Хороскоп за 23 декември, петък

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 23-12-2016 - 10:18

Овен 21 март – 20 април

Ден с много и неочаквани изненади, с пикове в настроението и с емоционални изблици, които не вещаят нищо добро. Внимавайте с документи и пари. Нищо важно да не се оставя без надзор. Каквото загубите трудно ще възстановите. В по-трудна позиция са родените в третата декада. На гърба ви се стоварва огромен товар и натиск, който трудно ще понесете. Ще се наложи да избирате между два варианта и между двама важни за вас партньори. Спазвайте закона и предписанията Обърнете внимание на здравето си.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Огромна преобразуваща сила е скрита в този ден. Пътувайте, не отлагайте за следващите два дни инициативи, които съдържат елементи на риск. Този ден се свърва с фундамента и с основата на нещата. Всичко трябва да се прави здраво, а дадените обещания да се изпълняват. На Бъдни вечер и Коледа някой ще ви липсва. Ще се почувства някъде болезнено и вашето отсъствие. Днес трябва да си дадете сметка на кого държите и кого ще оставите на втори план. Приберете се навреме у дома.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Силен и успешен ден, особено за родените в третата декада. Събужда се и сексуалната ви енергия. Тази вечер може да сте царете на купона. Намерете време и място за всичко важно. Добре е да се водят преговори и покрай удоволствията да се свърши полезна работа. Вероятни са срещи с благодетели. Може да влезете във взаимно изгодни преговори и да уточните условия по договори. Изискването е да се залагат здрави основи на всичко, с което се захващате. Постарайте се разходите ви да не надвишават определения лимит.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Днес домирнира желанието за реформи. Старото се руши, връзките от миналото са подложени на изпитание. Може да влезете в конфликт с партньора поради неуредените роднински връзки и планове за празниците. Не се отмятайте от дадената дума, независимо какво ще ви коства. Вземете мерки за укрепване на здравето, ако се чувствате разбалансирани. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи. Нещо особено ще се случи и ще промени отношенията у дома или на работното място. Ще се наложи да включите резервите.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Уплътнете този ден с приятелски срещи и визити, с пазаруване и пътуване към местата, където ще посрещнете празниците. Не отлагайте нищо важно за утре. Програмата ви ще е натегната, на пътя ви може да се появат неочаквани пречки и прегради. Този ден носи вдъхновение и усет за вярната посока. Не правете компромиси. Бъдете там, където са сърцето и душата ви. Не забравяйте и отговорноста. Ще получите подкрепа в труден момент на избор, но утре сами трябва да се оправяте с всичко, което е на път да се обърка.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят се свързва с основата и фундамента. Всичко, трябва да се прави здраво. Дадената дума и обещанията трябва да се спазват. Не се отмятайте в последния момент от обещанието да присъствате някъде. Ден с огромна преобразуваща сила. Зациклени отношения може да се оправят и семейството отново да се събере по празниците. Този ден възражда и сексуалната енергия. Планирайте посрещане на Коледа сред природата. Тялото и душата ви се нуждаят от релакс, почивка и смяна на декора. Не издребнявайте за разходите.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е зареден с любовна енергия и страсти, които може да се възпламенят в неочакван момент и на неочаквано място. Нещо нестандартно и непредсказуемо ще се случи. Денят руши старите догми и рамки, старото разбиране за нещата и старите връзки. На личния ви небосклон се появява нова звезда. Сами може да станете звезда, ако днес имате публична изява и сценично участие. Бъдете внимателни с документацията си, може да загубите нещо ценно. Съдбата ви дава много, но взима и лихва. Не теглете кредити.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на генерални промени в плана. Ще има усмивки и сълзи. Няма да може да удовлетворите всички желания, ще се окажете отговорни за нечий избор, присъствие или отсъствие. Предстоят трудни дни, ако направите компромиси в любовта. Сексуалната ви енергия достига високи нива. Тази вечер ще имате тежък избор и дано не ви се наложи да чакате или да ви чакат след купон. Вероятно е да ви направят мечешка услуга и вместо да ви подкрепят и защитят да изложат амбициите и чувствата ви на показ. Обръщайте внимание на подробностите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Включвате резервите на пълна мощност. Пазарувате в последния момент, променяте програмата за празниците, добавяте допълнителни присъствия и екстри. Всичко да се изпипва. Това, на което не обърнете внимание ще развали празничната програма. Не правете излишни разходи. Зарадвайте семейството си с общ подарък, а не само за всекиго по нещо. Планирайте пътувания към чисто и светло място. Този ден пробужда огромни сили в организма ни, помага да се сложат в ред връзки и отношения.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежък ден за родените в третата декада. Старото се руши, тенденцията е да се създават нови връзки, да се правят нови планове за празниците, да се изключва един и да се включва друг в програмата. Ще се раждат деца с нестандартна ориентация. Може да постъпите нестандартно и неочаквано за вас самите. Този ден залага нови жалони за бъдещето. Не е все едно на кого какво обещавате или ви обещават. Ще влезете в отношения, от които няма да можете или няма да искате да излезете и да си тръгнете просто така.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Чудесен ден за родените в третата декада. Ще се радвате на покани и предложения, на неочаквани визити, на любовни мигове и изживявания, които трудно ще се забравят. Ден на неочаквано озарение и вдъхновение. Намирате мястото или човека важни за бъдещето ви. Този ден се свързва с базата и фундамента. Всичко трябва да се прави здраво и с перспектива за бъдещето. Може да се приготви или намери лекарство за болежките ви. Радвайте се на това, което имате и получавате. Утре може да сте с една идея по-самотни независимо празника.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят пренарежда стройната ви програма, залага нови възможности и внася свежа струя в забързаното ви ежедневие. Не отклонявайте покани. Правите решителната крачка към ново бъдеще, в което радостите ще са повече. Изискването на деня е да се мисли и действа фундаментално. И най-малката подробност може да промени живота ви в неочаквана посока. В следващите дни късметът ще ви се усмихне, ако заложите здрава основа на всичко предприето. Не се отмятайте от дадените днес обещания.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Излизате от лична година осмица, в която сте имали шанс да вдигнете нивото, да получите повишение, да уредите имотни дела, да намерите нова или допълнителна работа. Навлизате в лична година деветка, която ще ви помогне да помъдреете, а вероятно и да остареете. Вървите към професионална и личностна инвентаризация. Прекратете безперспективни връзки, направете разбор на живота си.

Днес ще се раждат деца с нестандартна ориентация на всички нива. Трудно ще ги разбирате и оценявате. Не ги съдете прибързано. Те са замесени от друго тесто, в други условия ще живеят и на други изисквания ще трябва да отговарят.

Зеченатите днес ще имат завиден апетит и съответната физика. Ще изпъкват с груба сила, но ще имат честен и великодушен характер. Основното, от което трябва да ги предпазите е мързела.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.