Хороскоп за 12 юли, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 11-07-2017 - 23:32

 

Овен 21 март – 20 април

Един рисков и зарибяващ ден. Лесно се попада в лапите на порока, още по лесно се става негов слуга. Съветът е да не предприемате нищо ново, да не теглите кредити, да не давате заеми, да не се жените и да не влизате в партньорски отношения, на които смятате да разчитате за дълъг период от време. Проверявайте и премисляйте всяко предложение и не позволявайте да ви разубеждават в планове и намерения. Днес сте лесно податливи на влияния, които може да са замаскирани като желание за подкрепа.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес лъжецът ще бъде излъган, а този, който смята да манипулира ще бъде манипулиран. Родените в третата декада са на път да направят рисков и неблагоприятен за бъдещето им ход. Дайте си време за размисъл, отложете за следващите два дни това, което искате да тръгне по правилата, да ви донесе ползи, късмет и придобивки в бъдеще. В момента може да попаднете в паяжината на неравностойните връзки, които в бъдеще ще ви създават само проблеми и разходи. Не търсете съдружник и нов партньор точно днес.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще направите силен и обезпечаващ ход, с който ще изловите в паяжината на зависимоста конкуренти и партньори. Правото и законът ще работят във ваш интерес независимо дали по правилата или завоалирано. Ден на мрежата, на паяжината от зависимости и връзки, в която всички ние сме хванати. Не правете това, което не искате да ви се случи. Трудно ще се удържите да не бръкнете в гърнето с обществения мед, ако ви се отдаде такава възможност. Ден и на нравствената чистота в поведението и мисленето.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес на всяка крачка ни дебнат примамки и капани. Трудно контролираме пороците си, изпадаме в състояния на зависимости, от които трудно ще се отървем. Не предприемайте действия, с които ще застрашите бъдещто си. Неблагоприятен ден за сключване на брак и на нови трудови договори. Каквото отложите за следващите дни ще мине много по успешно и благоприятно за вас, ще получите повече възможости и екстри. Днес ще плащате с лихвите за всичко, с което се захванете. Не е ден за запознанства. Останете където сте.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

В деня на паяка. Не се препоръчва никаква форма на обвързване. Внимавайте и при пазаруване в мрежата. Не искайте и не давайте съвети. Не се знае каква мотивация движи хората, с които влизате в досег. Работете сами, на свой терен и със свои средства. Не искайте и не давайте заеми. Родените в третата декада може да развалят приятелства и годежи поради неприятни взаимодействия и разкрития. Отлагайте за следващите дни подписването на нови договори. Днес зад всяка среща стои някой в сянка и управлява ситуацията.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Докато другите пускат мрежи и въдици, вие ще свършите самостоятелно много добра работа и ще извлечете ползи. Ден за работа и творчество на собствен терен и със свои средства. Не влизайте в съглашателства и съавторства. Патентовайте продуктите си преди да ги представите на пазара. Ако се съгласите с някаква оферта още утре ще се чудите как да се отървете от нея или от договорите, които сте сключили. Ще бъдете обект на зарибяваща реклама, на която е добре да не се обръща внимание. Очертава се стомашен проблем.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

С лекота правите желани и удобни за другите личните си намерения. С една дума и жест ще увлечете след себе си колеги и близки и доста хора ще работят за личните ви нужди и екстри. Родените в третата декда може да получат на ниска цена нещо, което в предните дни се е продавало и предлагало скъпо. Правото и законът ще работят за вас, дори и да направите нарушение. В такъв ден зависещите от вас ще ви правят неоценими услуги. Старайте се сами да не влизате в зависимости и схеми. Отложете за утре важните разговори.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на манпулации. Не правете това, което не искате да ви се случи. Родените в третата декада може да попаднат в собствените си капани. Наивниците ще работят в услуга на чужди интереси. Всичко да се проверява. Днес всяко предоверяване ще ви струва скъпо. Не разчитайте на приятелства, всеки работи за себе си и се стреми да нахрани своето семейство. Вероятни са опити за прокарване на чужди идеи. Ако искате нещо да се развие добре и изгодно за вас отложете го за следващите два дни. Късметът ще работи за вас и ще спечелите.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Добре е да наблюдавате отстрани, да не участвате в преки битки и договаряния, но да използвате всеки момент, в който някой ще се разсее и ще ви даде възможост да му отнемете кокала. И ако имате нужното дар слово може да убедите този някой да ви съдейства и да „извади кестените от огъня” срещу минимално заплащане или услуга. Ако в този ден се хванеш на хорото утре няма да може да се пуснеш. В следващите два дни ще разберете къде сте сбъркали, но нещата трудно ще се поправят. Постарайте се да не се обвързвате юридически.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес всеки мисли само за ползата, за услугата, която може да получи безплатно и за почивката, която ще си уреди с намаление и отстъпки. Ще се предлагат и рекламират изгодни оферти, които в последствие ще се окажат натоварени с допълнителни плащания. Проверявайте, но не договаряйте цени и доставки. Каквото отложите за следващите два дни ще донесе късмет и ползи, както и отбивка от цената на стоки и услуги. Пазете се от контакти с хора в нетрезво състояние. Тази вечер си останете у дома.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома, на плажа на морето или в много тесен приятелски и роднински кръг. Родените в третата декада ще бъдат изкушавани да направят опит за летене в несвойствина среда. Ще ви подлъже и любовта, която отдавна ви обикаля, но все още не е намерила подход към нестандартната ви личност. Най-лошият ден в месеца за обвързване, годежи и сключване на брак. Не планирайте запознанства и първо посещение при бъдещи роднини. И на работното място не подписвайте нов договор.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес във всяка връзка и установен контакт ще има опит за прилепване и използване било от ваша страна или от страна на другите. Тенденцията е да се влиза в неравностойни и работещи само за едната страна връзки. В бъдеще ситуацията може да се обърне и този, който в момента цели да използва сам ще бъде използван. Но както и да се завъртят нещата няма да има равностойност и рано или късно връзката или подписаният договор ще се разпаднат. Вечерта Луната навлиза в Риби. В следващите два дни късметът ще работи за вас.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка. Ще се наложи да го увъртате, да изкривявате поведението си съобразявайки се с възникналите промени в условията и отношенията. В отлив сте, но през 2018 г. ще навлезете в прилив и бързо ще постигнете това, което в момента ви се дава на час по лъжичка.

Родените днес ще манипулират и сами ще бъдат манипулирани. Ще бъдат свързани с масовата карма и животът им коренно ще се променя при екстремни обществени и политически събития. Ще управляват много хора и сами ще бъдат управлявани. В тях дреме артистът-политик и еквилибрист.

Заченатите днес ще притежават магически и окултни сили, но ще водят затворен и изолиран начин на живот. Помислете дали може да поемете риска за отглежданто на дете-пророк или диктатор.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.