Волейболният треньор тества кросоувър в Белмекен

Пламен Константинов впечатлен от Volvo XC70

Денислав Стоянов - сряда, 14-10-2015 - 17:54

Представителите на Volvo у нас – компанията „Мото-Пфое”, реши да запознае с Volvo XC70 наш известен спортист - треньора на българския национален отбор по волейбол Пламен Константинов. Той тества автомобила по време на тренировъчния лагер в Белмекен. Автомобилът наистина му хареса, като най-вече беше впечатлен от възможността да стигне до неочаквани места в удобство и лукс. Според него Volvo XC70 също така е и идеална семейна кола с достатъчно място за багаж.

Пламен Константинов сподели и една интересна история от преди около 25 години. „Още при стария режим всяка година имаше едни турнири „Мир и дружба“. Играехме на различни места, дори и в Северна Корея. Можете ли да си представите? Всъщност – не можете. Само човек, който е бил там, може да разбере за какво говоря. Никакви коли, всички се придвижваха пеш или с някакъв автобус. Единствените коли, които видяхме, бяха едни модели на Volvo, от тези квадратните, от края на 70-те и началото на 80-те години. Бяха ги купили за партийните членове. След като севернокорейският ум е оценил марката Volvo и е купил такива коли за партийното ръководство, мисля, че от това по-добра реклама няма”, споделя волейболният ни треньор. След толкова години Volvo продължава да впечатлява Пламен Константинов, а специалният модел ХС70 му хареса особено много, защото е взел най-доброто от два свята, съчетавайки динамика и управляемост на лек автомобил с преходността и устойчивостта на кросоувър.

 

Сега Volvo XC70 се предлага като бонус с пакет Edition. Така допълнителните опции сега се предлагат за ограничено количество автомобили на склад. Пакетът Edition включва активни биксенонови светлини, навигационна и аудиосистема Sensus и измиване на фаровете. Всеки клиент на Volvo получава безплатно 5 години гаранция и Premium service с включена услуга „от врата до врата” за територията на България.