Хороскоп за 28 декември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 28-12-2016 - 09:40

Овен 21 март – 20 април

Нищо важно да не се започва в този рисков ден. Обгръща ни тъмнината на новолунието. Добре е да довършвате каквото сте обещали пред себе си или на някой друг. Всяка ваша инициатива ще бъде яхната и употребена. Бъдете отговорни за думи и действия. Обърнете повече внимание на родителите и децата. Не се напрягайте много на работното място, особено ако някой ви подтиква към действия, които не одобрявате. Обърнете внимание на храната, всичко да бъде добре опечено и сварено.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Денят започва с провокации към вас, но ще завърши с ответна реакция, която ще постави всеки на мястото му. Добре е днес и утре да се спазва диета, но не толкова по отношение на храната, колкото във връзките. Сега е момента да изгоните от живота си фалша, да прекратите отношения които само ви губят времето и харчат парите. Запалете лампите, нека е светло. Окадете дома си, откажете се от всичко, което ви вреди и разболява. Не носете изделия от кости и рога, но може да направите някого рогоносец.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък и рисков ден, в който тъмните сили се опитват да ни манипулират, да ни вкарват в капани на егото и страстта и да ни обвързват негативно с вредни за бъдещето ни хора. Нищо съществено да не се предприема. Не водете преговори, не давайте обещания и не започвайте нови инициативи. Това, което приключите в момента ще ви донесе поощрения и награди. Родените в третата декада ще изживеят нещо неприятно, което ще ги откаже от планираните пътувания и срещи. Не яжте нищо алангле, вероятни са стомашни проблеми.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Може да започнете деня с победа, с приключване на работа от която очаквате награди и пари. До вечерта и най-благоприятната за вас ситуация може да се преобърне и да донесе късмет на някой друг. Ден на малки и големи предателства, на удари в гръб, които ще ви наказват за предоверяването. Не започвайте нова връзка и нов служебен проект. Негативни сили ще яхнат личния ви и творчески ентусиазъм и ще се възползват от действията ви. Не е ден за първа среща, ще попаднете на фатално и ограбващо привличане.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на зарибявания и интриги. Всичко предприето ще търгне накриво, ще изкриви обстановката и отношениянта ви с дългогодишните партньори в работата и в живота. Вървите към изневери, предавате се пред ласкателите, които галят сетивата и душата ви с комплименти, а зад гърба ви готвят измамен ход. Не се доверявайте на непроверени хора. Днешните срещи и запознанства може да ви поставят в изнудващи зависимости. Не посягайте към забранения плод на всички нива. Не носете украшения от кости и рога.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Не бързайте, запазете самообладание независимо какво се случва и какви екстри ви се предлагат. До обед ще ви изкушават с обещания и екстри, но после вие ще изкушавате и влизате на някого под кожата. Каквото успеете да приключите в бизнеса, сделките и деловите отношения ще ви донесе късмет и ползи в следващите дни. Не започвайте нищо ново, Утре ще се събудите с много по-добра мисъл и решение на всеки проблем и поставена задача. Победата идва при вас носена на крилете на творческото вдъхновение.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес тръгвате с усмивка, но ще се приберете със сълзи. Тъмнината на новолунието ни обгръща. Трудно се ориентираме в отношенията и лесно се предоверяваме. Очаква ви неприятен натиск или колегиална атака на работното място. Родените в първите дни на зодията са в по-неблагоприятна позиция. Не се включвайте в нови професионални проекти. Предложеното цели да ви изтика в глух коловоз и да ви наложи непосилни отговорности. Не отдавайте на друг право на ползване на лични територии и интелектуални продукти.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес чуждите страхове, притеснения и липса на амбиция работят във ваш интерес. Колега може да се откаже от работа и проект, който вие да довършите и да спечелите. На всички нива ще се извличат ползи чрез подставени лица и посреднически услуги. Неизгодното за някого ще бъде изгодно за вас, още повече, че по-голямата част от работата вече е свършена. И в любовта поемате щафетата на една неравностойна, но носеща удовлетворение връзка. Планирайте да направите бебето утре сутринта.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Луната напуска вашия знак погълната от предстоящото новолуние в знака на Козирога. Ще се почувствате енергийно и емоционално изцедени. Тази вечер не е за купон. Няма да издържите, ще прекалите с алкохола или ще изневерите. И през деня ще получавате неприятни предложения, а приятните ще носят повече главоболия отколкото предполагате. Не давайте обещания и не теглете кредити. Не посягайте към чуждото, но и вашето си пазете. Храната да е добре опечена и сварена. Старата ви алергия може да се обади.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Луната навлиза във вашия знак. Утре сутрин предстои новолуние, което отслабва съпротивителните ви сили. Внимавайте, тъмните сили ни изкушават и вършат тъмните си дела. Не се съгласявайте на сделки в сивата икономика, независимо какви изгоди и печалби ви се предлагат. Сега е момента да се дистанцирате и да изхвърлите от живота и работата си фалшивите връзки. Разчистете терена, за да може в следващата година да стъпите на стабилна и здрава основа. Спазвайте диета.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за пречистване и разчистване на сметките. Почистете у дома и на работното място. Направете инвентаризация на възможности и наличности. Не бързайте с новите инициативи. Предприетото с амбиция и големи очаквания ще тръгне накриво и ще забие в грешната посока. Хубаво е да се приключат и отчетат дейности и проекти, за които са ви платили или чакате плащания. Старите делови отношения да се изчистят, за да освободят място за новото, което идва от януари. Тази вечер не е за купон. Възможни са прекалявания.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

В този ден пророчествата са лъжливи, но нищо не пречи да бъдете внимателни, да си пазите територията и да не започвате нищо важно. Може да се излъжете в преценката. Не пренебрегвайте интуицията, тя винаги ви е спасявала в кризи. Очаквате едно, а ще става друго. Тъмните сили и техните представители се намесват в избора ни, подтикват ни към действия вредни за работата и семейството. В отношенията доминират фалшът и лъжата. Не се движете в непозната компания и не си определяйте първа среща.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Навлизате в лична година петица, която ще донесе промени, пътувания, преместване в нова среда, а може би и в нова страна. Купете си шапка и куфар или поискайте да ви ги подарят за Нова година. По един или друг начин ще промените живота си и ще се откъснете от старата среда. Прегърнете промяната, но няма да ви е лесно.

Родените днес лесно ще се поддават на изкушения, ще се движат като „кон с капаци” , ще бъдат погълнати от пряката си дейност или работа и няма ад обръщат на нищо друго внимание. При тях има тенденция към обсебване чрез идеи, работа, алкохол или партньорско влияние.

Лош ден за зачеване. Ако искате да имате едно щастливо дете, което ще изживее живот-награда без кармични задължения направете го утре сутрин около 7-9ч.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.