Хороскоп за 29 май, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 29-05-2016 - 09:46

Овен 21 мат – 20 април

 

Ден свързан с насилието, с желанието за реформи на всяка цена и с всички средства. Отварят се огромни апетити, нарушавате диети и предписания, решавате се на изневери и на куп неща, които в миналото сте си забранявали. След днешните ви срещи и раздели нищо няма да е същото. Стоите на браздата между стария и новия си начин на живот. Не правете всичко по сложния начин, не унищожавайте вратичките, през които може да се върнете назад, ако в бъдещето срещнете неразбиране. Проведете прочистващи процедури.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

 

След неудобствата и проблемите в предните дни днес не сте склонни да правите компромиси. Ще нападнете, ако ви предизвикат и нападат, ще поставите условия и ще се държите ултимативно. Ден на големите апетити. Всеки захапва кокала и не пуска, докато не получи цялото парче. Където се съберат много хора ще възникнат разправии. Освобождава се натрупаната с времето агресия, изискванията нарастват и с малко никой няма да се задоволи. Денят е багоприятен за приключване, а не за започване на каквото и да било.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Съветът е да не рискувате в нищо и да не се впускате в съмнителни начинания, независимо екстрите, които ви обещават. Най-неблагоприятният ден за вас в този месец за публични изяви. Вървите към агресивни изблици или предизвиквате такива с необмислени и неловки забележки. Не отговаряйте на предизвикателства, независимо колко ви засягат. Неблагоприятно за ортопедични процедури. Не е ден за спортове натоварващи крайниците. Каквото се развали трудно ще се оправи. Един скандал може и да ви разболее, изневерите също.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Приключеното днес ви води към върха на постиженията и славата. Проблемите ще са повече за тези, които планират старта на нещо ново в живота си. Може да се очакват сблъсъци на интереси и позиции. Една изневяра ще ви донесе на първо време удоволствия, за които в следващите дни ще се плаща. Сексуалната енергия подкопава здравето. С пълна сила действат инстинктите на ловеца не само в любовта. Във връзките ви няма да има равностойност. Единият ще бъде жертва. Може да вземете решение за емиграция или преместване.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Лесно се освобождават желанията за ползване, за употреба на хора, енергии и позиции, които може да ви донесат сила и да ви изкачат на престижни позиции. Отварят се огромни апетити. Лъвът във всеки от нас се готви за скок. Да му мислят потенциалните жертви. Неблагоприятен ден за събиране на големи групи хора. Лесно се подклаждат агресивни мисли в множеството, лесно се завива в грешната посока. Нищо ново и значимо да не се започва. Ентусиазмът ви може да бъде използван от лъвове на по-силни позиции.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август - 22 септември

 

Един от проблемните ви и рискови дни за месеца. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Очаквайте провокации и опити за въздействие. Някой се опитва да яхне личния ви ентусиазам, да използва вродената ви работоспособност за лични цели и материално облагодетелстване. Предприетото в момента ще ви донесе само разходи, неприятности и болка. Ограничете кръга от познанства. Тази вечер си останете у дома или се приберете навреме от купона. Може да попаднете под фатални влияния.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Трудно ще запазите балансираност в отношенията и личната ви политика. Лесно се отива в крайности или се взимат грешни решения. Не е ден за избор, за обвързване, годежи и брак. Единият ще е „под чехъл”. В този ден няма равностойност, прозират задкулисни мисли и намерения, правят се маневри целящи облагодетелстване за чужда сметка. Каквото отложите за понеделник ще донесе повече възможности и ползи. Грешките ви от днешния ден ще се усетят или ще се плащат на 31-и 1-и. Запазете неутралитет на всички нива.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес силата е с вас, стига да не прекалите и да не проиграете възможноста да докарате една работа, връзка и дейност до финала. Работете на свой терен и със свои средства. Имате повече шансове за печалби и постижения, поради объркването в програмата на конкурентите ви. Ден на големите апетити. Няма да се откажете от подаръците на съдбата, от възможноста да прекарате приятно за чужда сметка или в нечие отсъствие. Денят се свързва с покаянието и прошката. Ще ви простят тези, които в миналото са ви лъгали.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Въздържайте се от активни действия, от тежки преходи в планината и натоварване на краката. Ще платите висока цена за всичко, което предприемете с огромни апетити, стасти и желания. И сексуалната енергия днес вреди на здравето. Лош момент за изневери и всякакви опити за обвързване. Днес и утре смирете апетитите, почивайте, подготвяйте се за старта на важните си начинания от 31-и нататък. Един прибързан избор ще ви вкара в грях, дълг или неприятни обсебващи положения. Действайте максимално дипломатично.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден свързван с преследването и изгнанието, с желанието да се откажеш от играта, ако е станало напечено и да потърсиш друго поле за развитие тук или извън страната. Не искайте много от живота, ограничете контактите с хора, които могат да спечелят от вашите инициативи и решения. Започнете промени в начина си на живот и общуванията. Преразпределете лагерите и тежестите, приключете периода на очакване някой да се промени, поправи или да ви забрави. Утре ще направите изпреварващ ход и в работата.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Препоръчва се пост и въздържание, като последното е по-важно, особено по отношение на страничните сексуални връзки. Всяка прибързана крачка ще носи загуби и ще ви вкарва в зарибяващи програми. Заемете се с почистване на дома и прочистване на връзките. На никаква цена не се гневете, независмо какво ви предлага живота. Туширайте в зародиш желанието да правите забележки и да давате съвети. Приключеното днес ще донесе късмет, почести и слава, а започнатото ще потъне в прахта на забравата.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Луната навлиза във вашия знак и вечерта среща Нептун. Ще сънувате сън, който трябва да се тълкува точно наобратно. Не е изключено днес и маловажните задачи да изпреварят важните. Старайте се да стигнете до финала на отношения и преговори, след които пътя ви ще се разчисти и утре ще може да направите първа крачка в новата посока. Отнасяйте се внимателно към чуждите идеи, а своите не споделяйте пред всеки. Най-болезнената кражба днес ще е на интелектуален труд. Ще ви заболи и от любовта.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е седмица. В отлив сте. Предстои преход към нова връзка, нова работа и дейност извън страната. Вероятно е да направите крачка, след която няма връщане назад. Дайте си сметка, от кого и какво ще се откажете най безболезнено и от какво не може да се лишите. Променящата се среда изисква от вас болезнени жертви, но 2017 г. ще донесе заслужените награди.

Родените днес ще имат огромни апетити, ще държат на своето, а и към чуждото ще поглеждат. Научете ги кои са границите, които не бива да прекрачват. В тях дреме гений или агресор. Не ги насилвайте с храната.

Заченатите днес ще притежават от всичко по много. Ще имат силен характер, но и прекалено честолюбие. Ще бъдат агресивни към едно и добродушни и приемащи към друго. Ще се зачеват и деца с генни мутации, които в бъдеще ще се ценят и смятат за еталон.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.