Изневярата е нещо изключително болезнено и травмиращо.
Google

4 сигурни знака, че партньорът Ви няма да изневери

ГЕОРГИ СЛАВОВ - четвъртък, 23-03-2017 - 14:46

До 60% от американците изневеряват.

От 30 до 60% от възрастните в САЩ са изневерявали, а е трудно да се доверим след като в миналото сме били предадени. Ето 4 признака, които ще Ви успокоят:

 

1.Супер почтени и искрени са.

Ако партньорът е открит относно всичко останало в живота си, то слодаветелно би трябвало да им се има доверие, че няма да изневерят. Ако Ви казва, че се е видял с бившата в магазина, че отива на бар с приятели, означава, че цени честността и вярва, че бихте реагирали адекватно на получената информация. Честните хора не крият дори и най-малките подробности.

 

2.Склонни са да се жертват

Човек, който не е егоистичен поставя чувствата на семейството, приятелите и половинката си над своите собствени. Когато някой друг изпитва болка и него го боли. Тези хора не биха изневерили, защото ще причинят болка на Вас, която съответно ще изпитат и те самите.

 

3. Скъсали са връзките с придишните си гаджета

Забравяйки всички останали и концентрирайки се върху сегашната си любов, човек показва уважение и сериозност към настоящето. Щом партньорът Ви е забравил миналото си заради Вас, то той иска да гради общо бъдеще и изневярата не е в плановете му.

 

4. Те са и приятели, и партньори.

Физическото привличане е чудесно, но ако е съпроводено с емоционално сближаване и създаване на трайна приятелска връзка, то нуждата от изневяра би била премахната. Знаци на приятелство са, че се опитва да Ви разсмее, планира кратки почивки, прави пуканки и избира филм и други. Ако сте най-добри приятели и сте влюбени един в друг, то слагането на рога е невъзможно.

 

Източник: davidwolfe.com

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.