация за потребителска версия, като Kino-mо се фокусира предимно върху предоставянето на рекламни решения за бизнеса, за сега.

 
Тагове:  KKino-mоHypervsnCES-2017

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.