Актьорите разказаха за героите си в "Здравей България"

Елена Петрова и Кирил Ефремов са съпрузи по NOVA

Агенция Монитор - вторник, 14-02-2017 - 16:37

Елена Петрова и Кирил Ефремов ще бъдат главните герои Лили и Христо в новия сериал „Ние, нашите и вашите“, който ще стартира съвсем скоро по NOVA.

„Моят герой Христо е обикновено момче, влюбено в ученическата си любов. Христо има трима сина, с много различни харектери – някои от тях слушат, други не. Общо взето ние сме една много весела компания“ – така Кирил обобщава своя герой Христо и допълва, че къща, пълна с много деца, винаги е била неговата голяма мечта.

„Ние сме едно много симпатично семейство. Моята героиня е отговорна, силна и романтична жена с много мечти“ – споделя актрисата Елена Петрова за своята Лили и признава, че с нея колкото си приличат, толкова се и различават, но именно в това е предизвикателството на ролята. „Възможността да си дадеш втори шанс в живота не се случва много често, а това е един сериал за възможностите, отговорностите и шанса да започнеш всичко отначало, когато ти се струва, че това е невъзможно. Поредицата засяга и смелостта да преоткриеш една стара любов и да се събереш да живееш с човек, всеки със своите деца. Всичко това е предпоставка за много симпатични, комични, драматични и най-вече истински истории, добавя Елена. Според нея първия път, когато човек пристъпва към брак, той търси съвършенство и романтика. Вторият път си дава шанс, търси истината, защото вече е осъзнал какво иска в живота, какво търси, от какво има нужда, какво е готов да даде и оценява това, което получава.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.