Хороскоп за 17 август, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 16-08-2016 - 22:20

Овен 21 март – 20 април

 

 

Днес всеки иска от всичко и ако може по повече. Апетитите достигат крайната си фаза. Смирете недоволството, контролирайте се максимално и не позволявайте да ви предизвикват. Не влизайте в скандали и разправии, после много трудно ще се сдобрите и ще забравите за случилото се. Овенът лесно пламва и лесно угасва. Тези, които ви познават добре днес може да ви „подпалят фитила” за неща, от които ще се опарите. Не си позволявайте да вадите кестените от огъня вместо някой друг. Влизате в противоречие с трети лица.

 

 

Работа -5

Пари-4

Любов -5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Родените във втората декада рискуват повече, ако не смирят амбицията и големите си апетити, ако позволят на някой да ги провокира и чрез тях да си върши работата. Лесно се слага край на връзки, които ще искате да си върнете. Не отивайте в крайности на никаква цена. Десет пъти премислете преди да отрежете и кажете нещо не на място. Този ден може да ви лиши от подкрепа и покровителство. Позволявате да ви внушават неща, които друг път не бихте приели без да размислите и проверите. Днес и утре бъдете особено внимателни.

 

Работа-4

Пари -5

Любов-5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Един от дните, в който не всеки ще успее да постигнете максимума, но при вас ще се получи. Сънищата от тази сутрин ви насочват към проблемите, с които трябва да се справите и да уредите. Доверете се на сетивата, търсете начин да постигнете каквото сте замислили, без да разчитате много на друг или да коментирате нещата. Събужда се вътрешният змей във всеки от нас. Сексът ще е причина за нападки. Конкуренцията се изостря, но вие сте с една крачка и една идея по напред и лесно може да постигнете намисленото.

 

Работа -5

Пари-5

Любов-4

Късмет -5

Здраве -4

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Дне сме подвластни на земните съблазни, ставаме лесно внушаеми и доверчиви. Бъдете внимателни, не предприемайте амбициозни ходове, особено ако някой ви провокира и насочва в неприятна за вас посока. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Намерете тихо и спокойно място и обмислете ситуацията, особено ако сте сънували пророчески сън. Не се обяснявайте и не влизайте в спорове точно днес. От нищо ще се заформят скандали, от които ще се възползват трети лица. Не яжте ябълки-плода на изкушението.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет-4

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

 

Днес Лъвът ще се опита да доминира, да командва в ситуация, която не е проучил добре, не владее положението или някой му мъти водата. Бъдете внимателни. Група хора ще се обединят, ще се настроят и заработят срещу вашите интереси. Може да се окажете притиснати от няколко страни. И сексът ще бъде поредната примамка, която може да ви сложи вериги вместо криле. Увеличете дистанциите с хора, които и друг път са ви вкаравали в капани. Не провеждайте неприятни разговори и не спорете излишно.

 

Работа-4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на краткотрайно блаженство и удовлетворение, след което ще последват три дни на проблеми, раздели и неприятности. От действията ви в момента зависи дали ще се вкарате сами в кошарата, в която ще ви доят и стрижат или ще запазите самообладание и няма да се хванете на хорото, което води друг. Ще ви действат по тънката струна на амбицията. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Работете спокойно на свой терен и със свои средства. Не позволявайте да ви притискат да взимате прибързани решения. Успокойте топката.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на голямата амбиция. Може и да ви се получи, но уреденото в една посока ще донесе проблеми в друга. Не бъдете максималисти. Задоволете се с предложеното меню на всички нива и не претендирайте за нещо допълнително. И в любовта сексът ще ви отведе на неточното място с неточния човек. Съветът е и на работното място да заемете първата позиция, която ви удовлетворява и да не ламтите за повече. До два месеца ще получите много повече, ще ви предложат постове и длъжности, за които в момента скъпо ще платите.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес ви изгаря змеят на желанията. Тръгвате неподготвени в посока на професионални и сексуални авантюри и предизвиквате излишно добрите намерения на околните. Ден на изневери, на неуредици с документи, на работа в сивата икономика, от което и косите ви ще посивеят. Може да направите неуспешен опит и ход, с който да позволите да ви притесняват и изнудват. Подвластни сте на земните съблазни. Някой със сигурност ще се възползва, ако знае слабите ви места. Сексът разболява и вреди.

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Намалете темпото, изчаквайте ходовете на околните и не предизвиквайте скандали. Ден на плътски изкушения и битки на астрално и земно ниво. Очаквайте опити да ви въздействат, да ви подтикват към неща, които ще ви донесат болки и проблеми. Не вярвайте на думи и сълзи и в любовта. Скандалите разболяват. Сексът не е удовлетворителен и за двете страни или трети ще се появи и развали любовната ви магия. На сън може да видите проблемите, които трябва да решите до дни и начина как да стане това.

 

Работа -5

Пари-4

Любов-4

К-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес ставаме лениви и податливи на всякакви съблазни. Трудно е да съблазниш строгия Козирог но и това може да стане. За всеки съдбата ще подаде любимия сладолед, но някой ще изтегли този с късата клечка. Не взимайте прибързани решения, подведени от желание за бърз финансов и професионален успех. Лесно може да попаднете в капани, да отидете в крайности, да вложите усилия и пари в нерентабилни, но добре рекламирани проекти. Не искайте много и ще получите достатъчно. Утре ще разделите неделимото днес.

 

Работа -5

Пари -5

Любов-5

Късмет-4

Здраве -4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес съдбата ви дава нещо лично за вас. Не го споделяйте, не провокирайте амбициите на околните за постигане на по-големи печалби и резултати. По някакъв начин ще научите кодови или вълшебни думички, които ще отворят врати и сърца, както в приказката за Али Баба. Не се локомете, вземете само това, за което сте отишли или ви трябва в момента. Работете самостоятелно, запазете неутралитет и не влизайте в коалиции. Защитавайте справедливи каузи, а не тези, от които повече ще се спечели.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Внимавайте с лекарства и стимуланти. Денят ви прави лесно внушаеми и провокира личната ви амбиция. Не позволявайте да ви нашепват какво да правите и накъде да тръгнете. Ако се полакомите в една или в друга посока и вървите против интуицията си ще сбъркате и ще страдате. Нищо не бива да се прави на всяка цена, особено ако ще ви скара с важни за бъдещето ви хора. Дайте си точна сметка какво ще загубите, ако спечелите нещо което ви амбицира. Лош знак е да се скарате с някого, добър знак е, ако ви залае куче.

 

Работа -5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е седмица. Предстои ви тежък преход в нова среда. Не се обръщайте назад, приемете разделите с досегашните ви приятели и партньори. Изискването е да се върви напред, да се търсят нови места за личен и професионален успех. От средата на септември ще бъдете в по-добра юридическа позиция. В следващата година ще постигнете максималното и ще спечелите повече.

Родените днес са лакомници, но не само по отношение на храната. Ще имат завидни апетити и към неща принадлежащи на околните. Не ги карайте да преяждат, обяснете им, че играчките са за всички. Един ден ще работят с чужди патенти, ще ги купят или ще си ги присвоят.

Лош ден за зачатие. Доброто и злото днес са в непримирима битка за душите ни. Така и заченатите днес ще се каляват в житейските битки, но може и да излязат изкривени от тях, да се превърнат в хора на риска и злото.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.