Бивш полицай гръмна съседа, жена му и себе си

Агенция Монитор - неделя, 05-11-2017 - 14:52

Днес по обед петричкото село Капатово стана свидетел на страшна трагедия. 65-годишният бивш полицай Георги Тимов, известен в района с прякора си Слънцето застреля от упор 62-годишния си съсед по къща Илия Шкалов, стреля и по жена му, но само я рани. После налапа дулото на законно притежавания си пистолет и се гръмна. Сигналът е получен в 12.49 часа.

Междусъседската трагедия се разиграла днес около около обяд в петричкото село Капатово. Илия Шкалов и жена му се връщали от пазар в Санадански, спрели колата си на улицата пред своята къща, когато изневиделица от съседния двор изкочил полицаят пенсионер с пистолет в ръка. Започнал да гърми на месо, като убил от упор съседа си, подгонил по улицата с изстрели и жена му, но успял само да я рани. После 66-годишният Георги Тимов се прибрал в двора си, налапал дулото на пистолета си и се гръмнал. Съпругата на застреляния Шкалов е ранена в крака, транспортирана е с линейка в санданската болница без опасност за живота.

Двойната смърт парализира жителите на село Капатово, които не могат да повярват, че такива неща се случват в тяхното село. Те отдавна знаят, че между двамата съседи, които живечт от много години в отсрещни къщи отдавна тлее вражда, но до такава кървава разправа да се стигне - никой не може да осмисли.

Полиция е отцепила цялата част на селото, където се е разиграла трагедията и извършва оглед на мястото.

РУМЕН ЖЕРЕВ    

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.