Хороскоп за 8 февруари, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 08-02-2017 - 12:48

Овен 21 март –20 април

Бъдете грижовни към околните, не отивайте в крайности в исканията си, за да не си навлечете неприятности и грижи. Денят носи повече натоварване и проблеми за родените във втората декада. До вечерта може да влезете в капаните на клюката и интригата и да предизвикате конфликти. Не провокирайте колегиалната агресия. Обърнете всичко на майтап, засвидетелствайте обич и признателност. Бъдете особено внимателни с документи, техника и транспорт. Вероятни са инциденти и загуби, които трудно се въстановяват.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

Не започвайте деня с претенции. Направете жест на внимание, спонсорирайте някого и отложете за следобед важните си срещи и амбициозни начинания. Изискването е първо да помислим за другите, а после за себе си. Бъдете сигурни, че някой ще се погрижи и за важия интерес, докато вие се грижите за чуждия. Почти в края на работното време ще получите много добра оферта, ще намерите изход от неприятно положение и от застоя, в който се намират семейните интереси. В следващите дни ви чакат тежки битки.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

В този ден е от особено значение да правиш това, за което другите те молят, а не това, което ти си мислиш, че е нужно и важно за тях. Не се намесвайте в избора на близките. Оставете децата да направят самостоятелна крачка подкрепяни от вас незабележимо и дискретно. Не натяквайте за услугите, които правите. Не си позволявайте да вдигате скандали. Днес такъв подход направо разболява. Привечер ще получите нова информация позволяваща да разрешите проблем, над който циклите от известно време.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Луната във вашия знак задвижва кръст на планетни сили. Няма да ви е лесно днес, особено ако не се смирите, ако не намалите претенциите и не дадете предимство на околните. Настройте се на благотворителна вълна. Направете едно добро дело, търсете начин да се помирите с тези, с които смятате да влезете в конфликти и да заформите скандали. Здравето е нестабилно, действате разсеяно, може да загубите пари и позиции. Смирете желанието да сте първи на всяка цена. Противопоказно е да се товари сърцето.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Действията ви в този ден може да ви предпазят от грешки, да ви помогнат да осъществите топла връзка с хора, с които времето и естеството на работа са ви раздалечили. Купете подарък и посетете тези, за които мислите. Днес жестовете са от особено значение, показват истинската ни същност, чувствата които ни вълнуват и истинските ни намерения. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Утре ще направите голяма крачка напред, ако днес помогнете на някой друг просто да се изправи и да тръгне редом до вас.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август - 22 септември

Хубаво е да се погрижите за тези, които се нуждаят от грижи. Така по веригата от зависимости и за вас някой ще се погрижи, ще ви извади от затруднение и ще ви даде възможност за втори шанс. Важните начинания и старата на новите инициативи отложете за края на работното време. За тогава е добре да насрочите и отговорни срещи с шефове, снабдители и посредници. Утре ви чака много работа и възможност да извлечете ползи от всичко, за което в момента се грижите и подготвяте. Не си позволявайте рисково поведение.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Бъдете много внимателни, за да не привлечете негативни случайности и агресивно настроени хора. Не предявявайте излишни претенции. Дайте път на тези, които бързат. Изключете от поведението си агресивноста и арогантноста. Не предизвиквайте съдбата с непремерени действия. Може да загубите документи, пари или ценности, които трудно ще възстановите. Пазете си документацията. Не правете някоко неща едновременно и се концентрирайте максимално на работното място. Отложете за утре важните начинания.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на реверанси както от ваша страна, така и от страна на хората, които са ви благодарни за миналите действия и подкрепа. Ще получите навременна и точна информация и ще приключите успешно съвместен проект. Този ден ще сбъдне една ваша молитва, ще помогне да преодолеете страховете и притесненията и да затвърдите положението си в една важна за бъдещето ви посока. Разчитайте на приятелско рамо и дайте такова. Щадете сърцето и не се ядосвайте за дреболии. Успехът идва с усмивка.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на подготовка за новите начинания в следващите два дни. Сондирайте мнения, посетете хората, на чиято компетентност вярвате и може да се опрете. Независимо къде отивате в джоба ви трябва да има универсален подарък. Печелят тези, които проявяват добронамереност към околните и не се заяждат на дребно. Не започвайте нови и амбициозни дела. Денят е благоприятен за преговори и уточняване на позиции. Вечерта посетете център за разкрасяване. Полезните продукти лесно се усвояват.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Ден на конфликти, неприятни и рискови положения. Бъдете особено внимателни. Не правете нищо насила, с голяма амбиция или против нечии интереси. Не са изключени различен тип инциденти. Вниманието ви да е на сто процента. Този ден ще ви сблъска с неприятни хора и дразнители, които трудно ще отстраните от пътя си. Подхождайте с любов и с дипломатичност, която ще ви помогне да излезете по-малко ощетени. Нищо съществено да не се започва. Каквото отложите за утре ще тръгне по правилата и ще донесе ползи.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-3

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Препоръчват се сондажи с бъдещи и настоящи партньори. Днес молитвите се чуват. Очаквайте подкрепа и защита, някакъв особен реверанс, който на първо време може и да ви зарадва, но в последствие ще ви натъжи. Ден на самарянските услуги и на желанието да помогнеш. Помагайте всячески с пари, работа и съвет, но спазвайте неписаното правило да не давате непоискани съвети. Оставете близките да се оправят доколкото могат, а когато се обърнат към вас тогава се задействайте. Вероятни са проблеми със сърцето.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес късметът ще ви следва, заедно с нечие благоволение и благодарност. Очаквайте подаръци от съдбата и от хора, на които в миналото сте помогнали и оказвали услуги. В този ден жестовете се връщат. Близо до вода може да се помолите за нещо и с голяма вероятност ще го имате и постигнете. Вечерта ще получите изгодно предложение и покана. Планирайте разкрасителни и възстановителни процедури. До утре на обед полезните вещества бързо се усвояват. Тествайте нови лекарствени и козметични продукти.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е двойка. Подложете на проверка и тестове за пригодност приятелските и партньорски връзки. Доведете до край водените дела. От октомври ще навлезете в тежък едногодишен период по отношение на юридическите институции, правото и закона. Сега е момента да доведете да край имотни и наследствени дела.

Родените днес ще работят за семейството и за благоденствието на страната си като цяло. Ще бъдат привързани към средата си, ще работят за социални и лучебни каузи, ще дават много от себе си за близките и приятелите.

Заченатите днес ще имат целителски способности, но ще бъдат и доста затворини и самовглъбени. Животът ще им поднесе доста проблеми и непредвидени случайности, които ще са изпитание за силата на волята и любовта им.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.