Анелия и „Дай ми още” хит в Турция

Агенция Монитор - понеделник, 20-02-2017 - 18:42

По пет пъти на ден турската една от най-оборотните турски телевизии Viva върти новото парче на Анелия „Дай ми още”. Всъщност в южната ни съседка парчето се котира с версия на тамошния език, като с текста на певицата помага Тони Стораро. До решението да запише песента и на турски Анелия достига, след като заснема видеото към нея в местния дворец „Чираан” - собственост на голяма хотелска верига. Проектът е популярен зад граница със заглавието Unutamam и бе промотиран на видеостените в коридорите на комплекса. Към него вече проявяват интерес и от други канали, съобщават от Отдел култура и туризъм към Посолството на Република Турция в България, които спомагат и за реализирането му. Те обясняват още, че традиционно единствената възможност за ротация на чужд изпълнител там е, в случай, че си плати. Анелия е първата, за която това се случва безплатно.

„Щастлива съм, че „Дай ми още“ се прие изключително добре тук, а радостта ми е още по-голяма, когато виждам, че започва да жъне успехи и в южната ни съседка. Там пазарът е толкова голям, че самият факт, че радиата и телевизиите ме нареждат до певци като Таркан и Сердар Ортач, вече ме прави горда като представител на България. Благодаря на целия екип, който стои зад проекта. Сърдечни благодарности на Тони Стораро за текста на турски език и на другите ми приятели от турски произход за помощта да науча как да изговарям правилно думите. Аз съм перфекционист и влизах няколко пъти в студиото на композитора Даниел Ганев да презапиша песента. Просто исках да изпипам всичко до последния детайл преди да я предложа на публиката“, разказва Анелия. „Дай ми още” жъне успехи и у нас, като вече девет седмици се класира под номер 1 в няколко класации и е сред най-предпочитаните парчета в клубовете.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.