Снимки: Volkswagen

VW Beetle Dune напомня за миналото

Агенция Монитор - вторник, 17-11-2015 - 14:30

През 1960 собствениците на Beetle го модифицираха, като му поставяха големи офроуд гуми и го наричаха Baja Bug. С купе високо във въздуха, оригиналната кола за "хората" достигаше до места за които немските дизайнери никога не са предполагали.Оттогава, VW е лишен от кола със здравината на Baja Bug. Това вече се промени с представянето на Beetle Dune.

За разлика от Baja Bug, който би се справил с пясък и дънери, Beetle Dune е вероятно само с козметични промени без възможност за истински офроуд.Дизайнерите са вдигнали превозното средство с 1 см. и са разширили следата на автомобила с 1.5 см. Тогава те са го оборудвали с 18-цолови алуминиеви джанти "Canyon", черни разширения за калниците и боя златен металик.

В предната част, Beetle Dune има нова предница с отвор в предната броня, който се слива с предпазната обшивка. Да, наистина са поставили защитна плоча отдолу на Beetle.

В задната част, формата е преработена малко, добавяйки, голям заден спойлер и заден дифузьор - секция в бронята с цел да извежда въздуха под колата, която някак си работи и като защитна плоча.Beetle Dune е с вариант купе и като кабриолет с "Дюн" графики на вратите и акцент от оранжеви шевове на спортните седалки.

Ако наистина се нуждае от спортни седалки, тъй като колата запазва нормалния си 1.8-литров бензинов четири-цилиндров двигател и шестстепенна автоматична трансмисия.

 
Тагове:  VWКBeetleBeetle-Dune