Цената на представеното Peugeot 208 1.4 HDi с допълнителното оборудване е 15 500 лева.

Peugeot представи съвършената учебна кола

Денислав Стоянов - сряда, 21-06-2017 - 12:59

Автомобилът за начинаещи водачи е с гаранция и възможност за лизинг

Квалификацията на начинаещите водачи на автомобили до голяма степен зависи от обучаващия инструктор, но също така важна роля има и учебният автомобил. За безопасното обучение учебната кола трябва да бъде в отлично техническо състояние и да бъде оборудвана с всички съвременни уреди, изисквани от ДАИ. За да помогне на инструкторите при избора на подходящ автомобил, официалният вносител на Peugeot у нас - „София Франс Ауто”, съвместно с Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България (АКАБ), представи модерен учебен автомобил, изцяло трансформиран за нуждите на обучението на начинаещите водачи.

Автомобилът е оборудван с комплект от три допълнителни педала за инструктора от германската марка Viegel.

Показаният модел e Peugeot 208 1.4 HDi с 5-степенна механична скоростна кутия, оборудван с ABS, ESP, 6 въздушни възглавници, комплект от три допълнителни педали за инструктора с марка Viegel, индивидуално избрани по номера на рама на автомобила и комплект допълнителни огледала за следене на мъртвата точка. Цената на представената кола с допълнителното оборудване е 15 500 лева с ДДС, а „София Франс Ауто” предлага и много атрактивни схеми за финансов или оперативен лизинг. Освен това вносителите на Peugeot у нас предлагат и богата гама от нови и употребявани автомобили, които могат да бъдат оборудвани за учебни, изцяло по изискванията.

След извършването на монтажа на допълнителните педали и огледалата, колата преминава пътен тест.

„София Франс Ауто” предлага достъпно и комплексно решение за инструкторите, което включва цялостен продукт - автомобил готов за път, в изрядно техническо състояние, с производствена гаранция освен на него, така и на трансформациите. Качественото и надеждно преоборудване на този вид автомобили се гарантира от висококвалифицираните сервизни специалисти в развитата мрежа от 21 оторизирани сервиза в страната на „София Франс Ауто”. Преди преоборудването на автомобила, той преминава пълен технически оглед на всички елементи, системи, възли и агрегати. След извършването на монтажа на допълнителните педали и огледала, всяко превозно средство преминава краен контрол с пълен оглед, изпробване на всички системи и пътен тест.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.