Хороскоп за 15 януари, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 15-01-2017 - 08:12

Овен 21 март – 20 април

 

С лекота придобивате вътрешна освободеност, а това дава възможност да разгърнете потенциала си в пълната му сила. Денят е благоприятен за нови лични и творчески инициативи. Всичко предприето ще носи късмет в бъдеще, слава известност и популярност на творците и хората на изкуството. Чудесен ден за обвързване и сключване на брак. Сега е момента да заложите основите на бъдещите амбициозни проекти. Контролирайте емоциите и алкохола. От особено значение е да си дадете сметка докъде може да стигнете.

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Навлизате в силен период. Денят дава възможност да покажете и разгърнете таланти и възможности. Участвайте в конкурси и състезания. Търсете нови партньори, организирайте срещи и публични изяви. Денят е благоприятен за всякакъв тип обвързване и договаряния. Този който търси намира каквото му е нужно и важно. Ще се намерят и двама влюбени. Най-благоприятният ден за сключване на брак в този месец. Инициативите ви ще срещат разбиране и подкрепа, а и така нужното ви финансиране може да дойде до няколко дни.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет -6

Здраве -5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Тежък ден за родените в първата декада. Ще се наложи да се състезавате дори и да не го искате. Трудно ще контролирате енергийния си и емоционален потенциал. Вероятно е да отидете в крайности, да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Нека чувството за мярка да не ви напуска. И ако не сте сигурни във връзките си не ги задълбочавайте с допълнителни отговорности. Денят е добър за брак, но не и за тези, които още не са сигурни, че се обичат и че са преодолели присъствието на третия.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Ако сте сънували приятен сън, значи успешно се реализирате в творчеството и в любовта. Този ден носи ентусиазъм и желание да се тръгне в нова посока, да се организират срещи и да се търсят нови пътища за развитие. С лекота се разкрепостявате в любовта и връзките. Дано знаете докъде може да стигнете. Ако вече сте намерили любовта на живота си днес е добре да се вречете във вярност. Ден за светски и приятелски мероприятия и купони. Търсете начин за реклама и публична изява. Запазете снимките от днешния ден.

 

Работа -4

Пари -4

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Луната напуска вашия знак, но не и късмета ви. Ден за срещи и публични инициативи, за раклама по всички възможни начини и за действия, които ще помогнат да се внедрите в престижна среда. Всичко предприето ще носи ползи, ще ви помага да заемете стабилни позиции в бизнеса и в обществото. Разпуснете и релаксирайте така както го разбирате. Нищо не е за изпускане. И в любовта сега е момента за обвързване, за вричане във вярност и сключване на брак. Изискването е на всички нива да контролирате положението.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет -6

Здраве -5

 

 

Дева 23 август - 22 септември

 

 

Всичко ви се отдава с лекота. Преодолявате различия, стопявате дистанциите с близки и приятели. Ще получите очаквани и неочаквани покани. Не отклонявайте предложения, търсете начин да привлечете съюзници и нови партньори. Ден за веселие, вероятни са изневери. Не прекалявайте с алкохола. С лекота влизате в нова среда и привличате спонсори. Явете се на прослушвания и конкурси. Възползвайте се от всяка възможност в бизнеса и в любовта. Едно пътуване ще ви отведе на неочаквано място.

 

 

Работа -5

Пари -6

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Ден на виното и камбаната. Ще се случват събития, за които ще почерпите. Всичко, което правите ще ви служи като реклама, ще привлича партньори и ще дава възможност да постигнете непостижимото преди. Постарайте се да се инфирмирате предварително по отношение на разговорите, които ще водите. Никъде не отивайте неподготвени. Ще ви сервират изненади, на които ще се гледа парвоначалната ви реакция. Ако към някого и нещо изпитате неприязън няма да е случайно и ще си струва да проверите как стоят нещата.

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Ще се радвате на разбиране и подкрепа. Ще свършите много добра работа, ще направите изгодна сделка и договаряне и ще спечелите едно сърце. Чудесен ден за брак и всякакъв тип обвързване. В живота ви влизат стойностни хора и възможност сами да влезете в престижна среда. Не отклонявайте предложения и покани. Старайте се да контролирате ситуацията, в която попадате, за да не изпуснете добрите възможности и оферти. Ще направите крачка към стабилизиране и печалби. Забравяте неприятностите от миналите дни.

 

 

Работа -6

Пари -5

Любов -6

Късмет -6

Здраве -5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Ден на предизвикателства, особено за родените в първата декада. Не се разсейвайте особено ако ще вършите нещо важно. Умът ви да бъде бистър. Не пийте много, за да не развалите празничната атмосфера и да бъдете готови да реагирате на всяка промяна в ситуацията наоколо. Може да ви предложат на пръв поглед изгодна сделка. Не се обвързвайте до вторник. Може да се очакват проблеми в любовта и в партньорските връзки. Не е изключено да се окажете тъпият ъгъл в един любовен триъгълник.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Днес и утре може да направите силен ход и да изненадате конкуренцията. Не се отказвайте от нищо, което животът или някой изпаднал в нужда ви предлагат. Радвайте се на миговете щастие, на любовта и присъствието на близките, без които не може да си представите живота. Ден за веселие, за танци и чествания, за участие в конкурси и приятелски веселби. Не се ограничавайте. Там, където отивате може да срещнете отдавна търсените хора за съюз и съвместна работа. Чака ви късметлийски ден, изживейте го на ниво.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Днес с лекота се отхвърлят всякакви зависимости, но така може да отхвърлите и някои нужни защити. Порасналите ни деца ще се почувстват по-самостоятелни и ще направят своя избор. Може да тръгнете с ентусиазъм в грешната посока, но и да срещнете човек, когото отдавна търсите и от когото изпитвате непреодолима нужда. Не губете чувството си за мярка, не отивайте в крайности и се старайте да контролирате положението, в което се намирате. Това изисква да сте трезви, да не се поддавате на емоцията и на обсебващите връзки.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Днес „сгазвате лука”, прекалявате с дадената ви свобода и отново може да попаднете на ограничаващи обстоятелства. Не си позволявайте рисково поведение, емоционални и алкохолни злоупотреби. Родените до 1 март са в по-рискова позиция, особено, ако не овладеят чувствата и реагират първосигнално на случващото се. Следете едно приятно преживяване да не отиде в крайност и да доведе до откровено буйство или споделяне на неща, които е добре да си станат тайна. Каквото надробите днес, това ще сърбате утре.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е осмица. Чакайте придобивки и печалби от лотарията на живота. Ще се сдобиете със собственост или неочаквано богатство. Не мислете само за пари, това може да е и нов член на семейството. Подпишете нов трудов договор, а през 2018 се гответе за поредната инвентаризация в живота си.

Родените днес притежават таланти и дарби, които може да ги направят известни и богати. Ще бъде чудесно, ако им помогнете да намерят своята половинка и партньор, родени под знака на Девата. С тях ще бъдат щастливи и ще просперират в живота.

Заченатите днес ще притежават музикални и артистични дарби и някакво особено лично очарование. Но най-хубавото е, че ще имат видима и невидима защита, ще успяват да оцеляват при всякакви положения и житейски кризи.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.