Гергана Данданова, Веселин Ранков и Ненчо Илчев в „Ножица трепач“, която ще щрака в 6 български града през юли.

„Армията“ тръгва на комедийно турне в страната

Агенция Монитор - понеделник, 19-06-2017 - 16:32

Театър „Българска армия“ започва лятно комедийно национално турне. През юни и юли звездите на трупата ще посетят 12 града в страната с хитовите постановки „Да разлаем кучетата“, „“Много шум за нищо“ и „Ножица трепач“.

„Да разлаем кучетата“ ще се играе в Пловдив на 26 юни и в Смолян на 27 юли. В този спектакъл за световната глобализация и националната идентичност Васил Михайлов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Млен Миланов, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Георги Къркеланов, Гергана Данданова, Анастасия Ингилизова, Борислав Стоилов, Мирослав Пашов и Асен Кобиларов безпощадно ще разсмеят зрителите с родното чувство за хумор, националния ни „гений” и спора около „тричането“ на най-добрия приятел на човека – кучето.

Шекспировата комедия „Много шум за нищо“, която вече 20 години се радва на огромен зрителски интерес на сцената на „Армията“, ще донесе смях и настроение извън столицата. Очаквайте я в Петрич на 4 юли, в Благоевград на 5 юли, в Дупница на 6 юли, а в Своге на 7 юли. В недоразуменията на Купидон ще се забъркат героите на Иван Радоев, Ненчо Илчев, Сашо Дойнов, дебютантката на военната сцена Евелин Костова, Анастасия Ингилизова, Веселин Ранков, Стойко Пеев, Милен Миланов, Гергана Данданова, Георги Къркеланов, Мимоза Базова, Мирослав Пашов, Йордан Ръсин, Деян Георгиев, Калин Иванов.

„Ножица трепач“ също е отдавнашен магнит за зрителите, които в това представление стават и участници в действието. В Банско то ще гостува на 1 юли, следват Габрово – 10 юли, Ловеч – 11 юли, Варна – 12 юли, Добрич – 13 юли, Бургас – 14 юли. В него ще ви усмихнат актьорите Ненчо Илчев, Стефания Колева, Иван Радоев, Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Гергана Данданова, Сашо Дойнов. В полицейското разследване ще бъдат разпитвани шестима заподозрени, а публиката активно ще участва в него със свои коментари и отговори. В годините пиесата се е превърнала от криминален трилър в интерактивна комедия, изпълнена с искрено забавление.

Театър „Българска армия“ ще закрие сезона с участие на фестивала „Охридско лято“ в Македония. Край Охридското езеро на 26 юли ще бъде представена отново творба на Шекспир, но този път трагедия - „Отело“ под режисурата на Иван Урумов.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.