Хороскоп за 23 юни, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 22-06-2016 - 23:34

Овен 21 март – 20 април

Ден на мрежата. Уловени сме в зависимости, в желани и нежелани връзки, които изсмукват силите и ресурсите ни, без да ни дават нещо насреща. Бъдете внимателни. Не подписвайте нови договори, особено ако не сте се запознали с изискванията на дребния шрифт. Ще ви оценяват на дребно и ще ви лъжат на едро. Сами може да се включите в подобни действия, в които и двете стани ще загубят, губейки доверие един към друг. Стойте далече от хора в нетрезво състояние. Не пийте. Лош ден за сключване на брак.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Телец 21 април – 20 май

Както и да постъпите ще се закачите за хора и дейности, от които после трудно ще се откачите. Тенденцията е към зарибяване, към предоговаряне на условия, които няма да са изгодни независимо обещаните екстри. Да не се работи в екип. Ако точно днес сключите брак, бъдете сигурни, че ще живеете под чехъл или в златна клетка. Зад всичко декларирано, казано и обещано има някаква уловка, която с времето ще елиминира всички екстри. Една лъжа ще навърже наниз от опашати лъжи, които с времето ще съборят и най-силните връзки.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на хората, които контролират мрежата, отношенията и връзките на другите. С лекота ще направите удобни за някого своите собствени амбиции и намерения. Идеите, които се приемат ще носят ползи за вас и обкръжението ви, независимо дали ги съобщавате лично или чрез подставени лица. Няма истинност и честност в отношенията, но от няколко места за вас ще идват ползи и предимства, които в бъдеще ще изискват връщане на жестовете. Направете си точна сметка доколко искате да се обвържете и да налапате стръвта.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес ви върви, но не забравяйте, че пътят към неприятностите и бедите винаги е постлан с добри намерения. Съветът е да не се обвързвате прибързано, да отложите запознанствата и подписването на новите договори за утре. Забравете за алкохола, обмисляйте трезво всеки ход и не позволявайте на емоциите да вземат връх над разума. Стойте далече от хора, които и в миналото са ви провокирали и предавали. Сега е момента да работите на свой терен, да развиете самостоятелни идеи, които утре да представите.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Зад всяка истина, съобщена от вас или получена от различни източници, ще са скрити куп лъжи и завоалирани действия. Ден на паяжината, на желанието да уловим голямата риба да преметнем някого. Оказва се химера желанието да работим заедно и за общото благо. Не очаквайте да ви повярват, но и вие не вярвайте на всяка дума и дадено обещание. Шефовете ще спечелят от сключените днес колективни трудови договори. Няма други отношения освен тези на лъва и неговите жертви. Дистнациите се увеличават.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ще ви предлагат изгодни и премамливи оферти, ще ви представят в розови краски бъдещето на една сделка или договор, които може да подпишете днес. Не се ловете на обещания и красиви думи. По-добре си останете у дома вместо да се обвързвате по какъквто и да е повод. Работете на свой терен и със свои средства. Не е препоръчително точно днес да теглите кредити. Отнасяйте се с подозрение към всяка предложена идея. Зад красивите обещания в любовта има лайтмотив за използване. Планираното за утре ще носи късмет и ползи.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ще извлечете ползи от провала на отношенията между двама. Играйте внимателно ролята на третия и се намесвайте само в краен случай. Днес конкурентите ви взаимно се обезсилват, водят битки и отслабват позициите си. Това ще ви даде възможност да изплувате, да завладеете места и терени, за които те не могат да се разберат. Съветът е да не действате и да не работите в комбина с някого. Всичко предприето под знака на колективната инициатива ще работи за трети лица. И в любовта се дистанцирайте от обвързани хора.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в първата декада ще бъдат подложени на масиран натиск от страна на хора, решили да ги използват като трамплин и лост за постигане на личните си цели и намерения. Доверете се на интуицията, бягайте от контакти с тези, които ви настройват негатавно. Не е ден за обвързване, независимо дали в служебен или в личен план. И най-добрите приятели може да ви предадат. Вероятно е да ви обстрелват с предложения и идеи целящи да ви вкарат в доилния апарат на използването. Алкохолът е лош съветник.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Има вероятност да станете заложник в чужда игра, но и да извлечете ползи от това. Стъпвайте много внимателно върху жаравата на свои и чужди амбиции. Презастраховайте се и по възможност отложете за утре окончателното подписване на новите си договори. Проучете по различни канали инфомациите, които получавате. Който пие от първоизточника ще успее. След това нещата ще се изкривят и договорите ще ви включат в опасна и куха пирамида. Не представяйте точно днес проектите и идеите си, особено пред посредници.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември - 20 януари

От една страна нещата по-лесно ще станат при вас ако използвате колективната сила, но от друга ще изпаднете в нежелани зависимости, от които ще стадат бъдещите ви връзки и семейни отношения. Не влизайте в съглашателства, особно без знанието на близките. Ще направите семейството си заложник на нечии интереси. Реистрирайте изобретения и патенти преди да ги предложите на когото и да било. Тези, които владеят мрежата и познават вратичките в закона ще влязат там, където другите не могат и ще си уредят екстри.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес и утре Луната е във вашия знак, а това ще помогне да създадете нови връзки и контакти, да използвате силата на екипното мислене и да проверите докъде може да стигнете в личните си дела и проекти. Провеждайте разговорите си на четири очи. Може да преговаряте с много хора, но само по двойки. Ще спечелите ако спазвате условията и проявите максимална лоялност. Не съобщавайте важни тайни и информации на трети лица. Днес клюката може да провали и най-добронамерените ви начинания.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на зарибявания, чрез информации и идеи, които ще ни пращат за зелен хайвер. Ще се правят опити за замъгляване на достоверните информации, които очаквате да получите в работата, от служители или фирми. На всички нива ще има подвеждащи уловки, никой няма да е искрен докрай и загижен за интересите на другия. Лош ден за обвързване и сключване на брак. Няма равностойност. Очакванията на единия се разминават с тези на другия. Следващите два дни ще ви донесат повече късмет и предимства.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден рожден!

Личната ви година е двойка. В отлив сте. Може да започнете с настъпление но към края на октомври е вероятно да отстъпите от позиции и искания. Ще предоговаряте условията по договори. Трудно ще се разберете с родата по имотни въпроси. Постарайте се бързо да уредите и приключите водените дела. В следващата година ви предстои внедряване на ново място и в нова пазарна ниша.

Родените днес притежават някакъв особен магнетизъм, личен чар или обаяние, на което околните трудно ще устоят. Тези деца си имат номер в живота, с който ще постигат всичко, което другите не са склонни да им дадат.

Заченатите днес ще имат опасни дарби и занимания. Ще живеят и дишат чрез риска и ще включват семейството си в необмислени начинания. 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.