Хороскоп за 10 декември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 09-12-2015 - 22:26

Овен 21 март – 20 април

Ден на изкушения и астрални битки. На едно място ще се окажете победители в игрите на глада и подчинението, но на друго ще си подвиете опашката, ще приемете условията и ще изоставите това, на което сте си обещали да държите и настоявате. Хората с комплекси ще бъдат употребени в чужда игра. Ще получите трохите от трапезата на богатите и предприемчивите. Ще свирите трета цигулка и в любовта и ще бъдете провокирани към изневери. Бъдете особено внимателни и ще извлечете ползи.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Днес Меркурий навлиза в хармоничния ви знак на Козирога и дава предимства в бизнеса на родените в земните знаци. Играта загрубява, правят се задкулисни сделки и машинации целящи да изолират конкуренцията и да осигурят място на старите играчи. Всичко предприето ще тръгне накриво, но не точно за тези, които участват в далаверата, а за тези, които ще са обект на обслужване. Някой ще стане с една идея по богат, други значително ще обеднеят. Но за вас ще има достатъчно печалба.

Р-4

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на детронации, на удари под кръста, на неправилни ходове и неточна преценка. Взимайте самостоятелни решения или направо се откажете от инициативи. Тези които ви съветват и предлагат варианти играят двойна игра и може би водят двойно счетоводство. Загубеното днес трудно ще си върнете. Не говорим само за пари, но и за спокойствие, любов и доверие. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент ни се налива манипулативна програма. Движете се на светло на всички нива.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на провалени сделки, на прикрити и открити атаки, на откази и изневери, които трудно ще се преглътнат. Този ден е най-тъмният в сатурновата ви дупка. Всичко предприето ще донесе болки и тревоги, ще ви застопори задълго в програма на задлъжняване и липса на инициатива. Не сключвайте нови договори, не теглете кредит и не позволявайте да ви въздействат при взимане на отговорни решения. Хора с комплекси ще се опитват да ви детронират от позициите, които сте заели с конкурс и честна игра.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще си проличат хората с едипови комплекси, ще ви атакуват задкулисно и ще се правят опити да бъдете детронирани от властови и икономически позиции. Нищо не се прави по честен и открит начин. В такъв момент си заслужава да игреш с тоягата на принудата, да удариш пръв там, където някой смята да те удари. Проблемът е, че всичко предприето днес ще замърсява, изкривява и въвлича в неприятни, рискови и измамни игри. Ще запазите авторитете си, ако запазите неутралитет и откажете да играете мръсно.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ще ви се предлагат изкушаващи варианти, ще бъдете обект на примамливи предложения, които ще ви донесат временни печалби, за които ще се плати във времето с допълнителни вложения или обвързване с хора, които ще ви поставят неизгодни условия. Предприетото ще тръгне накриво и според неуточнени правила. Ще липсват юридически защити при сключване на договори. Родените в първата декада ще се сблъскат с комплексарския подход на близки и приятели и сами ще реагират примиренчески, ако бъдат притиснати.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е нещастен за всички и за всичко. Може би краските не са толкова черни, но в тъмният ден преди новолунието се активизира чернотата наоколо, действа се подмолно и се сключват сделки под масата. Планетата на бизнеса Меркурий вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. Не избързвайте с договарянията, особено ако чувствате определен тип изнудване или друга прикритост. Прекарайте този ден на светло, в компанията на светли и положително настроени хора. Добре опечете и сварете храната си.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не се включвайте в чуждите инициативи и за близките два дни не планирайте старта на нови дела. Новолунието изчерпва сили и мотивации, позволява на хора с някаква власт да ни притискат с условия и условности и да насочват избора ни в губеща посока. Съветът е нищо да не избирате и да не участвате с натиск в чуждия избор. Отклонявайте делови срещи, ориентирайте се към анализ и преструктуриране на отношенията и увеличете самоконтрола. Днес и пророчествата са лъжливи, вярвайте само на себе си.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Въздържайте се от рискови търговски инициативи, отложете за следващите дни всичко важно и базисно, което смятате да предприемете и на което да се опрете в бъдеще. Предстои новолуние във вашия знак, което изсмуква силите и възможностите, провокира комплексарско поведение, което може да ви постави в подчинително и зависимо положение. Малко повече изолация и отказ от активна дейност ще ви се отрази добре, ще даде възможност да обмислите предложения и покани и да пренаредите пъзела.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Меркурий навлиза във вашия знак, а това ще даде възможност в следващите дни да направите качествен скок в бизнеса, в професионалната си инициатива и в желанието да стартирате печеливша дейност. В момента и природата замира в очакване на новата Луна. Гонете от съзнанието си провокативните и обсебващи мисли, не вярвайте на пророчества и лъжи, постарайте се в този ден да разчистите терена, да прочистите душата и тялото от насъбраната шлака. Препоръчва се диета на всички нива.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят изисква работа на полето на личната и пофесионална инвентаризация. Направете преоценка на задължения, връзки и влияния. Не влизайте в съглашателства и коалиции. Не е ден за нови инициативи. Бъдете отговорни за думи и дела, не позволявайте да ви използват като инструмент за въздействие над други хора. Едно пътуване може да ви насочи към места и позиции, които задълго ще ви ограничат. Не взимайте решение за промяна, особено под натиск или някакъв вид принуда. Утре ситуацията ще се промени във ваша полза.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днешният ден слага преграда пред печелившите планове и инициативи. Не е изключно някой да сложи ръка и на парите ви, ако опитате да ги вложите в рискови начинания. Ден на фалша в отношенията, на манипулативния подход към всички и във всичко. Предприетото ще тръгне в нежелана посока, ще ограби позиции и чувства, на които държите и за пореден път ще ви отлони от целта. Останете където сте и в следващите дни направете крачката, която ще ви донесе късмет, пачалба и по добър начин на живот.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-3

 

 

Ч.Р.Д.

Излизате от активна, творческа и продуктивна година тройка и навлизате в четворката, която ще ви донесе много по-големи натоварвания и задължения, които искате или не, но трябва да приемете. Очертават се грижи за родители и деца, и допълнителни отговорности на работното място. Някой ще дочака повишение, а друг ще започне страничен бизнес. Може да се разминете с почивката.

Родените днес ще развият комплекси в детството, ако бъдат поставени в нехармонична семейна среда. Съпротивителните им сили са на ниско ниво. Липсата на родител или прекалените изисквания в семейството може да изкривят дарбите и поведението им.

Един от най-неблагоприятните дни за зачеване. Младата душа ще се срещне още в зачатието с тъмните сили.