Хороскоп за 14 май, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 13-05-2017 - 22:07

Овен 21 март – 20 април

Днес трудно ще отстоявате права, амбиции и идеи. Родените в първата декада ще се сблъскат със стаховете и враговете от миналото. Ден на кривите огледала и кривите сметки. Постарайте се да се видите отстрани и да се откажете от всякакви илюзии. Днес се действа по разум, а не по инстинкт. Вероятно е да се сблъскат интереси и позиции. Не се обяснявайте излишно, за да не влезете в преразход на сили и средства. Правете каквото сте казали и обещали. Не се отклонявайте от целта поради емоции, нечии настоявания и сълзи.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

За родените в първата декада денят ще донесе ползи и предимства. Ще получите това, което някой ви дължи от миналото. Може да не са пари или други материални неща, а да е просто внимание, обич и разбиране. Не прецеждайте всичко през цедката на ползата. Днес жестовете струват повече от материалните неща. Всеки е заслужил своето огледало. За един то е криво, за друг право. Мислете позитивно, не преценявайте нещата под въздействие на негативни емоции. Във всичко получено днес има оптимизъм и късмет.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Всичко, което получите днес ще бъде заслужено в миналото с прояви на внимание или незачитане. От живота ви може да изчезне една връзка, но друга, която сте подхранвали с обич ще се въздигне и разшири. Символът на този ден е преобразяването и маймуната. Един ще загуби човешкия си облик в гонене на страсти и илюзии, а друг ще преосмисли и редактира поведението си и ще направи ход, който ще го издигне на нова навивка в живота. Каквото сте повикали в миналото това ще ви се обади днес, ще ви подслади или вгорчи живота.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Тежък и рисков ден за родените в първата декада, а утре и другите ще търпят лишения и неудобства. Съветът е да не искате много, да намалите претенциите и да се радвате на това, което ще ви поднесе живота. Околната действителност е отражение на това, което става в душата ни. Бурите предизвикват бури, а радостите слънчев ден. Днес ще има от всичко за всички. Ще паднат маски и ограничения и ще видите някого в истинския му облик, с истинските чувства които има към вас. Бъдте сигурни, че и вашите тайни ще се разкрият.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на маймуната. Опитваме се да се измъкнем от неприятни задължения, правим се на маймуни, за да имаме поне минута спокойствие от всички и всичко, което ни е дотегнало. В този ден съдбата дава своите уроци, награди или наказания за миналите грешки и старания. Ако сте неглижирали определен проблем днес той ще се развихри и ще ви накара да се заемете с него. Край на една илюзия, че нещата може да продолжават вечно. Дано този ден сложи край на дългите дни раздели, отсъствия и липса на внимание.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Родените в последните дни на зодията ще се поизпотят от проблеми, но за родените в първата декада ще има щастливи и слънчеви моменти, в които ще оберат плодовете на дългите си дни старание в миналото. Този ден дава на всекиму своето, въздава награди за усилията или немарливоста, дава и уроци, които ако не се усвоят с нова сила ще се повторят. Навлизате в период на стабилизация и в утрешния ден пред вас ще се отворят повече възможности, докато за другите доста врати ще се хлопнат под носа.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в първата декада ще плащат свои и чужди грехове, особено ако в миналото са се свързвали с нелоялни хора. Вървите към изневери, но не толкова в любовта, колкото на собственния си стил и начин на поведение и живот. Съветът е за повече обективност в преценката. Свалете розовите очила, нищо че ви отиват и погледнете реалностите такива каквито са. Ако днес не си направите точна сметка и преценка в утрешния ден ще изпаднете от една класация и може да загубите пари и влияние. Реагирайте на предупреждения и сигнали.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Изискването на деня е да излезете от власта на илюзиите и да погледнете реалностите. На всички нива предстои преобразяване. Може коренно да променете решения и мнения по даден въпрос и в утрешния ден да постъпите различно. Бъдете сигурни, че и друг ще опита същия подход, затова се подгответе добре и потърсете печеливши козове за подкрепа. Обсъдете с доверени хора начинанията и стъпките в утрешния ден. Всяка неяснота ще дава шансове на конкуренцията. Бягайте от подражателството и ласкателството.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Рано сутринта Луната напуска вашия знак. Плановете ви се променят съобразно изискванията на партньори и близки. Може да се изпълните с неудовлетворение, че нещата не стават така както ги искате и сте ги планирали. Този ден дава наградите или наказанията за миналите действия, старания или неангажираност. Сърдете се само на себе си, а радостите споделете с приятели. Намерете време да се видите отстрани, да промените реакции и поведение в синхрон с промените, които стават в живота ви.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

В интервала 14-16-и май Луната ще бъде във вашия знак. Днес ще се случват събития, за които не бива да мрънкате и да се оплаквате. Те са в резултат на миналото ви действие или бездействие. И околната реалност е сякаш отражение на нашата вътрешна същност, на мислите и постъпките ни. С пълна сила действа поговорката „каквото повикало, такова се обадило”. Ще се обаждат хората, които сте засегнали или защитили в миналото. Стремежът е да се оправят нещата, да се постъпи мъдро и справедливо. Така утре ще командвате парада.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на преобразяването. Може би, ако облечете различен тип дрехи ще постъпите различно, ще ви дойдат и различни мисли в главата. Добре е днес нещо да се коригира и то точно в тези места и положения в живота, които отдавна чувствате задръстени и нестабилни. Отчетете реалностите, съобразете се с даденостите, а не с водолейската си нестандартност. В поведението ви трябва да има повече предвидимост, за да може другите да реагират адекватно на мислите и желанията ви. Утре ще се нуждаете от надеждна защита.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят се свързва с подражанието и с пасивното следване на нечие поведение и начин на живот. Не се съобразявайте само с партньора. Добре е да го накарате да се съобрази с вас. Съдбата ще помогне да получите нущо, което отдавна искате, стига да се откажете от една илюзия и да тръгнете по своя път. Предстоят остри сблъсъци на интереси още в утрешния ден. Но ако искате да бъдете себе си и да работите за личния си интерес, днес може да заявите позицията си и да потърсите адекватна подкрепа. За часове всичко може да се промени.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка. Назрява момента за обвързване, за работа в екип, за съвместни лични и професионални действия. В такава година трудно ще се справите сами с изискванията, пред които ви поставя живота, работата и отношенията с околните. Ще се чувствате добре, ако има на кого да се опрете и разчитате. Подгответе се за преход в нова среда и в нова пазарна ниша през 2018 г.

Родените днес ще живеят в собствен свят на илюзии и мечти. Може да имат артистичен талант и да смесват театралната игра с реалноста. С талантите си ще карат другите да плачат и да се смеят. Може да станат и велики манипулатори на общественото мнение.

Заченатите днес ще имат слабо здраве, но ще живеят в любяща и благосклонна среда. Не възпитавайте в тях чувство за величие, за да не преживеят крах на илюзиите си.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.