Хороскоп за 21 юли, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 20-07-2016 - 23:14

Овен 21 март – 20 април

Ден на виното и камбаната. Ще получите с голяма вероятност новини и покани, за които ще почерпите в края на деня. Колелето на бизнеса прави един оборот. Проекти и дейности, стопирани преди навлизат в решителна и стимулираща фаза. Не отклонявайте преложения и покани. Самопоканете се там, където смятате, че може да срещнете важни хора, да получите изгодно предложение и да се рекламирате успешно. Само, който не опита няма да успее. Контролирайте се максимално, не си губете ума при първия успех или неуспех.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за нови начинания, за качествен скок в бизнеса и отношенита, за нов избор и нова любов. В работата успявате, но в любовта правите грешни стъпки и вероятно към грешния човек. Родените в третата декада може да загубят повече отколкото ще спечелят, ако изгубят чувството си за мярка, ако си позволят да се надскочат в стремежи, амбиции и поведение. Не правете това, което знаете, че ще ви вкара в преразход на чувства, сили и средства. Ако сте сънували неприятен сън, неприятностите ви са сигурни. Не оперирайте вени и менискус.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на големият ви личен, професионален и обществен успех. Всичко предприето ще носи ползи и късмет, ще ви вкарва в подходящата среда, сред хора, на които може да се опрете и разчитате. Чудесно е да подпишете нов партньорски договор. Сключилите брак ще бъдат покровителствани от висшата любов. Направете предложение. Сега е момента и за преговори, които да ви осигурят професионална и семейна самостоятелност. Може да намерите ново жилище или офис. Подредете живота си, чакат ви изгодни предложения.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ако днес се активизирате, използвате всяка възможност и шанс, утре ще може да действате самостоятелно, да не зависите от случайни хора или чужд избор. Чудесен ден за нови начинания, за старт на нова програма в бизнеса и в политиката. Някой търси нещо ново и на морето. Денят е покровителстван от любовта. Най-хубавият ден за обвързване, предложения и сключване на брак в този месец. Не пропускайте шаса, бъдете активни в посоката, която ви привлича. Приятните сънища говорят за предстоящи приятни моменти на яве.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Съобразете се с исканията и желанията на околните. Денят носи много възможности и варианти. Ще се налагат и компромиси, за да постигнете това, което искате. Работете в екип или в група по интереси. Трудно ще постигнете големи лични цели, но ако ги направите знаме за амбициите на околните, нещата ще станат много по лесно. В утрешния ден маските ще паднат, ще видите една ситуация в истинската и светлина. Добре е да се подпишат нови договори. Всеки трябва да извърви своите крачки към другия.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Използвайте всяка минута от днешния ден за разбирателство, помирение и сключване на споразумения в различни области от работата и личния ви живот. Чудесен ден ден за обвързване и сключване на брак. Тази вечер в комфортна обстановка направете предложение, дайте пръстен и признайте чувствата си. В момента с действията и личния си избор залагате нов фундамент на бъдещия си живот, дейности и работни проекти. Мислете и действайте амбициозно и многопосочно. Утре ви е ден на откази.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес е седемнадесетият лунен ден, който е особено благоприятен за сключване на брак по любов. Висшата любов ще покровителства връзките ви, ще се намесва дори и в деловите контакти и ще ви среща с бъдещите ви семейни партньори чрез естеството на работата. Много очи ще се вперят във вас, но и вие няма да спрете да се оглеждате. Денят е инвариантен. Всичко може да се постигне и уреди. Сключете нов договор, побързайте да направите избора, който ще ви осигури късмет, защита и любов в бъдеще.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Труден ден за родените в третата декада, особено ако си правят някакви скрити сметки. Този ден се управлява от висшата любов. Не може да си позволиш омраза и навреждане. Ще останеш сам и неразбран. Вероятно е да бъдете дистанцирани от една група и да не може да влезете в друга. В утрешния ден за вас има повече късмет и варианти поради проблемите на другите. Но днес, всеки ваш натиск ще предизвиква ответна реакция. Може да ви откажат и в любовта. Третият ще се почувства и ще стане излишен.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Бъдете максимално активни, търсещи и изискващи. Вложете цялата си лична и професионална енергия в нов проект. Работете на много нива и не се ограничавайте в избора си. Всеки пропуск, протакане и изчакване ще ограбва шансовете и възможностите ви, ще дава предимство на конкуренцията и ще ви поставя в нежелани зависимости в следващите два дни. Чудесен ден за сключване на брак по любов. Ще се случват събития, за които ще почерпите. Търсете пложителното и в най проблемните положения.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Ето денят за нови и важни начинания. И в старата позиция може да очакате успех, повишение и преназначение. С лекота придобивате някаква особена лична освободеност. Ще се почувствате комфортно в ситуация, в която другите се притесняват и губят. Днес лесно ще се разкрепостите, ще отхвърлите съмнения и колебания и може да направите изпреварващ ход. Ден на камбаната и виното. Чакайте вест, за която ще почерпите. Предизвикайте късмета и съдбата с предложение за брак.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

С голяма вероятност днес ще постигнете и големия успех, напредък и постижение, което ще зарадва не само вас, но и близките и приятелите ви. Споделете радости и болки, търсете срещи и контакти в различни житейски посоки и очаквайте посещения, които ще ви направят с една идея по-щастливи и богати. Ден за предложения в любовта, но може би не точно от посоката, от която очаквате. Може би това за вас ще е точната посока. Утрешният ден ще свали маските, ще ви покаже истинските ценности и хората, които трябва да оцените по достойнство.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ако днес направите една малка крачка, утре ще направите по-голяма или ще започнете да тичате към голямата си цел и любов. Не се ограничавайте, но и не допускайте да ви напусне чувството за мярка. Ден за веселие и приятелски сбирки, за срещи уж по работа, които ще преминат в нещо повече от любов. Ден за предложения и изповеди, за брак по любов и за контакт с тези, които отдавна търсите. Ако сте сънували приятен сън значи успешно се реализирате в творчеството и любовта. Неприятният изисква бързо да решите проблемите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е еденица. Край с изчакването и протакането. Направете крачка към новия си живот, към новата си работа и лична връзка. Оженете се, сключете нови договори и обезпечете максимално бъдещето си. През 2017г. юридическата ви позиция ще е настабилна, ще ви е нужно партньорско рамо.

Родените днес имат шанс да срещнат в живота голямата и истинска любов в лицето на партньор роден в средата на Водолей или Дева. Всичко лесно ще им се урежда. И вие покрай тях ще живеете по-добре.

Заченатите днес във веселие и щастливи мигове ще имат щастлив и весел живот с много приключения, пътувания и интересни срещи. Ако прекалите с алкохола и наследникът ви ще стига до прекалявания в живота си.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.